Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

demek 24. güne kadar uzuyor ben de endişeleniyordum bi aksilik mi var diye sağol canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

ARKADAŞIM TAKMA KAFANA BANA DA OLUYORDU BEBEĞİN DÖNDÜ YER RESMEN SERTLEŞİYORDU NORMAL ÇÜNKÜ BEBEĞİN BÜYÜDÜ ANNESİ SON ZAMANLARDA BEN RÜYAMDA HEP DOGUM YAPIYORDUM
sağolasın hayatımmm hep bi evham rabbim günah yazmasın inşşşş
sen nasılsın bıdık nasıl emmesi falannnn arada uğrayın yaaaaa nihal umut falan kayboldular iyiceeee bebişlerden fırsat bulamıyolar sanırımmm

EMME İYİ AMA DOYMUYORUZ TEYZESİ TAKVİYE YAPIYORUZ GAZ SORUNUMUZ VAR UYKU SORUNUMUZ VAR AMA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN EVLAT KOKUSU TATTIRDIĞI İÇİN SEN NASILSIN AZ KALDI HADİ HAYIRLISIYLA ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINA

Dondurulmuşum 4 adetti ama son kalan 1 adetim tuttu Allah eminolun doğru zamanda vericek kızlar
NASILSIN ARKADAŞIM FINDIK NASIL BU ARALAR PEK GİREMİYORUM GEÇMİŞ OLSUN PRENSES AMELLİYAT OLMUŞ RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH MERAK ETME BU GÜNLERDE GEÇEÇEK SADECE SABIRRR

sana ilaç verdi mi turgut bey?
BANA SORUYORSAN ARKADAŞIM BEN 3 SEFER TÜP DENEDİK DONDURULMUŞTA DENEDİK TUTMADI TAKİ 4. TÜP BEBEĞE HAZIRLANIYORDUK Kİ HAMİLE KALMISSIM HABERİM YOK BELKİ DEMESİ KOLAY DİYECEKSİN AMA SAKIN STRES YAPMA BİLİYORUM KOLAY DEĞİL RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN

rabbimin hikmeti büyük canım. saglıcakla kucagına alırsın ınsallah yavrunu sizde sorun neydi?

bu günlerde geçici canımmm yakında emekleyince nede sevimli olurlar
evet canım az mı kaldıki bana daha çokmuş gibi geliyo 15 hafta varrr gün sayıyorum cidden şu sıralar karnım taş gibi geziyorum idrara çıkmaktan artık kriz geldi yapıyorum çıkmadan tekrar geliyo doğrulunca kaçacak gibi hissediyorum aradada bebek bi yerde toplanıyomu yoksa hareketmi anlamıyorum böle kafa karışıklığıyla geçiyo günlerimiz
dediğin gibi rabbime hamdolsun cümle isteyene tattırsın burdaki kardeşlerimede inşşşş

Bnz
Çok teşekkür ederim canım çok şükür kucağıma aldım özlemle beklediğim yavrumu her baktığımda Rabbime şükrediyorum sanki bu günler hiç olmayacakmış gibi geliyordu cevremde çocuklu ailelere gıptayla bakıyordum kizima her baktigimda gözlerim dolu dolu oluyor ve her seferinde tüm isteyenlere nasip et Allahım diye dua ediyorum şimdi bile yazarken göz yaşına boğuldum.

canımmm benim rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
o duyguyu burdaki herkes çok iyi bilir bende dahil eminim 4 eltili ve her biri en az 2 çocuklu olunca özelliklede ama rabbime hamdolsun şükürler olsunnnnnnn

Aminñn canım bu
canımmm benim rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
o duyguyu burdaki herkes çok iyi bilir bende dahil eminim 4 eltili ve her biri en az 2 çocuklu olunca özelliklede ama rabbime hamdolsun şükürler olsunnnnnnn
Aminñn canım bu günlere bin şükür.

İNŞALLAH CANIM MERAK ETME SAYILI GÜN HEMEN GEÇER BAK BANA ŞİMDİ İKİNCİYİDE HEMEN YAP DİYORLAR ZATEN 4 SENEDİR UĞRAŞTIĞIMIZDA OLSAYDI KESİN 3 ÇOÇUK OLURDU ÇOK ŞÜKÜR BI GÜZEL DUYGUYU TATTIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…