Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Tek canim 6+5 gunluk ben sekizinci gun idrar da yaptim golge gibi dikkat le bakar san anca gozukuyor du suan da buyuk bir cabayla doktor arastiriyorum turgut beye devam etmek istiyorum ama duru nehir dedi gibi cok kisa ve az suruyor kontroller doktor hemen cikiyor yangindn mal kaciriyor sanki turgut beyden baskasina da hemen guvenemiyorum oof herseyi setresli iste

Inan şimdiden ben bile bunu düşünüyorum. Bi taraftan çok istiyorum onda devam etmeyi bi taraftan da bu o kadar beklenen bi bebek yada bebişler ki herşeyi çok tadını çıkararak yaşamak istiyorum.. İnşallah bunları düşünürüm iki gün sonra.. :)

🌸🌸🌸

İnsallah esilacigim zaten tup bebek maddi olarak yipratiyor bide ustune aci badem luks ve pahali hasta ne ama anladigim kadariyla herkezi gonderiyor bende korktum bir sorun varda sadece beni gonderiyor ugrasmak istemiyor diye,

Yo yo Turgut bey sanırım sadece tüp tedavilerini almak istiyor. Birçok kişiye öyle yapmış duyduğum kadarıyla. Ha tabi zorla da olmaz ben sizle devam etcem dersek eder bence. .

🌸🌸🌸

Cok dikkatli bakinca gözüküyor cnm.ayy hadi insallah sende hamilesndr.yarin kanda baktir bence..senin ilk denemendi demi esila?

Evet ilk denemem canım. Ama cmt 10.günüm o gün baktırcam kanda. Bakalım hayırlısı..ben güzüel sonucu bi alıyım dua etcem herkese..

🌸🌸🌸

Gecen hafta cuma gunu keseyi gorme ye gittigim de soyle di doktor yani bende en azindan uc dort ay gitmek isterim ama basak arkada simiza da soylemis her halde daha once ki yazilari okudum nereye devam etcek siniz benide bilgilendirin lutfeeen

8. Haftamizda yogunluktan dolayi burak beye yonlendirdi 2 kez burak beye muayene olduk gerek maddi gerekse bazi nedenlerden dolayi humada ersat beye gectik.

8. Haftamizda yogunluktan dolayi burak beye yonlendirdi 2 kez burak beye muayene olduk gerek maddi gerekse bazi nedenlerden dolayi humada ersat beye gectik.

Canım neden değiştirdin doktorunu, bi olumsuzluk mu yasadın..

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım neden değiştirdin doktorunu, bi olumsuzluk mu yasadın..

Ilk muayenemizde gayet konuskan ve samimiydi.daha sonraki gittigimizde icerde hastasi olmamasina ragmen 15 dk bekledik.annemle gitmistik ve annem fazlasiyla titiz tirnaklarinin ici pislik doluydyu bu nasil dr hijyen namina bisey yok dedi benide korkuttu.

Anladım canım.. Huma nasıl.. Doktordan memnun kaldın mı..

Anladım canım.. Huma nasıl.. Doktordan memnun kaldın mı..

Canim kadin hastaliklari ve dogum hastanesi oldugundan biraz kalabalik.Ersat bey bizim sulalenin dru daha oncedende tanidigim biri,tecrubelide bi dr bugun randevumuz vardi beklerken tanidik bi hastasi(ailecek gorusecek kdr yakinlar) gorusmek icin gimek istedi once hastami alayim sonra siz gelirsiniz dedi hosuma gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…