- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.381
Morfoloji %1 canım. O zaman eşimle konuşayım da hemen başlayalım en iyisi. Aşılamayla uğraşmayalım. Benim ilaç bugün bitiyor 3-5 güne regl olurum galiba. Sen tahmini ne zaman bekliyorsun regli.
Amin kardelen rabbim butun hamilelerin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bekleyen lere isteyenlere de tez zamanda nasip eder insallah bizim morfolo ji %3 canim sen tedavi asamasinda misin yeni uye oldugum icin pek bilgim yok
Kizlar ben 6+5gunlik hamileyim hic bir bulantim belirtim yok sizce normal mi bu korkuyorum valla bulantilar ne zaman basliyor aca.ba
Kizlar ben 6+5gunlik hamileyim hic bir bulantim belirtim yok sizce normal mi bu korkuyorum valla bulantilar ne zaman basliyor aca.ba
Cnm benimki ay sonu gibi olur herlde. seni etkilemek istemem. olmazlari olduran allah %1le sana verir belki evladini.yinede doktorunla gorus derim asilamaya sans verirse deneyin bikere.benim doktor bana%20sans vermisti.ama biryerde okudum %1 morfolojiyle bile asilama sansinz var diyo.bilemiyosunki iste.turgut beye gidiyosan ona sor o neyapman gerektigini sana soyler.sonucta isin ehli o:)
Turgut Bey bana ben aşılama yapmam demişti değerler düşük çıktığı için.Morfoloji %1 . ileri hareketlilik %0 çıktı.Şimdi tekrar yaptırdık morfoloji yine %1. ileri hareketlilik hızlı%8 yavaş %11 çıktı.Ben erciyeste bir doktora da gidiyorum adet gecikmeleri akıntı falan yaşadığım durumlarda.Cumartesi yine ona gidip aşılama şansını soracaktık.Ama ben vazgeçtim galiba zaman kaybetmek istemiyorum.Eşim soralım dedi diye gideceğiz yine de.Regl olunca da Turgut Beye gideceğim.Zaten Erciyesteki dr da bana Turgut Beyi önermişti tüp bebek için.Belki de bu ay birlikte başlarız.Ve inşallah hepimiz hamile kalırız.
Durunehir cigim turgut beymi yonlerdi seni burak beye birde kac haftalik gonder di bana 6 haftalik keseyi gorduk kalp atislari da duyul du cok sukur sonra dogumu burda mi yapmak istiyor sun dedi bende maddi imkanim o kadar yk dedim 3milyari buluyor mus dogum
Sen dogumu aci badem de yapmak istedin herhalde aci bademde yapmak isteyince de mi kendisi bakmiyor beni de mustafa erturke gidebilir sin dedi iyi bir doktor dedi ama kararsizim ben yaa
Ya bide özge hanim var oda kadin dogumcu acıbadem de turgut beyin ekibinden. Sizce o nasildir fikri olan var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Turgut Bey bana ben aşılama yapmam demişti değerler düşük çıktığı için.Morfoloji %1 . ileri hareketlilik %0 çıktı.Şimdi tekrar yaptırdık morfoloji yine %1. ileri hareketlilik hızlı%8 yavaş %11 çıktı.Ben erciyeste bir doktora da gidiyorum adet gecikmeleri akıntı falan yaşadığım durumlarda.Cumartesi yine ona gidip aşılama şansını soracaktık.Ama ben vazgeçtim galiba zaman kaybetmek istemiyorum.Eşim soralım dedi diye gideceğiz yine de.Regl olunca da Turgut Beye gideceğim.Zaten Erciyesteki dr da bana Turgut Beyi önermişti tüp bebek için.Belki de bu ay birlikte başlarız.Ve inşallah hepimiz hamile kalırız.
Başak bebişi aldı burayı bıraktı sanırsam. Nerdesin başak ???
🌸🌸🌸
Cmt on. Gitcem kan vermeye. Bugün idrar yaptım ama Barla yok arası bi çizgi daha çıktı ama bilmiyorum. Ben mi öyle gördüm yoksa bilemedim
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?