Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İşte böyle herkese bişe sorunca kafamız karışıyo dimi.. Boşver karıştırma. Bak sana cmt gel demiş bana niye demedi diyorum :) ay rahat bırakalım kendimizi. . 6 da çok be canım Allah sabrının mükafatını vermiş.. Çifter çifter inşallah..

🌸🌸🌸

Merhaba kızlar size tavsiyem cok karşılaştırma yapmayın herkesin tedavisi rahatsızlığı deneme sayisi en önemlisi de bünyesi farklı bu sebeple farklılıklar oluyor siz en güzeli karşılaştırma yapıp stres olmadan tadını çıkarın hamilesiniz maşallah

Aysegul haklısın..kesinlikle..bende okuyup gülüyorum sonradan. Bişe okuyorum sonra bende bi telaş sorma. Aha bende o yok aha bende böyle oluyo .. Bu biraz da zor elde edince oluyo sanırım çok dinliyoruz kendimizi. Senin ne kadarlık?? Da laf aramızda canım acaip sigara istiyo

🌸🌸🌸

selam kızlar ben turgut beye tedavi olmuştum iii dr tüp bebekte bence çok iii bilginiz olsun

Çok dinliyoruz ilk zamanlar ama sonra alısinca geçiyor az kaldı bizim şükür otuz haftalık olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…