Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım süper sonucun. Ikiz bence.. Cmt git madem. Bakalım gözükecek mi kese filan.. Bana yaz mutlaka sonucu..

🌸🌸🌸

yazarım cnm inşlh en son ayın 12sinde beta yaptım oda 143 çıktı bu gün dayanamadım tekrar gittim işte sonuç bu sence her şey yolundamıdır çok merak ediyorum

yazarım cnm inşlh en son ayın 12sinde beta yaptım oda 143 çıktı bu gün dayanamadım tekrar gittim işte sonuç bu sence her şey yolundamıdır çok merak ediyorum

Tabi yolundadır aklına kötü şeyler getirme ve zaten kötü bişe yok :) ben de yarın baktıysam mı ki bi daha..gayet orantılı ikiye kutlayarak gidiyo işte maşallah..ikiz ikiz .. De Turgut bana iki hafta sonra gel dedi.. Sen ne güzel cmt gitcen..

🌸🌸🌸

Kızlaaarrr arcabalım dan başka ikiz annesi var mı...??
Of bu iki hafta nası geçecek?? Hep 5.haftada kese görülür diyo.
Bana bi deyin hele ikiz midir benimki?? Çok merak ediyom...
9. gün 148
12. gün 368
????

🌸🌸🌸

walla bende şaşırdım ama bakalım artık inşlh görcez bence senin değerinde çok güzel cnm dr istemediyse baktırma yok ben merak ediyorum diyosan git baktır cnm gidersen sonucunu yaz merak ederim

Benim tek kuzu...değerim yüksekti ancak tek kese görüldü...çok şükür...

walla bende şaşırdım ama bakalım artık inşlh görcez bence senin değerinde çok güzel cnm dr istemediyse baktırma yok ben merak ediyorum diyosan git baktır cnm gidersen sonucunu yaz merak ederim

Gitmem heralde eşim göndermez. Benim sabırsızlığım 😔😔

🌸🌸🌸

anldm cnm seninde belin ve karnın ağrıyomu bide ben çok tuvalete çıkıyorum belkide kullnadığım iğne ve ilaçlardan olabilirmi

Hiç bi ağrım yok.. Hamile değil miyim acaba .. 😝😝 wc ye ben de çok gidiyorum ama ben hep çok giderdim zaten bulantım da yok hiçbirşeyim yok.. Ama içimde canlı varmış

🌸🌸🌸

kötü şeyler düşünme cnm herkesin hamileliği aynı olucak diye bir kural yok farklı farklı yani benimde bulantım yok elini karnına koy bebişinle konuş derim hamileliğin tadını çıkar bizimkiler kıymetli gebelikler bide sen şimdi iğne ilaç kullanıyormusun

Yok canım. Jel ve elevit kullanıyorum sadece.

🌸🌸🌸

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…