Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canım herşey güzel olacak telaşlanma

dnzderya @asyalacali canlar tedavinize başladınızmııı durumlar nasıllll rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsiin inşşşş kızlar dualarımdasınız
Ufff sorma canım ya transfer için adeti bekliyorum gelmedi de gelmedi bugün 36. Gün tatil de girdi araya olsamda artık öbür aya kaldı yarın her ihtimale karşı bi test yaptırayım diyorum bayramda bizde tatile gidiyoruz çünkü . Hamişlerin duası tutar bu mübarek günlerde esirgeme duaları bizden canımmm sen de sağlıkla al kucağına inşalllahhh

Ay hamile olmayasın bomba olur valla inş yaaAa
Kurban kestirdim canım dün Allah ım kimseyi ewladıyla sınamasın
Allah kabul etsin canım hep gülsün güzel kızın

aminn canımrabbim kimseyi korktuğu yere uğratmasın inş sende sağlıcakla al inş bebişlerini kucağına bu kadar beklediler inş biraz daha sabrederlerrr

hep aklımdaydın canım yaaaa inanki bide günüm geçti yazmışsın ayyyy çok umutlandım valla ne bilim sonucunu bizimle paylaş lütfen rabbim tamamına erdirsin demeyi nasip etsin inşşşşş

Bir haftaya 4aylık olcak teyzesi sende yarıyı geçmişin sağlıkla inş
tekrar tekrar maşallah canımmmm yaaa doğunca daha mı çabuk geçiyo sanki
evet bizde yarıyı geçtik ama hergünüm ağrılı geçiyo dr normal diyo bu sıralar allah korusun kafayı erken doğuma taktım ya olursa falan diye işte hep bi stresle geçiyo aslında tadını çıkaramıyorum bebeğimide strese sokuyorum sanki

hep aklımdaydın canım yaaaa inanki bide günüm geçti yazmışsın ayyyy çok umutlandım valla ne bilim sonucunu bizimle paylaş lütfen rabbim tamamına erdirsin demeyi nasip etsin inşşşşş
Dizi film çekiyor gibiyiz haa hep merak haftaya ne olacak aceba canım sabah ben bi uyanır bayramlık kırmızıları karşılar hemen doktoru arar. O da gel dedi sağolsun baktı 10 gün sonra tekrar gel dedi tedavi başlamış oldu ama ilaç milaç yok nasıl bi başlangıçsa RAbbim rast getirsin inşallahhh

Arkadaşlarım bayramınız seker gibi olsun gonlumuzden geçen başımıza gelsin inş bebisi olanlar hayirla kucağına almayi, olmayanlar bu son yalnız bayramınız olsun inş öperim herkesi

hayırlısı olsun canım bunda da vardır bi hayır rabbim tedavinde yüzünü güldürür inşşş güzel haberlerini duymayı nasip eder inşşşş

canlar bayramınız mübarek olsunnnn
hamişler bidahaki bayramda kuzucuklarınız el öpsün bekleyenlerde bihadaki bayrama kalmadan hamiş olsun inşşşş hepinizi öpüyorummm

kızlar dondurulmusta ılla turgut beyn adetn 3, gunu gormesı sart mıdır? elıf hanıma gitsem turgutla görüştrsem olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…