- 6 Ocak 2014
- 361
- 24
- 38
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.581
Neden sezaryen???
Özel sebeplerden dolayı oyle gerekiyor canım..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm tamam canım. Sağlık olsun. İnşallah sağlıkla al da bebeğini kucağına. Sezaryen , normal doğum önemli değil.
Âmin canım inşallah.. Sana da nasip etsin Rabbim.. Esmaul husnalardan okumayı ihmal etme.. Cok şükür ki benim her isim yolunda gitti, hep dualar sayesinde..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim de ilk kontrolüm cuma günü. Keseyi göreceğiz inşallah. Yalniz kafama takilan bisey var bu keseyi görmek işi vajina muayenesi ile mi olacak. Başak nerelerde o gitmiş ti gecen hafta . Baaasaaaak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de acaip yorgun ve hep uykulu. Ben çalışıyorum onun için yatamıyorum pek..iyyim şimdi çok bi sıkıntı yok. Midem filan hiç bulanmıyor senin??
🌸🌸🌸
Oo baya bekletmis senin ufaklik.insallah sag saglim kucaginada alirsin..gercekten zor 6 deneme rabbim sabrinin mükafatini vermis.bizde morfoloji ve pco var.yumurtaliklarim zayifmi degilmi ben hic bilmiyorum..son denemenizde kac yumurta olustu?
Miracigim sen ersad beye devam ediyor dun degilmi dogum ucreti ni kuzenin neden bir bucuk odedi aca ba telefon actim sordum ersad beyin dogum ucreti ne kadar diye 750 dediler canim
cnm benim midem hiç bulanmıyor ama dediğim gibi uykum çok oluyor bu gün tahlil yaptırdım beta 677 çıktı dr aradık sonuç çok güzel dedi 15 gün sonra çağırmışlardı ama bu cumartesi gelin bakalım dedi sonucum iyimi sence
Miracigim normalde odalar da tek kisilik degil mi humada biliyir musun suit ne demek ozel odami oluyor
Kizlarrr tup bebekte bulanti olmuyor galiba benimde bulantim yooook bulantisi olan vars a ne zaman basladi acaba erken oldugu icin mi yok
Canim tum odalar tek kisilik zaten ama onun odasi cok buyuktu
11. Haftada basladi benimki ve cok yugundu sukur 1 haftadir yok.
kizlar normalmi bu bel agrim ya
kizlar normalmi bu bel agrim ya
Benim çook oluyordu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?