Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Sanci dediğin doğum sancısı mi senin bebis Nerede duruo asagida mi yukarıda mi
Evet canım doğum sancısı ntsye girdigimde 50yi gosteriyordu igne ilac durdular şükür. Oglumun kafasi altta ayaklari sagda. Ulku hanıma mustafa beyle birlikte 18 haftaliga kadar gittim ben canim eger sorun olmazsa onunla devam edecektim. Cok ilgili tatli bi doktor rahatliyordu konuşması falan. 1 hafta önce hersey yolunda demişti bana 1 hafta sonra iste mustafa beyde randevum vardi megersem servik boyum kisaliyormus yatis yapti 4 gunde cok kisalinca serklaja aldilar ondan sonra biraktim bende.

Allah yardımcın olsun canım

Bende mayısta dondurulmuşlarla denedim hiç ilaç kullanmadan.birisi tuttu çok şükür. İçin rahat olsun bozulmaz inşallah. Benim 18_19.gün gibi transferim oldu
Allah razi olsun canm icimi ferahlatoyosunuz. Benim 1 tanecik ya ondan biraz endiseliyim ama olacagj varsa rabbim verecek olursa 1 tanecik te benim.minik kuzum olur. Sagliklica kucagina alirsin insallah

Allah razi olsun canm. Insallah bu kez ben de anne olurum bebegim bana simski tutunur. Sen de sagliklica kucagina alirsn insallah

hala durduklarına çok sevindim canım ayrıca 30 olduklarınada
inş böle giderse duracaklar gibi ha ne dersinnnn inşşş
salı günü yazarsın artık 31 haftalık olurlar

aşıları bende yaptırcam canım şeker yüklemeyide artık dr yapalım dedi onuda yaptırcam
dediğin gibi alttan muayeneden sonra dahada tedirgin oldum bidaha düşünmüyorum ama inş gerekde kalmaz bu erken doğum olayı beni rahat bırakmıyo nedense hergünü sayar oldum rabbim aklıma mukayyet olsun ne diim

öncelikle teşekkür ederim canım
tedavin şimdiden hayırlı olsun canım senin için haıyırlısı neresi ise orda ol tedavini ve güzel haberlerini ver inşşş

Bnada her gittigmde dogum gerceklesebilir diyo :)) bayramda 2 gun hastanede yattim sancilarim vardi gecibce çıkardılar. Insallah gider canim hersey yolunda dikkat et dayansinlar birws daha insallah
canım benim geçmiş olsun sanada pek bilgim yok ama 30ları devirmişsin şükür inş bundan sonra bi sıkıntı olmaz bizde gelebilseydik o günlere
durumunla ilgili biraz bilgi verebilirmisin bende de nedense bi erken doğum korkusu oldu üstümden atamıyom bi türlü şüphelerin nelerdi

9haftalık oldu çok şükür
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah cok sevindim senin adına ve bana umut oldun. bende geçen ay ilk tüp bebek demememi yaptırdım turgut beyde 5 tane 5. gün embriyosu oldu 2 tane koydular ama tutmadı. bu ay tekrar ilaçsız transfer yapalım dedi Turgut bey çarşamba kontrolüm var çok heycanlıyım ama bir o kadarda endişeliyim. sizi okuyunca bir an mutlu oldum. transferden sonra yattınız mı neler yaptınız.

Merhaba bende dondurulmuş transferi olucam bu ay geçen ay ilk tüp bebek denememde ilaçlarla transfer yapıldı tutmadı Turgut bey hormonal seviyelerden karşılaşabiliyoruz dedi bu ay ilaçsız transfer önerdi seninde benimde bebek isteyen herkesinde allahım hakımızda en hayırlısını sağlıkla versin inşallah. sizin dondurulmuş embriyonuz kaçıncı gün embriyosu.

pazartesi toplandı pazar donduruldu 6. gün oluyr sanırım canım inşallah bu anneler kervanına bız de katılırız saglıklı bebeklerımızı kucagımıza alırız. sizde sorun ne idi?

bir de benm 1 tanecik embriyom var

Sizinki de şimdiden hayırlı olsun. Transferden sonra pek yattım sayılmaz.saat iki üç gibi transferim oldu.akşam gezmeye gittim.bide ben il dışından geliyorum. Salı transfer perşembe de Yola çıktım.ya inan nasip işi. Çok ağır işler yapma yeterli.ayrıca ilaçsız olunca sanki tutmaz gibi düşündüm.ilaçlara şartlanmışız ama tuttu. Doğal gebelik gibi.sen rahat ol. Sormak istediğin bişey olursa çekinme.

bir de benm 1 tanecik embriyom var
bizde sorun eşimde hareket azlığı vardı benimde kanallarda ara ara yapışıklıklar var. benim 5 tane embryom olmuştu 5. gün embriyosu 2 tanesini transfer etmişlerdi şimdi 2 tane daha edeceğini söyledi. çarşamba kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun sen olumsuzdan sonra bekledin mi ben hemen bu ay tekrar deneyeceğim

Teşekkür ederim inşallah sağlıkla bizde pozitifi görürüz. ben biraz endişeli birisiyim dondurulmuş transferi için beklediniz mi bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…