Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

inşallah kalır canm dondurulmus embrıyo ne kadar onemlıymıs sımdı anladm . keske benm de daha cok embrıyom cıksaydı

Gittiginde sor canim kontrole ben valla artik herseyi soruyorum suyumun seviyesi kac nasil diye servik boyu suyun sor daha rahat olur :) Bebisleri kucagimiza almadan evhamimiz gecmeyecek valla :)
evet canım aynen şimdiki sıkı ntım sanırım bebek bi yerde toplanıyo bunada kasılma diyende var değil diyende dr sordum sıkıntı yok dedi
mesela benimki pozisyon değiştirince geçiyo hemencecik ama geceleri oluyo hepde sağ tarafımda

2. tedavi kac tl turgut beyde?
Ya çılgınlar gibi başladık tedaviye. Bodoslama daldık vallahi hiç fiyat konuşmak aklımıza gelmedi :) ptesi kontrolde soracağım artık. Ne derlerse mecbur vericez ama 4750 civarı bişe olması lazım diye biliyorum canım. Birde ilaçlar 1475 tuttu eczacı abimin kayınvalidesi olduğu için 950 tl ye verdi bize. İlaçlarını alacak arkadaşlar sıkı pazarlık yapın 500 tl indirim yapılabiliyor demek ki

sorun neydı canm sizde ? taze daha iyi işte sımsıkı tutunur bebeğin sana inşallah.
Görünürde hiç bir sorun yok canım bizde eşimin spermler normalin üstünde benim tüpler açık vs ama iki defa kendiliğinden oluşan kimyasal gebelik yaşadım ben yine kimyasal olmasından korkarak tüp bebeğe geçmeye karar verdik. İkinci transferimde tuttu bu seferde 26. Haftada rahim ağzı yetmezliğinden erken doğum yaptım. Mart ve nisanda klomenle çatlatma iğnesi denedim olmadı o sebeple yeniden tedaviye başlamaya karar verdik. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah hepimiz için zor bir süreç inşallah sabrımızın karşılığını verir rabbim

Gittiginde sor canim kontrole ben valla artik herseyi soruyorum suyumun seviyesi kac nasil diye servik boyu suyun sor daha rahat olur :) Bebisleri kucagimiza almadan evhamimiz gecmeyecek valla :)
Canım senin acil serklaj yapılmış sanırım ne güzel şanslısın farkedilmiş. Benimki farkedilmedi ve bebeğimi kaybettim maalesef. Senin serklajı kim yaptı ve ne kadara yaptı canım. Gebe kalırsam bana da 12-14. Hafta arası serklaj yapılacak turgut hocaya ya da mustafa başbuğa yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. Tabi önce gebe kalabilirsem :)

kacıncı gunun bugun? dondurulmus kac embrıyon var kacıncı gun embr?
bugün adetin 13. günü. dondurulmuş 3 tane 5. gün embriyosu var. pazar yada pzt transfer olabilir dedi bugun ki sonuçlarıma göre netleşir sanırım Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. siz il dışından mı geliyorsunuz? Sorması ayıptır ama yaşınız kaç? ben 30 yaşındayım eşim 33 4 yıllık evliyiz.

anladm canm . ben 29 yasndaym esım 34 evet canm sivastayz biz. 1 tanecik 5. gün embriyosu var

evet canm okumustum meleklerine çok üzüldüm. bunda inşallah hayırlısıyla saglılıklı sekılde kucagımıza alırız bebeklerimizi

ARKADAŞIM TAKMA KAFANA BANA DA OLUYORDU BEBEĞİN DÖNDÜ YER RESMEN SERTLEŞİYORDU NORMAL ÇÜNKÜ BEBEĞİN BÜYÜDÜ ANNESİ SON ZAMANLARDA BEN RÜYAMDA HEP DOGUM YAPIYORDUM

BANA DA OLUYORDU BEBEĞİN DÖNDÜ YER RESMEN SERTLEŞİYORDU NORMAL ÇÜNKÜ BEBEĞİN BÜYÜDÜ ANNESİ SON ZAMANLARDA
sana ilaç verdi mi turgut bey?

sana ilaç verdi mi turgut bey?
İlaçsız transfer yapmayı düşünüyor bu sefer çünkü ilk transferimde hormon değerlerim çok yükselmiş tutunmama nedeni olarak onun olabileceğini söyledi. günlük progesteron ve lh seviye ölçüçüyor bugün saban yine kan verdim yarın tekrar çağırabilir dedi hemşireler. şuan hiç ilaç kullanmıyorum. sende bir tane diye kendini strese sokma inşallah herşey güzel gider hepimiz için. Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. sende doktorla görüşürsen haber et.

tamam canm benm yarın cagırdı benı bolge muduru gelecekmiş yarında sabah gelir giderse basıp gidicem kayseriye yoksa burda bı kadın dogumcuya giderim. Rbbim verecek olunca 1 taneye de veriyor S Selcenay tek donrdurulmusla kızına kavustu. darısı bize inşallah :)

Dondurulmuşum 4 adetti ama son kalan 1 adetim tuttu Allah eminolun doğru zamanda vericek kızlar

bana da ilaçsız transfer edecek ama daha hiç kan almadı senin daha önce yüksek olduğu için mi takip ediyor aceba transfer günü hakkında bişey dedi mi canım?

bilemiyorum dnzderya tarnsfer içinde pazar yada pzt demişti bir sıkıntı çıkmazsa. sen şuan ne aşamadasın
canım ben adetin 11. günündeyim dün kontrolüm vardı yumurtanın kendiliğinden gelişmesi gecikebilir diye klomen verdi günde 2 tane salıya tekrar çağırdı inşallah o gün de transfer günüm belli olur böyle beklemek bile çok zor geliyor bana Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün inşallah

Amin inşallah kesinlikle beklemek çok zor. hergün hastaneye git kan ver iş yerinden sürekli izin al hayırlısı olsun inşallah.

bana da ilaçsız transfer edecek ama daha hiç kan almadı senin daha önce yüksek olduğu için mi takip ediyor aceba transfer günü hakkında bişey dedi mi canım?
Canım benim kaybettiğim bebeğim dondurulmuş embriyoydu ve hiç ilaç kullanmadan trasfer yapıldı. Bence hiç ilaç kullanılmaması daha sağlıklı doğal gebelik gibi oluyor. Haftaya yumurtam toplanacak benim rica edicem hatta dondurup diğer ay transfer edelim diye ilaç kullanmadan. Adetin 24. Günü transferim yapılmıştı. 31 mart adet tarihim 24 nisan transfer tarihimdi. Endişelenmeyin bence

Turgut beye mi gitmiştiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…