- 20 Mart 2014
- 551
- 55
- 73
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.561
slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben ne kadarlık hamileyim değerim nasıl tşk ederim benimde dr turgut bey
Duru nehircigim sen kac haftalik sin ben 7+2 bazen belim de kasigim da agri oluyor cok asiri degil ama gene de korkuyorum birde benim hic bulantim yook normal mi aca ba
Mrb tugba gozun aydin allah bagislasin cnm.ikiz olma ihtimali varmi?sizde sıkınti neydi?
Gamzede cigim bilmiyorum cok kararsizim ya uc tane dusundugum var humada cavit bey yine humada ersad bey memorial de tolga bey varmis bir fikrin varsa soyler misin canim senin dusundugun doktor varmi tatlim
slm ben tüp bebek yaptırdım 20 mart son adet günüm 31 martta yumurtam toplandı ve 3 nisanda iki embiriyo transfer edildi 12 nisan test günümdü beta sonucum 143.09 çıktı sizce ben ne kadarlık hamileyim değerim nasıl tşk ederim benimde dr turgut bey
Aramızda tam birer gün var. 30 Mart benim opu. 2 Nisan transfer ve 11 Nisan test günümdü. Benim de 9. gün 148 çıktı. Aynen ikiz olabilir dedi. Hayırlısı ..
🌸🌸🌸
Durunehir cigim gercekten rahatlattin beni olmamasi daha iyi tabi ama iste korkdum bende aca ba bir sorunmu var diye aş ermen oluyr mu canim senin
cnm çok sevindim inşllh sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız dr senden tekrar beta istedimi senin dr kimdi sendemi acıbademde yaptırdın bide biz şimdi ne kadarlık hamileyiz cnm beni 15 gün sonra çağırdılar bakalım artık hayırlısı inşlh
Gamzede cigim evet cok pahali haklisin bilmiyorum ki canim kararsizim zerrin hanim hangisi soy adi
Baktırdım canım 12.günde yani bugün 368 di. Bende Acıbadem Turgut bey. Biz şimdi 4 haftalık hamilemiz cnm. Normal gebelik gibi son adet tarihi baz alınıyor. Beni de 15 gün sonra çağırdılar aynen. Bakalım ikiz mi.. Çok heyecanlı bunu beklemek de..
🌸🌸🌸
Benim de ilk kontrolüm cuma günü. Keseyi göreceğiz inşallah. Yalniz kafama takilan bisey var bu keseyi görmek işi vajina muayenesi ile mi olacak. Başak nerelerde o gitmiş ti gecen hafta . Baaasaaaak :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamile arkdaslar size yapilan tup bebekmi mikroenjeksiyonmu?mikroenjeksiyonda sans daha yuksek sanirim.turgut bey hangisini uyguluyo genelde?
slm cnm saol allahım olmayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu dr ikiz olabilir değerin yüksek dedi 15 gün sanra gel keseye bakalım dediler bu benim 6.cı denemem diğer tedavilerimi ankarada anatolia hast yaptım hep sonucum negatifti bu yıl hast değiştirince her şey güzel oldu sıkıntı bende yumutalıklar zayıf başka sorun yoktu cnm senin ne sorun vardı ?
oo hayırlı olsun cnm benim gerçekten beklemek çok zor bende çok merak ediyorum bişey olucak diye çok korkuyorum pek bişey yapmıyorum mümkün mertebe yatıyorum aslında yatmak iyi değil ama çok uykum geliyo sende de değişiklik oldumu cnm
Simdiden hayirli olsun inci.allah ikimiznde yardimcisi olsun.bende senin gibi hem heyecanlaniyorum hende cok korkuyorum.insallah hersey yolunda giderde bizde hamile kaliriz.dualarinda benide unutma.sen tahminen nezanan gideceksin?
Duru nehir cigim bende ayni senin gibi fazla aser me de olmadi doktoru da ersad bey le tolga bey arasinda karar sizim dogum ucreti ayniysa tolga beyi dusuniyorum canim sen ne yapmayi dusunuyor sun nereye devam etcek sim
Iki kere Burak beye gittim ama Acıbadem'e devam etmeyi düşünmüyorum.. Cok pahalı olmasına rağmen özel bir ilgi yok, cok sıra bekliyorsun, kalabalık.. Bu aralar bi Tolga beye gidicem. Bakalım memnun kalırsam devam ederim.. 1500 lira uygun bence ama sezaryen olacağı icin doktorun cerrahisi onemli benim icin.. Araştırmak lazım..
iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?