Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Morfoloji %1 canım. O zaman eşimle konuşayım da hemen başlayalım en iyisi. Aşılamayla uğraşmayalım. Benim ilaç bugün bitiyor 3-5 güne regl olurum galiba. Sen tahmini ne zaman bekliyorsun regli.

Cnm benimki ay sonu gibi olur herlde. seni etkilemek istemem. olmazlari olduran allah %1le sana verir belki evladini.yinede doktorunla gorus derim asilamaya sans verirse deneyin bikere.benim doktor bana%20sans vermisti.ama biryerde okudum %1 morfolojiyle bile asilama sansinz var diyo.bilemiyosunki iste.turgut beye gidiyosan ona sor o neyapman gerektigini sana soyler.sonucta isin ehli o:)

Amin kardelen rabbim butun hamilelerin hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bekleyen lere isteyenlere de tez zamanda nasip eder insallah bizim morfolo ji %3 canim sen tedavi asamasinda misin yeni uye oldugum icin pek bilgim yok

Bu ay baslicam zelis sen bana umut oldun ayni sorunlarimz varmis.insallah bende senin gibi hamile kalirim dua edersen sevinirim:)

Kizlar ben 6+5gunlik hamileyim hic bir bulantim belirtim yok sizce normal mi bu korkuyorum valla bulantilar ne zaman basliyor aca.ba

Benim 12 haftalık oldu, hic bulantım olmadı bugüne kadar.. Bundan sona da olmaz heralde.. Hic üzmedi bebeğim beni.. :)
Turgut bey cok yogun olduğu icin yine Acıbadem'de Burak beye gidiyorum ben..

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Turgut Bey bana ben aşılama yapmam demişti değerler düşük çıktığı için.Morfoloji %1 . ileri hareketlilik %0 çıktı.Şimdi tekrar yaptırdık morfoloji yine %1. ileri hareketlilik hızlı%8 yavaş %11 çıktı.Ben erciyeste bir doktora da gidiyorum adet gecikmeleri akıntı falan yaşadığım durumlarda.Cumartesi yine ona gidip aşılama şansını soracaktık.Ama ben vazgeçtim galiba zaman kaybetmek istemiyorum.Eşim soralım dedi diye gideceğiz yine de.Regl olunca da Turgut Beye gideceğim.Zaten Erciyesteki dr da bana Turgut Beyi önermişti tüp bebek için.Belki de bu ay birlikte başlarız.Ve inşallah hepimiz hamile kalırız.

Turgut beyde bu degerlerle asilamanin olmayacagini belirtms zaten.beklemenin anlami yok ozaman.daha fazla stres olmadan basla.insallah sende bende hamile kaliriz.

Durunehir cigim turgut beymi yonlerdi seni burak beye birde kac haftalik gonder di bana 6 haftalik keseyi gorduk kalp atislari da duyul du cok sukur sonra dogumu burda mi yapmak istiyor sun dedi bende maddi imkanim o kadar yk dedim 3milyari buluyor mus dogum

6 haftalıkken kalp atışını duyduğumuzda ben yeteri kadar ilgilenemeyebilirim, sizi riske atmak istemem dedi. Burak beye yönlendirdi.. Şimdilik memnunum.. Doguma cok var, o zamana kadar kararım ne olur bilemiyorum..

Sen dogumu aci badem de yapmak istedin herhalde aci bademde yapmak isteyince de mi kendisi bakmiyor beni de mustafa erturke gidebilir sin dedi iyi bir doktor dedi ama kararsizim ben yaa

Sen dogumu aci badem de yapmak istedin herhalde aci bademde yapmak isteyince de mi kendisi bakmiyor beni de mustafa erturke gidebilir sin dedi iyi bir doktor dedi ama kararsizim ben yaa

Istersen bakar neden bakmasın.. Ama cok da istekli değil açıkcası tedavi harici hasta bakmakta. O da haklı bu yoğunluğa insan dayanmaz.. Ben muayenelerin kısa süreli ve gecistirilmis olmasını istemediğim icin tavsiyesine uymayı tercih ettim.. Dogum icin bi düşüncem yok su an..

Ya bide özge hanim var oda kadin dogumcu acıbadem de turgut beyin ekibinden. Sizce o nasildir fikri olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya bide özge hanim var oda kadin dogumcu acıbadem de turgut beyin ekibinden. Sizce o nasildir fikri olan var mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşım Acıbadem de Elif Hanıma gitmişti çok memnundu. Biri de Erciyes te Çetin Beye gitti. O da memnundu.

Özge Hanım'a bi defa normal muayeneye gittim. Çok tatlı bi insan gerçekten.. Çok da açıklayıcı..

🌸🌸🌸

Inci aşılama için uğraşma. Bana da başka bi Dr aşılama yapacaktı Turgut bey yapmadı. Maddi manevi yıpranıp da çok az şansınız olan şeyde uğraşmayalım dedi. Tüpe başladık..

🌸🌸🌸

Cmt on. Gitcem kan vermeye. Bugün idrar yaptım ama Barla yok arası bi çizgi daha çıktı ama bilmiyorum. Ben mi öyle gördüm yoksa bilemedim

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…