Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Cnm evet gorunio cizgi insalah vardir yarin.kan yaptir idrarda cikiosa kanda belli.olur cok sevindim valla Allahim.hepimizi tamamina erdirsin.insallah...

Tamam sen de gördün bak bi sel kaldı.. Abla dedik bağrımıza bastık hatın bizi sallamıyo.. Başka abla bulalım dicem de sanırım benim çıtırların arasında kaldım. ..

🌸🌸🌸

İnsallah sel de gorcek o gunleri mutlu haberi bize verecek sende bizim ikinci ablamizsin

Ben 6+6 gunluk canim benimki bilmiyorum ki bize de oyle soyledi ben devam etmeyi pek dusunmuyorum anladigim kadariyla herkezi gonderiyor ben sadece beni gonder di diye korkmustum

Mira cigim sen ne kadarlik sin acibadem de mi yapmak istedin dogumu da burak beye yonler dir di bana sordu bende burda yapamam hocam dedim zaten tup bebek masraflari insani maddi manevi olarak etkiliyor banada mustafa erturke gidebilir sn dedi ama bende huma yi dusunuyorum

Canim ben 17. Haftanin icindeyim.dogumu burda mi dusunuyorsunuz dedi siz takip edecekseniz evet dedim.ben cok yogun oluyorum beklenen ilgiyi gosteremeyebilirim dedi ve burak beye yonlendirdi.mustafa beyde tecrubeli bi dr ersat beyde,ben ikisi arasinda kararsiz kaldim.gunes hastanesini oldum olasi sevmedigimden ve cevremdeki herkesin ersad bey ogutlerini dinleyerek humaya gittim.yoksa ikiside iyi dr.

salıncakları kurdum gel kız sallıcam seni.................salıncaklar sallansın göklere uçurayım diyecegim ama bence sen hamişliginden olsa gerek zaten göklerdesindir degilmi tatlım...........

kızlar suanda benimle aynı durumda yok.........tedavi amaçlı............hepinize inanınki çok sevindim.................kese kalp atışı dogum falan olunca konular fazla katılamıyorum.sadece bir mesajla kutlamak geliyor elimden.........................birde içime olmayacak korkusu sardı................su an aglıyorum............adetimi bekliyorum............işte.........bende bu duyguları tadarmıyım acaba..................buhakim olamadıgım göz yaşlarım.mutluluga dönermi acaba..............

sizler daha iyisiniz degilmi..............sen yarın acıbadememi geleceksin.....teste esila...............

mira hüma güzel bir seçim...............allah tamammına erdirsin anne adayımız.................anneler gününüz kutlu olsun simdiden........

nefes 1 negatif almış herhalde.................nefeste acıbademde yaptırmamışmıydı.................

Miracigin sekizinci hafta da mi alttan bakiyor lar bana altinci hafta da alttan bakti kese ve kalp atislari icin ben o zaman hic de gitmeyim turgut beye baska doktora da guvenemiyr insan hemen sanki ilgilenmeyecek bilemeyecek gibi korkuyor iste bizim bebisler nazli olunca kiymetli oldular

Sel umudunu yitirme daha biten bişey yok sadece tedavin ertelendi o kadar. Böyle düşük moralle başlama tedaviye ne ağlamasıymış hem!! Evet yarın gitcem Acıbadem'e canım

🌸🌸🌸

Kizlar ben geldim bebegimi gordum cok sukur bi tanecik bebisim Allah saglik sihhat versin bitane olsun insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz insallah Allahima her gun dua ediyorum isteyen herkeze nasip et diye insallah duam.kabul.olur...

Gozun aydin basakcigim darisi kucagimiza almakta hayirlisiyla alttan mi bakti canim ne dedi turgut bey devam edicek misin turgut beye bir daha ki kontrolun ne zaman senin bir suru soru sordum kusura bakma sabirla cevaplar san sevinirim

mira hüma güzel bir seçim...............allah tamammına erdirsin anne adayımız.................anneler gününüz kutlu olsun simdiden........

ALLAH razi olsun canim.RABBIM tez vakitte bu duygulari sana da yasatsin.

8. Haftaya kadar alttan muayene oldum sonra gobuse gectik.8.haftada gobekten bakmaya basliyor canim

Basakcigim ne yaptin gordun mu kese yi sana ne dedi doktor devam edicek misin turgut beye

Ya bn size devam etmek istiom dedim oda bcok yogun oluom dalgin.oluyom dedi dogumu.burdami.yapcn dedi bnde evet dedim.burda 3000binlira dedi haftaya geldinizde kesin karar verelim dedi nevsehirde iki doktur onerdi onlar iyi dedi iste biz galiba turgut beye gideriz bakmazsada yapck bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…