- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.041
Hastanenin yenidogan yoğun bakımı ii olduğunu duydum o yüzden Ülkü hanima hiç gitmedim ama hastaneden öğün yapıp gerekirse yoğun bakımı kullanmayı dusunuomHayırlısı olsun canım. Ben ülkü hanımı tanıyorum iyi bi doktor.doğum için mi düşünüyorsun
Sanci dediğin doğum sancısı mi senin bebis Nerede duruo asagida mi yukarıda miBnada her gittigmde dogum gerceklesebilir diyo :)) bayramda 2 gun hastanede yattim sancilarim vardi gecibce çıkardılar. Insallah gider canim hersey yolunda dikkat et dayansinlar birws daha insallah
Evet canım doğum sancısı ntsye girdigimde 50yi gosteriyordu igne ilac durdular şükür. Oglumun kafasi altta ayaklari sagda. Ulku hanıma mustafa beyle birlikte 18 haftaliga kadar gittim ben canim eger sorun olmazsa onunla devam edecektim. Cok ilgili tatli bi doktor rahatliyordu konuşması falan. 1 hafta önce hersey yolunda demişti bana 1 hafta sonra iste mustafa beyde randevum vardi megersem servik boyum kisaliyormus yatis yapti 4 gunde cok kisalinca serklaja aldilar ondan sonra biraktim bende.Sanci dediğin doğum sancısı mi senin bebis Nerede duruo asagida mi yukarıda mi
Amin canım inşallah sende kaawuşacaksın eminimay kuzum yaa uzulyrm valla sana . ama bir yandan da bebeğine kavustgn ıcın mutluyum ınsallah cabucak iyileşir yavrun
Allah yardımcın olsun canımicecreamm saolasin arkadaşım merak eden birilerinin olmasi insanı mutlu edio bayram geçti şükür beklemedeyiz hala canta mi hazırladık bebisler 30 haftalik ne kadar fazla beklersek o kadar ii salı kontrolümuz var drmuz ne diecek bakalım
Bu arada erken doğum olursa memorial da mı yapsam die dusunuom Ülkü hanimi bilen var mı aranızda
Bu arada bende ishalim 1 aydır enfeksiyon testi yaptırdım bişey çıkmadı nidazol die bi ilaç var onu verdi dr magnezyum dan oluomus yan etki ishal artık takımıom sende dert etme kendine seker testini ben evde açlık bakmis tim dr da o zaman yokluğu bakalım dedi ondan bişey çıkmayınca yükleme yapmadık sende ole yapabilirsin
Allah razi olsun canm icimi ferahlatoyosunuz. Benim 1 tanecik ya ondan biraz endiseliyim ama olacagj varsa rabbim verecek olursa 1 tanecik te benim.minik kuzum olur. Sagliklica kucagina alirsin insallahBende mayısta dondurulmuşlarla denedim hiç ilaç kullanmadan.birisi tuttu çok şükür. İçin rahat olsun bozulmaz inşallah. Benim 18_19.gün gibi transferim oldu
Allah razi olsun canm. Insallah bu kez ben de anne olurum bebegim bana simski tutunur. Sen de sagliklica kucagina alirsn insallahCanım ben il dışından geliyorum.sadece transfer için geldim. Öncesinde de iki üç defa normal kadın doğumcuya gittim rahim duvarı Vs.ölçüm yaptırdım.turgut beye bildirdim.bu arada hayırlı olsun tedavin
hala durduklarına çok sevindim canım ayrıca 30 olduklarınadaicecreamm saolasin arkadaşım merak eden birilerinin olmasi insanı mutlu edio bayram geçti şükür beklemedeyiz hala canta mi hazırladık bebisler 30 haftalik ne kadar fazla beklersek o kadar ii salı kontrolümuz var drmuz ne diecek bakalım
Bu arada erken doğum olursa memorial da mı yapsam die dusunuom Ülkü hanimi bilen var mı aranızda
Bu arada bende ishalim 1 aydır enfeksiyon testi yaptırdım bişey çıkmadı nidazol die bi ilaç var onu verdi dr magnezyum dan oluomus yan etki ishal artık takımıom sende dert etme kendine seker testini ben evde açlık bakmis tim dr da o zaman yokluğu bakalım dedi ondan bişey çıkmayınca yükleme yapmadık sende ole yapabilirsin
aşıları bende yaptırcam canım şeker yüklemeyide artık dr yapalım dedi onuda yaptırcamCanım ben yaptırmıştım sağlık ocağındaki aşılarımı alttan muayene edeerken ewet gerçekten çok acıtıyorlar malesef çok da sakın öyle baktırma bakıcam diyen olursada yaptırma şeker yüklemesinde bana kilolu olgupum için dr 50 lik tok karnına yaptırmıştı o kadar Allah hepsinden hayırla çıkmanı nasip etsin İnşallah
öncelikle teşekkür ederim canımSlm canlar ice cream kuzum tebriklrr hemde tedavisiz olmus cook sevindiim..hamile olanlari tebrik ediyorum tedavide olsnlar tez vakitte pozitif igorsunler..bendr artuk agustista basliyirum tup bebege de. Nurettin bey ile turgut bey arasinda karar veremedik..
bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş kaç haftalık oldunuzBende mayısta dondurulmuşlarla denedim hiç ilaç kullanmadan.birisi tuttu çok şükür. İçin rahat olsun bozulmaz inşallah. Benim 18_19.gün gibi transferim oldu
canım benim geçmiş olsun sanada pek bilgim yok ama 30ları devirmişsin şükür inş bundan sonra bi sıkıntı olmaz bizde gelebilseydik o günlereBnada her gittigmde dogum gerceklesebilir diyo :)) bayramda 2 gun hastanede yattim sancilarim vardi gecibce çıkardılar. Insallah gider canim hersey yolunda dikkat et dayansinlar birws daha insallah
9haftalık oldu çok şükürbebişiniz hayırlı olsun sağlıkla doğsun inş kaç haftalık oldunuz
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok sevindim senin adına ve bana umut oldun. bende geçen ay ilk tüp bebek demememi yaptırdım turgut beyde 5 tane 5. gün embriyosu oldu 2 tane koydular ama tutmadı. bu ay tekrar ilaçsız transfer yapalım dedi Turgut bey çarşamba kontrolüm var çok heycanlıyım ama bir o kadarda endişeliyim. sizi okuyunca bir an mutlu oldum. transferden sonra yattınız mı neler yaptınız.9haftalık oldu çok şükür
Merhaba bende dondurulmuş transferi olucam bu ay geçen ay ilk tüp bebek denememde ilaçlarla transfer yapıldı tutmadı Turgut bey hormonal seviyelerden karşılaşabiliyoruz dedi bu ay ilaçsız transfer önerdi seninde benimde bebek isteyen herkesinde allahım hakımızda en hayırlısını sağlıkla versin inşallah. sizin dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gün embriyosu.gorustm tatlım turgut beyı cekınerek cepten aradım o kadar sıcak konustu ki içime umut dogdu cuma cagırdı gidicem sanırım hiçilaç vermeden rahım istenilen kalınlıga ulasınca bebeğimi yerleştircek dua et olur mu canm benm de kucagım yavrumun sıcaklıgıyla dolsun
pazartesi toplandı pazar donduruldu 6. gün oluyr sanırım canım inşallah bu anneler kervanına bız de katılırız saglıklı bebeklerımızı kucagımıza alırız. sizde sorun ne idi?Merhaba bende dondurulmuş transferi olucam bu ay geçen ay ilk tüp bebek denememde ilaçlarla transfer yapıldı tutmadı Turgut bey hormonal seviyelerden karşılaşabiliyoruz dedi bu ay ilaçsız transfer önerdi seninde benimde bebek isteyen herkesinde allahım hakımızda en hayırlısını sağlıkla versin inşallah. sizin dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gün embriyosu.
bir de benm 1 tanecik embriyom varMerhaba bende dondurulmuş transferi olucam bu ay geçen ay ilk tüp bebek denememde ilaçlarla transfer yapıldı tutmadı Turgut bey hormonal seviyelerden karşılaşabiliyoruz dedi bu ay ilaçsız transfer önerdi seninde benimde bebek isteyen herkesinde allahım hakımızda en hayırlısını sağlıkla versin inşallah. sizin dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gün embriyosu.
Sizinki de şimdiden hayırlı olsun. Transferden sonra pek yattım sayılmaz.saat iki üç gibi transferim oldu.akşam gezmeye gittim.bide ben il dışından geliyorum. Salı transfer perşembe de Yola çıktım.ya inan nasip işi. Çok ağır işler yapma yeterli.ayrıca ilaçsız olunca sanki tutmaz gibi düşündüm.ilaçlara şartlanmışız ama tuttu. Doğal gebelik gibi.sen rahat ol. Sormak istediğin bişey olursa çekinme.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok sevindim senin adına ve bana umut oldun. bende geçen ay ilk tüp bebek demememi yaptırdım turgut beyde 5 tane 5. gün embriyosu oldu 2 tane koydular ama tutmadı. bu ay tekrar ilaçsız transfer yapalım dedi Turgut bey çarşamba kontrolüm var çok heycanlıyım ama bir o kadarda endişeliyim. sizi okuyunca bir an mutlu oldum. transferden sonra yattınız mı neler yaptınız.
bizde sorun eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarda ara ara yapışıklıklar var. benim 5 tane embryom olmuştu 5. gün embriyosu 2 tanesini transfer etmişlerdi şimdi 2 tane daha edeceğini söyledi. çarşamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun sen olumsuzdan sonra bekledin mi ben hemen bu ay tekrar deneyeceğimbir de benm 1 tanecik embriyom var
Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bizde pozitifi görürüz. ben biraz endişeli birisiyimSizinki de şimdiden hayırlı olsun. Transferden sonra pek yattım sayılmaz.saat iki üç gibi transferim oldu.akşam gezmeye gittim.bide ben il dışından geliyorum. Salı transfer perşembe de Yola çıktım.ya inan nasip işi. Çok ağır işler yapma yeterli.ayrıca ilaçsız olunca sanki tutmaz gibi düşündüm.ilaçlara şartlanmışız ama tuttu. Doğal gebelik gibi.sen rahat ol. Sormak istediğin bişey olursa çekinme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?