Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

İnşallah canım. sizde sorun neydi bizde benim eşimde ileri hareket sorunu vardı benimde kanallarda yapışıklıklar var demişlerdi. Birazda stres tabi kaç yumurtanız var dondurulmuş.
ileri hareket ve morfolojı canm sorunmz . 1 tanecik embriyom kaldı diğerleri gelişmedi canm işte inşallah herşey yolunca gider embriyo için de benm için de.

Kızlarrrr beni unutmayın yazmıyorum ama sizi takip ediyorum devamlı bende gün sayıyorum 15 gün sonra adet olup tedaviye başlıcaz inşallah dualara beni de katın unutmayın artık dikkat ediyorum kendime yediğime içtiğime sonuçta 15 gün sonra hamile olarak sayılcam diyorum inşallah her gün avakado yiyorum yumurta kalitesini yükseltiyormuş inşallah işe yarar
Bende hemen transfer istiyorum inşallah da ben ohss geçirdiğim için her seferinde ne olur bilemiyorum

Merhabalar kizlar bugün Dr gittim nst de Biraz sanci çıktı ama Dr o tek başına yeterli diil dedi bebisler iimis ilaçları kullanmaya devam dedi kritik haftaları geçtik doğsunlar da küvez de kalırlar dio ama bana kalsa biraz daha kalsın küvez e girmeden fasulyelerimi kucağıma alıp eve gideyim istiom. Bu arada artık her hafta görüşelim dedi dr

çok sağol canım işte benimkisi evham hani sölüyosunuzya drum farketmedi kısalma olmuş falan diye bende drumu seviyorum ama kendisinide suçlayamam belki bakıyodur fakat işte direkt baş karın ve ayak ölçümü yapıyo sonra bize şurası şu falan diyo sanki suyuma falan bakmıyo o yüzden tedirgin oldum bende

canımmmm hayırlı olsun tedavin rabbim tekrar yüzünü güldürsün inşşşşş

çok şükür canımmm benim yaaaa birer hafta birer hafta derken bi bakmışsın kocaman olmuşlar rabbim senin evlatlarınıda C caspe_r canımında bebişini zamanında doğurmayı nasip etsin inşşşş

Gittiginde sor canim kontrole ben valla artik herseyi soruyorum suyumun seviyesi kac nasil diye servik boyu suyun sor daha rahat olur :) Bebisleri kucagimiza almadan evhamimiz gecmeyecek valla :)

kızlar 07.07.2016 da dndurulmuş emriyo transferim yapıldı bugün 7. günümfeyim sanki yine olmadı gibi pazartesi test günüm kısmet öte birşey yok bakalım inşallah pozitifi görürüm diğer transferlerimden farklı olarak doğum günümde yapıldı transferim inşallah bana en güzel hediyeyi verir bebişlerim dualarınızı bekliyrum

kızlar aranıza yeni katıldım bende dualarınıza ıhtıyacım var kayseri acıbadem turgut beyin hastasıyım ilk denemem de bebeklerim tuttu ama düşük yaptım şimdi dondurulmuş emriyolarım vardı nlar yapıldı bugün 7.günüm pazartesi testim yapılcak hiç bir belirtide yok inşallah rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin ...

canım benim inşallah biz de diğer arkadaşlar gibi anneler kervanına katılırız. dondurulmuş denedin mi turgut beyde?

canım benim inşallah sabreder bebişlerin az daha kalırlar annelerinin sıcacık karnında

inşallah tutunmuştur canm bebeğin sana. adetinnn kacıncı gununde transferın oldu? kac gunde adet oluyorsun?

canım benim inşallah biz de diğer arkadaşlar gibi anneler kervanına katılırız. dondurulmuş denedin mi turgut beyde?

Amin tez Zaman'da Can'ım inşallah benim ilk deneme fakültedeydi tuttu ama kaybettim sağlıksız bi gebelikti dondurma kalitesinde embriyo yok dediler o yüzden boşa gitti şimdi Turgut bey de inş dondurmaya kalır çok istiyorum çünki yani ikinci deneme Turgut bey e başlıcaz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…