- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.401
Ayyy hadi inşallah. Resmini koysana testin.
Eki Görüntüle 1062095
Çok uğraşırsınız görmeye. Ben elimdeyken zor gördüm o da tam atıyodum
🌸🌸🌸
Gördüm tatlım orda işte.
hadi canım inşallah
herkese iyi akşamlaaarrr
Sekizinci gun benim ki de oyle cikmisti varla yok arasi gozun aydin esila cigim bence bebisin tutunmustur hayirlisiyla
Tek canim 6+5 gunluk ben sekizinci gun idrar da yaptim golge gibi dikkat le bakar san anca gozukuyor du suan da buyuk bir cabayla doktor arastiriyorum turgut beye devam etmek istiyorum ama duru nehir dedi gibi cok kisa ve az suruyor kontroller doktor hemen cikiyor yangindn mal kaciriyor sanki turgut beyden baskasina da hemen guvenemiyorum oof herseyi setresli iste
Eki Görüntüle 1062095
Çok uğraşırsınız görmeye. Ben elimdeyken zor gördüm o da tam atıyodum
🌸🌸🌸
Cok dikkatli bakinca gözüküyor cnm.ayy hadi insallah sende hamilesndr.yarin kanda baktir bence..senin ilk denemendi demi esila?
Gecen hafta cuma gunu keseyi gorme ye gittigim de soyle di doktor yani bende en azindan uc dort ay gitmek isterim ama basak arkada simiza da soylemis her halde daha once ki yazilari okudum nereye devam etcek siniz benide bilgilendirin lutfeeen
8. Haftamizda yogunluktan dolayi burak beye yonlendirdi 2 kez burak beye muayene olduk gerek maddi gerekse bazi nedenlerden dolayi humada ersat beye gectik.
Canım neden değiştirdin doktorunu, bi olumsuzluk mu yasadın..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anaaammm gerçekten mi... Nolur dua ediiinnn.. Inşallah... Sen ne kadarlıksın şimdi?? Tek mi ikiz mi??
🌸🌸🌸
Ilk muayenemizde gayet konuskan ve samimiydi.daha sonraki gittigimizde icerde hastasi olmamasina ragmen 15 dk bekledik.annemle gitmistik ve annem fazlasiyla titiz tirnaklarinin ici pislik doluydyu bu nasil dr hijyen namina bisey yok dedi benide korkuttu.
Basakcigim girmiyor sun herhalde sen nereye devam ediyor sun turgut beyden ayrildinsal kac haftalik ayril din hamisler lutfen cevaap
Anladım canım.. Huma nasıl.. Doktordan memnun kaldın mı..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?