- 27 Mart 2014
- 588
- 267
- 63
- 40
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.601
Canım süper sonucun. Ikiz bence.. Cmt git madem. Bakalım gözükecek mi kese filan.. Bana yaz mutlaka sonucu..
🌸🌸🌸
yazarım cnm inşlh en son ayın 12sinde beta yaptım oda 143 çıktı bu gün dayanamadım tekrar gittim işte sonuç bu sence her şey yolundamıdır çok merak ediyorum
esila ilgilendin.icin saol cnmm.normalmis...
miracim ya belim.cok agriyor bi sorun.yoktur demi normaldir korkuyorum.ya...:-(
Tabi yolundadır aklına kötü şeyler getirme ve zaten kötü bişe yok :) ben de yarın baktıysam mı ki bi daha..gayet orantılı ikiye kutlayarak gidiyo işte maşallah..ikiz ikiz .. De Turgut bana iki hafta sonra gel dedi.. Sen ne güzel cmt gitcen..
🌸🌸🌸
Ilk zamanlar adet sancisi gibi oluyordu canim surekli degilse kanama olmadigi surece korkulacak bisey yok
Kızlaaarrr arcabalım dan başka ikiz annesi var mı...??
Of bu iki hafta nası geçecek?? Hep 5.haftada kese görülür diyo.
Bana bi deyin hele ikiz midir benimki?? Çok merak ediyom...
9. gün 148
12. gün 368
????
🌸🌸🌸
miracim ya belim.cok agriyor bi sorun.yoktur demi normaldir korkuyorum.ya...:-(
Benim tek kuzu...değerim yüksekti ancak tek kese görüldü...çok şükür...
walla bende şaşırdım ama bakalım artık inşlh görcez bence senin değerinde çok güzel cnm dr istemediyse baktırma yok ben merak ediyorum diyosan git baktır cnm gidersen sonucunu yaz merak ederim
Gitmem heralde eşim göndermez. Benim sabırsızlığım 😔😔
🌸🌸🌸
anldm cnm seninde belin ve karnın ağrıyomu bide ben çok tuvalete çıkıyorum belkide kullnadığım iğne ve ilaçlardan olabilirmi
Hiç bi ağrım yok.. Hamile değil miyim acaba .. 😝😝 wc ye ben de çok gidiyorum ama ben hep çok giderdim zatenbulantım da yok hiçbirşeyim yok.. Ama içimde canlı varmış
🌸🌸🌸
kötü şeyler düşünme cnm herkesin hamileliği aynı olucak diye bir kural yok farklı farklı yani benimde bulantım yok elini karnına koy bebişinle konuş derim hamileliğin tadını çıkar bizimkiler kıymetli gebeliklerbide sen şimdi iğne ilaç kullanıyormusun
Yok canım. Jel ve elevit kullanıyorum sadece.
🌸🌸🌸
başak50 sen nevşehirde hangi dr gidiyosun bende nevşehirde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?