Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

kızlaar cumartesi dondurulmus tedavime baslıyrm ınsallah bugun adet oldum da... kacıncı gun transfer olur kı kısmet olursa dondurulmus tek embriyom insallah bozulmaz inşallah
canım tedavin hayırlı olsun benim hiç donmuş denemem olmadı ama geçen burda bi arkadaş yazmıştı adet olunca dr bakmış hiç ilaç vermeden 10 gün sonra gel demiş belki dediğin gibi olabilir diğer drla görüştürüp başlayabilirsin belki

Cok sukur iyiyiz canim oglumun birinin kalbinde pihti var onla ugrasiyoz git gel hastaneye.sen nasilsin minik kuzucugun nasil umarim hersey yolundadir
ahhh canım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşş
bizde iyiyiz şükür öle böle idare ediyoz her dönemin kendine göre sıkıntısı oluyo rabbim korusun evlatlarımızı

Canım eğer elif hnm da anlıyorsa sorun olmaz diye düşünüüyoorrum hastaneyi arayıp görüşsseydin turgut beyin hemşireleriyle
gorustm tatlım turgut beyı cekınerek cepten aradım o kadar sıcak konustu ki içime umut dogdu cuma cagırdı gidicem sanırım hiçilaç vermeden rahım istenilen kalınlıga ulasınca bebeğimi yerleştircek dua et olur mu canm benm de kucagım yavrumun sıcaklıgıyla dolsun

Canım ikimizde hiç iyi değiliz artık ağlamasına dayanamıyorum psikolojim bozuldu uyku yok sürekli mızmız ağlıyoruz ameliyatın verdiği ağrıda war oy oy çok zor sen nasılsın canım
ay kuzum yaa uzulyrm valla sana . ama bir yandan da bebeğine kavustgn ıcın mutluyum ınsallah cabucak iyileşir yavrun

Canım ikimizde hiç iyi değiliz artık ağlamasına dayanamıyorum psikolojim bozuldu uyku yok sürekli mızmız ağlıyoruz ameliyatın verdiği ağrıda war oy oy çok zor sen nasılsın canım
canım benim yaaaa keşke elimden bişi gelse duadan başka bişi gelmiyo inanki elimden rabbim şifanızı versin inş canım
bende iyiyim şükür 10 günü geçiktir söylemesi ayıptır ishaldim ve akıntımda vardı korktum bayramda acile gittik bi serum taktılar kadında alttan muayene etti vajinit dedi fitil verdi ama kullanmadım cesaret edemedim fitile serviks boyuna bakıcam dedi ogün canım yandı biraz akşama kadar acıdı alt karnım 44 mm dedi bu arada ama bakarken bastırdı biraz vajinaya ölemi oluyo ölemi balılıyoki acep bilemedim bende durumlar böle canım
bu arada bebeğimdeki kalp parlaması geçmiş çok şükür bi hafta önde gidiyodu onada 27. haftada şeker yüklemesine bakıcak dr inş oda iyi geçer kimisi yaptırma falan diyo kafam karıştı açıkçası bide tetenoz var yaptır diyen yok yaptırma diyen 2.si yapılacak ayın 18inde kafam çorba gibi benimde

S schule_06 canım ses verr bayram geçtii bebikler ne durumda
icecreamm saolasin arkadaşım merak eden birilerinin olmasi insanı mutlu edio bayram geçti şükür beklemedeyiz hala canta mi hazırladık bebisler 30 haftalik ne kadar fazla beklersek o kadar ii salı kontrolümuz var drmuz ne diecek bakalım
Bu arada erken doğum olursa memorial da mı yapsam die dusunuom Ülkü hanimi bilen var mı aranızda
Bu arada bende ishalim 1 aydır enfeksiyon testi yaptırdım bişey çıkmadı nidazol die bi ilaç var onu verdi dr magnezyum dan oluomus yan etki ishal artık takımıom sende dert etme kendine seker testini ben evde açlık bakmis tim dr da o zaman yokluğu bakalım dedi ondan bişey çıkmayınca yükleme yapmadık sende ole yapabilirsin

Canim tedavin hayırlı olsun insallah hayirla bebegini kucagina al insallah

Canim doktorun ne diyor son durumun nasil senin bebeklerinin
Insallah erken dogurmayacaksinen hayırlı zamanda al kucağına:)

Canim doktorun ne diyor son durumun nasil senin bebeklerinin
Insallah erken dogurmayacaksinen hayırlı zamanda al kucağına:)
Doktora bayramdan önceki salı gitmiştim bayramı cikarirsak çok ii demişti bu salı tekrar kontrolum var inş hersey yolunda gider de bi iki hafta daha kazanıriz şimdi nefes almak bile zor oluo bazen ama analik bu demek ki senin nasıl hersey yolunda mi

Ayyy inşallah kuzum

Canım ben yaptırmıştım sağlık ocağındaki aşılarımı alttan muayene edeerken ewet gerçekten çok acıtıyorlar malesef çok da sakın öyle baktırma bakıcam diyen olursada yaptırma şeker yüklemesinde bana kilolu olgupum için dr 50 lik tok karnına yaptırmıştı o kadar Allah hepsinden hayırla çıkmanı nasip etsin İnşallah

Slm canlar ice cream kuzum tebriklrr hemde tedavisiz olmus cook sevindiim..hamile olanlari tebrik ediyorum tedavide olsnlar tez vakitte pozitif igorsunler..bendr artuk agustista basliyirum tup bebege de. Nurettin bey ile turgut bey arasinda karar veremedik..

Hayırlısı olsun canım. Ben ülkü hanımı tanıyorum iyi bi doktor.doğum için mi düşünüyorsun

kızlaar cumartesi dondurulmus tedavime baslıyrm ınsallah bugun adet oldum da... kacıncı gun transfer olur kı kısmet olursa dondurulmus tek embriyom insallah bozulmaz inşallah
Bende mayısta dondurulmuşlarla denedim hiç ilaç kullanmadan.birisi tuttu çok şükür. İçin rahat olsun bozulmaz inşallah. Benim 18_19.gün gibi transferim oldu

kızlar dondurulmusta ılla turgut beyn adetn 3, gunu gormesı sart mıdır? elıf hanıma gitsem turgutla görüştrsem olmaz mı
Canım ben il dışından geliyorum.sadece transfer için geldim. Öncesinde de iki üç defa normal kadın doğumcuya gittim rahim duvarı Vs.ölçüm yaptırdım.turgut beye bildirdim.bu arada hayırlı olsun tedavin

Bnada her gittigmde dogum gerceklesebilir diyo :)) bayramda 2 gun hastanede yattim sancilarim vardi gecibce çıkardılar. Insallah gider canim hersey yolunda dikkat et dayansinlar birws daha insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…