Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Son adet gününe göre hesaplanıyor,, ancak ultrasonda asıl netleşir....makine hesaplıyor.

Gamzede cigim bilmiyorum cok kararsizim ya uc tane dusundugum var humada cavit bey yine humada ersad bey memorial de tolga bey varmis bir fikrin varsa soyler misin canim senin dusundugun doktor varmi tatlim

Duru nehircigim sen kac haftalik sin ben 7+2 bazen belim de kasigim da agri oluyor cok asiri degil ama gene de korkuyorum birde benim hic bulantim yook normal mi aca ba

12 haftalık benimki.. Hafif ağrılar olabiliyor.. Bugün cok yoruldum mesela biraz ağrım var.. Bende bulantı hic olmadı canım..

iPhone 'dan Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mrb tugba gozun aydin allah bagislasin cnm.ikiz olma ihtimali varmi?sizde sıkınti neydi?

slm cnm saol allahım olmayanlara nasip etsin bu güzel duyguyu dr ikiz olabilir değerin yüksek dedi 15 gün sanra gel keseye bakalım dediler bu benim 6.cı denemem diğer tedavilerimi ankarada anatolia hast yaptım hep sonucum negatifti bu yıl hast değiştirince her şey güzel oldu sıkıntı bende yumutalıklar zayıf başka sorun yoktu cnm senin ne sorun vardı ?

Gamzede cigim bilmiyorum cok kararsizim ya uc tane dusundugum var humada cavit bey yine humada ersad bey memorial de tolga bey varmis bir fikrin varsa soyler misin canim senin dusundugun doktor varmi tatlim

Bi ebe arkadasim var tolga beyi siddetle tavsiye etti ama dediki nerede olsan o aciyi sen cekeceksin birileri etrafinda gulumsuyor diye binbesyuz lira cok dedi. Bn turgut bey den fikir alacagim ve muhtemelen ya zeki yilmaz ya da zerrin hanim var ona gideceğim. Tabi fikrim değişmez se

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aramızda tam birer gün var. 30 Mart benim opu. 2 Nisan transfer ve 11 Nisan test günümdü. Benim de 9. gün 148 çıktı. Aynen ikiz olabilir dedi. Hayırlısı ..

🌸🌸🌸

Aramızda tam birer gün var. 30 Mart benim opu. 2 Nisan transfer ve 11 Nisan test günümdü. Benim de 9. gün 148 çıktı. Aynen ikiz olabilir dedi. Hayırlısı ..

🌸🌸🌸

cnm çok sevindim inşllh sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız dr senden tekrar beta istedimi senin dr kimdi sendemi acıbademde yaptırdın bide biz şimdi ne kadarlık hamileyiz cnm beni 15 gün sonra çağırdılar bakalım artık hayırlısı inşlh

Durunehir cigim gercekten rahatlattin beni olmamasi daha iyi tabi ama iste korkdum bende aca ba bir sorunmu var diye aş ermen oluyr mu canim senin

Yok canım asermem de olmadı.. Sadece ilk başlarda iştahım cok artmıştı.. Simdi o da kalmadı pek.. Sen doktora karar verebildin mi..

Baktırdım canım 12.günde yani bugün 368 di. Bende Acıbadem Turgut bey. Biz şimdi 4 haftalık hamilemiz cnm. Normal gebelik gibi son adet tarihi baz alınıyor. Beni de 15 gün sonra çağırdılar aynen. Bakalım ikiz mi.. Çok heyecanlı bunu beklemek de..

🌸🌸🌸

Gamzede cigim evet cok pahali haklisin bilmiyorum ki canim kararsizim zerrin hanim hangisi soy adi

Erciyes kartal da zerrin avul du sanırım. Aslinda bn turgut bey in ekinbinden cok memnunum ana uc bin lira cok para beyaa. Cocugun herseyi alinir bu paraya. Hatta bn mezuniyet kıyafetimi bile alirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo hayırlı olsun cnm benim gerçekten beklemek çok zor bende çok merak ediyorum bişey olucak diye çok korkuyorum pek bişey yapmıyorum mümkün mertebe yatıyorum aslında yatmak iyi değil ama çok uykum geliyo sende de değişiklik oldumu cnm

Canim 8 haftalik olana kadar vajinal muayene ediyorlar,sonrasinda gobege geciyorlar.

Hamile arkdaslar size yapilan tup bebekmi mikroenjeksiyonmu?mikroenjeksiyonda sans daha yuksek sanirim.turgut bey hangisini uyguluyo genelde?

Canim mikroenjeksiyon sperm sayisina gore yapilan bisey,eger sayi cok dusukse mikroenjeksiyon yapiyorlar.sayi yuksek ise yumurta ve sperm bi kabin icine birakiliyor ve dogal dollenme bekleniyor.

Canim oncelikle hayirli olsun ALLAH kucagina almayi nasip etsin.gebelik haftani son adet tarihine gore hesaplayacaksin.

Oo baya bekletmis senin ufaklik.insallah sag saglim kucaginada alirsin..gercekten zor 6 deneme rabbim sabrinin mükafatini vermis.bizde morfoloji ve pco var.yumurtaliklarim zayifmi degilmi ben hic bilmiyorum..son denemenizde kac yumurta olustu?

Duru nehir cigim bende ayni senin gibi fazla aser me de olmadi doktoru da ersad bey le tolga bey arasinda karar sizim dogum ucreti ayniysa tolga beyi dusuniyorum canim sen ne yapmayi dusunuyor sun nereye devam etcek sim

Ben de acaip yorgun ve hep uykulu. Ben çalışıyorum onun için yatamıyorum pek..iyyim şimdi çok bi sıkıntı yok. Midem filan hiç bulanmıyor senin??

🌸🌸🌸

Simdiden hayirli olsun inci.allah ikimiznde yardimcisi olsun.bende senin gibi hem heyecanlaniyorum hende cok korkuyorum.insallah hersey yolunda giderde bizde hamile kaliriz.dualarinda benide unutma.sen tahminen nezanan gideceksin?

Amin canım. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Bugün yarın reglimi bekliyorum işte. Gelmedi daha. 15-20 gün geçti yaklaşık. Tarlusal kullandım biteli 4 gün oldu hala gelmedi. Bu hafta gelir büyük ihtimal. Senin ay sonundaydı değil mi??

Duru nehir cigim bende ayni senin gibi fazla aser me de olmadi doktoru da ersad bey le tolga bey arasinda karar sizim dogum ucreti ayniysa tolga beyi dusuniyorum canim sen ne yapmayi dusunuyor sun nereye devam etcek sim

Iki kere Burak beye gittim ama Acıbadem'e devam etmeyi düşünmüyorum.. Cok pahalı olmasına rağmen özel bir ilgi yok, cok sıra bekliyorsun, kalabalık.. Bu aralar bi Tolga beye gidicem. Bakalım memnun kalırsam devam ederim.. 1500 lira uygun bence ama sezaryen olacağı icin doktorun cerrahisi onemli benim icin.. Araştırmak lazım..

Neden sezaryen???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…