- Konu Sahibi damlailayda
-
- #18.981
Amin canim :-(Geçmiş olsun canım ya bunla son olsun inş
Canim allah im şifa versin.çok geçmiş olsunKızlar bugün kızım fıtık ameliyatı oldu kasıktan :-( kolik olmasına alışırken besin alerjisi oldu bu ikisine alışmaya çalışırken ameliyat oldu ne olur dua edin
Maşallah cnm kocaman olmuş. Allah im evladının güzel günlerini gostersinBuda benim kuzum Rabbim herkese nasip etsin inş
Amin canım srn nasıl oldun toparlanabildinmi bebek nasılMaşallah cnm kocaman olmuş. Allah im evladının güzel günlerini gostersin
İyiyiz canım 15gunluk olduk.gaz sıkıntılarımız yogun bu aralar.Amin canım srn nasıl oldun toparlanabildinmi bebek nasıl
Oyyyy yerim ben bunu Maşallah SüphanallahBuda benim kuzum Rabbim herkese nasip etsin inş
RABBİM ŞİFASINI VERSİN CANIM ALLAHIM YARDIMCIN OLSUN DUAMIZ SİZİNLEAmin canim :-(
canım çok geçmiş olsun rabbim şafasını versin inşkızlar oğlumu göz tembelliği için doktora götürdüm 6 aylık olunca getir hipermetrop var dedi miktarını bilmiyoorum napsamki bilemedim ya
gözün aydın canımm kavuşmuşsun güzel kızına sağlıkla büyüt inşşşMerhaba canlar yarın Allahın izniyle doğuma gireceğim inşallah dualarınızıbekliyorum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
siz nasılsınız canım oğluşlar nasıllllKizlar slm nasilsinz:) umut46 arkadadimiz dogum yapti linamiz dogdu cok sukur
canımmm çokkkk çokkkkkk geçmiş olsun bi yerlere adak mı adasanızki acabaaaa aklıma öle geldi biranKızlar bugün kızım fıtık ameliyatı oldu kasıktan :-( kolik olmasına alışırken besin alerjisi oldu bu ikisine alışmaya çalışırken ameliyat oldu ne olur dua edin
oyyy oyyyyyyyyyy maşalahhhhhh sübhanallahhhh sen daha yeni doğumadınmı bacım kocaman olmuşşşş buuuuuBuda benim kuzum Rabbim herkese nasip etsin inş
canım senide merak ediyorum neyaptın bebişler ne alemde bayramı bekledilermiiiii inş beklemişlerdir hatta 36 larıda görürlerOncelikle gecmis oksun bebisin iidir umarim simdi kaç haftalik doğum yaptın bebis ne kadar kaldı yoğun bakimda
Kurban kestirdim canım dün Allah ım kimseyi ewladıyla sınamasıncanımmm çokkkk çokkkkkk geçmiş olsun bi yerlere adak mı adasanızki acabaaaa aklıma öle geldi biran
bu mübarek günlerin hürmetine cümlesinin evladıla birlikte seninkinede rabbim şifa versin canım
aminnn canım aminnn rabbim kurbanınızı kabul eylesin inşKurban kestirdim canım dün Allah ım kimseyi ewladıyla sınamasın
canım senide merak ediyorum neyaptın bebişler ne alemde bayramı bekledilermiiiii inş beklemişlerdir hatta 36 larıda görürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?