- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.421
Cnm evet gorunio cizgi insalah vardir yarin.kan yaptir idrarda cikiosa kanda belli.olur cok sevindim valla Allahim.hepimizi tamamina erdirsin.insallah...
Tamam sen de gördün bak bi sel kaldı.. Abla dedik bağrımıza bastık hatın bizi sallamıyo.. Başka abla bulalım dicem de sanırım benimçıtırların arasında kaldım. ..
🌸🌸🌸
İnsallah sel de gorcek o gunleri mutlu haberi bize verecek sende bizim ikinci ablamizsin
Mira cigim sen ne kadarlik sin acibadem de mi yapmak istedin dogumu da burak beye yonler dir di bana sordu bende burda yapamam hocam dedim zaten tup bebek masraflari insani maddi manevi olarak etkiliyor banada mustafa erturke gidebilir sn dedi ama bende huma yi dusunuyorum
Tamam sen de gördün bak bi sel kaldı.. Abla dedik bağrımıza bastık hatın bizi sallamıyo.. Başka abla bulalım dicem de sanırım benimçıtırların arasında kaldım. ..
🌸🌸🌸
mira hüma güzel bir seçim...............allah tamammına erdirsin anne adayımız.................anneler gününüz kutlu olsun simdiden........
Miracigin sekizinci hafta da mi alttan bakiyor lar bana altinci hafta da alttan bakti kese ve kalp atislari icin ben o zaman hic de gitmeyim turgut beye baska doktora da guvenemiyr insan hemen sanki ilgilenmeyecek bilemeyecek gibi korkuyor iste bizim bebisler nazli olunca kiymetli oldular
Basakcigim ne yaptin gordun mu kese yi sana ne dedi doktor devam edicek misin turgut beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?