- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.001
Canım herşey güzel olacak telaşlanmaicecreamm çok saol allahım herkesin yardımcısı oksun daha bekliom ama bebisler den biri iice indi aşağıya bayramı bitirirken çok güzel olacak asagidaki beklerse dier kuzu rahatça bekler onun keyfi yerinde heryer onun bebislerime dokunamiom bile bisey okacak die karnima krem surmeye cekindigim icin fay hatti gibi catlakakrim oldu dualarinizi esirgemeyin bu kadar cefaya bebislerim sağlıkla gelsin kollarıma
Ufff sorma canım ya transfer için adeti bekliyorum gelmedi de gelmedi bugün 36. Gün tatil de girdi araya olsamda artık öbür aya kaldı yarın her ihtimale karşı bi test yaptırayım diyorum bayramda bizde tatile gidiyoruz çünkü . Hamişlerin duası tutar bu mübarek günlerde esirgeme duaları bizden canımmm sen de sağlıkla al kucağına inşalllahhhdnzderya @asyalacali canlar tedavinize başladınızmııı durumlar nasıllll rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsiin inşşşş kızlar dualarımdasınız
Bir haftaya 4aylık olcak teyzesi sende yarıyı geçmişin sağlıkla inşoyyy oyyyyyyyyyy maşalahhhhhh sübhanallahhhh sen daha yeni doğumadınmı bacım kocaman olmuşşşş buuuuu
Ay hamile olmayasın bomba olur valla inş yaaAaUfff sorma canım ya transfer için adeti bekliyorum gelmedi de gelmedi bugün 36. Gün tatil de girdi araya olsamda artık öbür aya kaldı yarın her ihtimale karşı bi test yaptırayım diyorum bayramda bizde tatile gidiyoruz çünkü . Hamişlerin duası tutar bu mübarek günlerde esirgeme duaları bizden canımmm sen de sağlıkla al kucağına inşalllahhh
Allah kabul etsin canım hep gülsün güzel kızınKurban kestirdim canım dün Allah ım kimseyi ewladıyla sınamasın
aminn canımrabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inş sende sağlıcakla al inş bebişlerini kucağına bu kadar beklediler inş biraz daha sabrederlerrricecreamm çok saol allahım herkesin yardımcısı oksun daha bekliom ama bebisler den biri iice indi aşağıya bayramı bitirirken çok güzel olacak asagidaki beklerse dier kuzu rahatça bekler onun keyfi yerinde heryer onun bebislerime dokunamiom bile bisey okacak die karnima krem surmeye cekindigim icin fay hatti gibi catlakakrim oldu dualarinizi esirgemeyin bu kadar cefaya bebislerim sağlıkla gelsin kollarıma
hep aklımdaydın canım yaaaa inanki bide günüm geçti yazmışsın ayyyy çok umutlandım valla ne bilim sonucunu bizimle paylaş lütfen rabbim tamamına erdirsin demeyi nasip etsin inşşşşşUfff sorma canım ya transfer için adeti bekliyorum gelmedi de gelmedi bugün 36. Gün tatil de girdi araya olsamda artık öbür aya kaldı yarın her ihtimale karşı bi test yaptırayım diyorum bayramda bizde tatile gidiyoruz çünkü . Hamişlerin duası tutar bu mübarek günlerde esirgeme duaları bizden canımmm sen de sağlıkla al kucağına inşalllahhh
tekrar tekrar maşallah canımmmm yaaa doğunca daha mı çabuk geçiyo sankiBir haftaya 4aylık olcak teyzesi sende yarıyı geçmişin sağlıkla inş
Amin kuzum Allah razı olsunAy hamile olmayasın bomba olur valla inş yaaAa
Allah kabul etsin canım hep gülsün güzel kızın
Dizi film çekiyor gibiyiz haa hep merak haftaya ne olacak acebahep aklımdaydın canım yaaaa inanki bide günüm geçti yazmışsın ayyyy çok umutlandım valla ne bilim sonucunu bizimle paylaş lütfen rabbim tamamına erdirsin demeyi nasip etsin inşşşşş
Yok kuzum yaa opu sonrası düzensizlik işte geldi bugünAy hamile olmayasın bomba olur valla inş yaaAa
Allah kabul etsin canım hep gülsün güzel kızın
hayırlısı olsun canım bunda da vardır bi hayır rabbim tedavinde yüzünü güldürür inşşş güzel haberlerini duymayı nasip eder inşşşşDizi film çekiyor gibiyiz haa hep merak haftaya ne olacak acebacanım sabah ben bi uyanır bayramlık kırmızıları karşılar hemen doktoru arar. O da gel dedi sağolsun baktı 10 gün sonra tekrar gel dedi tedavi başlamış oldu ama ilaç milaç yok nasıl bi başlangıçsa RAbbim rast getirsin inşallahhh
Canım eğer elif hnm da anlıyorsa sorun olmaz diye düşünüüyoorrum hastaneyi arayıp görüşsseydin turgut beyin hemşireleriylekızlar dondurulmusta ılla turgut beyn adetn 3, gunu gormesı sart mıdır? elıf hanıma gitsem turgutla görüştrsem olmaz mı
siz nasılsınız canım oğluşlar nasıllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?