- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.121
demek 24. güne kadar uzuyor ben de endişeleniyordum bi aksilik mi var diye sağol canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinCanım benim kaybettiğim bebeğim dondurulmuş embriyoydu ve hiç ilaç kullanmadan trasfer yapıldı. Bence hiç ilaç kullanılmaması daha sağlıklı doğal gebelik gibi oluyor. Haftaya yumurtam toplanacak benim rica edicem hatta dondurup diğer ay transfer edelim diye ilaç kullanmadan. Adetin 24. Günü transferim yapılmıştı. 31 mart adet tarihim 24 nisan transfer tarihimdi. Endişelenmeyin bence
ah hele de o izin almalarrrrAmin inşallah kesinlikle beklemek çok zor. hergün hastaneye git kan ver iş yerinden sürekli izin al hayırlısı olsun inşallah.
sağolasın hayatımmm hep bi evham rabbim günah yazmasın inşşşşARKADAŞIM TAKMA KAFANA BANA DA OLUYORDU BEBEĞİN DÖNDÜ YER RESMEN SERTLEŞİYORDU NORMAL ÇÜNKÜ BEBEĞİN BÜYÜDÜ ANNESİ SON ZAMANLARDA BEN RÜYAMDA HEP DOGUM YAPIYORDUM
EMME İYİ AMA DOYMUYORUZ TEYZESİ TAKVİYE YAPIYORUZ GAZ SORUNUMUZ VAR UYKU SORUNUMUZ VAR AMA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN EVLAT KOKUSU TATTIRDIĞI İÇİN SEN NASILSIN AZ KALDI HADİ HAYIRLISIYLA ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINAsağolasın hayatımmm hep bi evham rabbim günah yazmasın inşşşş
sen nasılsın bıdık nasıl emmesi falannnn arada uğrayın yaaaaa nihal umut falan kayboldular iyiceeee bebişlerden fırsat bulamıyolar sanırımmm
NASILSIN ARKADAŞIM FINDIK NASIL BU ARALAR PEK GİREMİYORUM GEÇMİŞ OLSUN PRENSES AMELLİYAT OLMUŞ RABBİM ŞİFASINI VERSİN İNŞALLAH MERAK ETME BU GÜNLERDE GEÇEÇEK SADECE SABIRRRDondurulmuşum 4 adetti ama son kalan 1 adetim tuttu Allah eminolun doğru zamanda vericek kızlar
BANA SORUYORSAN ARKADAŞIM BEN 3 SEFER TÜP DENEDİK DONDURULMUŞTA DENEDİK TUTMADI TAKİ 4. TÜP BEBEĞE HAZIRLANIYORDUK Kİ HAMİLE KALMISSIM HABERİM YOK BELKİ DEMESİ KOLAY DİYECEKSİN AMA SAKIN STRES YAPMA BİLİYORUM KOLAY DEĞİL RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUNsana ilaç verdi mi turgut bey?
rabbimin hikmeti büyük canım. saglıcakla kucagına alırsın ınsallah yavrunu sizde sorun neydi?BANA SORUYORSAN ARKADAŞIM BEN 3 SEFER TÜP DENEDİK DONDURULMUŞTA DENEDİK TUTMADI TAKİ 4. TÜP BEBEĞE HAZIRLANIYORDUK Kİ HAMİLE KALMISSIM HABERİM YOK BELKİ DEMESİ KOLAY DİYECEKSİN AMA SAKIN STRES YAPMA BİLİYORUM KOLAY DEĞİL RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN
Evet canım Turgut beye gitmiştik. Seviyor ve güveniyorum ben ona :)Turgut beye mi gitmiştiniz.
bu günlerde geçici canımmm yakında emekleyince nede sevimli olurlarEMME İYİ AMA DOYMUYORUZ TEYZESİ TAKVİYE YAPIYORUZ GAZ SORUNUMUZ VAR UYKU SORUNUMUZ VAR AMA RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN EVLAT KOKUSU TATTIRDIĞI İÇİN SEN NASILSIN AZ KALDI HADİ HAYIRLISIYLA ALIRSIN İNŞALLAH KUCAĞINA
Canım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun Rabbim minik meleğini safi ismiyle sifasina kavuştursun sağlıkla buyutmeni nasip etsin.
canımmm benim rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsinÇok teşekkür ederim canım çok şükür kucağıma aldım özlemle beklediğim yavrumu her baktığımda Rabbime şükrediyorum sanki bu günler hiç olmayacakmış gibi geliyordu cevremde çocuklu ailelere gıptayla bakıyordum kizima her baktigimda gözlerim dolu dolu oluyor ve her seferinde tüm isteyenlere nasip et Allahım diye dua ediyorum şimdi bile yazarken göz yaşına boğuldum.
Amin çok sağol canım darısı sana inşallah.gözün aydın canımm kavuşmuşsun güzel kızına sağlıkla büyüt inşşş
Amin çok sağol canım darısı sana inşallah.gözün aydın canımm kavuşmuşsun güzel kızına sağlıkla büyüt inşşş
Çok sağol canım amin inşallah.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim
Aminñn canım bu günlere bin şükür.canımmm benim rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin
o duyguyu burdaki herkes çok iyi bilir bende dahil eminim 4 eltili ve her biri en az 2 çocuklu olunca özelliklede ama rabbime hamdolsun şükürler olsunnnnnnn
Bugün kontrolun vardı ne yaptın canım ? Bnz bebeğini kucağına aldı bu aradarabbimin hikmeti büyük canım. saglıcakla kucagına alırsın ınsallah yavrunu sizde sorun neydi?
SAOL CANIM BEN KIZIMI ALDIM KUCAĞIMA ŞÜKÜR DARISI İSTEYEN HERKESE BENİM ÇİKOLATA KİSTİM VARDI TURGUT BEY AMELLİYAT ETTİ VE 1 SENE İÇİNDE KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALMISSIMrabbimin hikmeti büyük canım. saglıcakla kucagına alırsın ınsallah yavrunu sizde sorun neydi?
İNŞALLAH CANIM MERAK ETME SAYILI GÜN HEMEN GEÇER BAK BANA ŞİMDİ İKİNCİYİDE HEMEN YAP DİYORLAR ZATEN 4 SENEDİR UĞRAŞTIĞIMIZDA OLSAYDI KESİN 3 ÇOÇUK OLURDU ÇOK ŞÜKÜR BI GÜZEL DUYGUYU TATTIKbu günlerde geçici canımmm yakında emekleyince nede sevimli olurlar
evet canım az mı kaldıki bana daha çokmuş gibi geliyo 15 hafta varrrgün sayıyorum cidden şu sıralar karnım taş gibi geziyorum idrara çıkmaktan artık kriz geldi yapıyorum çıkmadan tekrar geliyo doğrulunca kaçacak gibi hissediyorum aradada bebek bi yerde toplanıyomu yoksa hareketmi anlamıyorum böle kafa karışıklığıyla geçiyo günlerimiz
dediğin gibi rabbime hamdolsun cümle isteyene tattırsın burdaki kardeşlerimede inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?