- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.141
valla haklısın canım benimde 5 dolacak kızım doğduktan bir ay sonra inşşşşİNŞALLAH CANIM MERAK ETME SAYILI GÜN HEMEN GEÇER BAK BANA ŞİMDİ İKİNCİYİDE HEMEN YAP DİYORLAR ZATEN 4 SENEDİR UĞRAŞTIĞIMIZDA OLSAYDI KESİN 3 ÇOÇUK OLURDU ÇOK ŞÜKÜR BI GÜZEL DUYGUYU TATTIK
Canım insallah Rabbim en yakın zamanda kavusturur bebeğine. Ben mustafa hocanın takipli hastasiydim o farketti zaten fakulteye yatırdı. Bizim ekip yapacak benim yapmama gerek yok dedi siz yapin diye isrr etmeme rağmen. Ama başlarında beklemiş yanlarında olacağım korkma dedi. Anestezi vermek için hocanın çayını bitirmesini calan beklediler. Gozetiminde oldu yani. Ucrette odemedik canimCanım senin acil serklaj yapılmış sanırım ne güzel şanslısın farkedilmiş. Benimki farkedilmedi ve bebeğimi kaybettim maalesef. Senin serklajı kim yaptı ve ne kadara yaptı canım. Gebe kalırsam bana da 12-14. Hafta arası serklaj yapılacak turgut hocaya ya da mustafa başbuğa yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim. Tabi önce gebe kalabilirsem :)
Canım sabah kan verecem ona göre transfer günüm belli olacak ALlahım ne zormuş beklemek
Merhaba canım transfer günün belli oldu mu. benim ki yarın hayırlısıyla inşallah. Sıkıntı stresten geçmedi bir türlü şu 3 gün bu defa sonuç bekleme sürecide zor olacak gibi hayırlısıyla güzel haberler yazarız inşallah buraya.Canım sabah kan verecem ona göre transfer günüm belli olacak ALlahım ne zormuş beklemek
şimdi haber geldi canım cumartesi saat 11 de transferimMerhaba canım transfer günün belli oldu mu. benim ki yarın hayırlısıyla inşallah. Sıkıntı stresten geçmedi bir türlü şu 3 gün bu defa sonuç bekleme sürecide zor olacak gibi hayırlısıyla güzel haberler yazarız inşallah buraya.
Amin İnşallah. :)şimdi haber geldi canım cumartesi saat 11 de transferimneredeyse birlikte gün sayacağız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bu sefer gülelim inşallahhhhh
Canım merhaba, benim yumurtalar toplnmadı hala bugün sabah çatlatma iğnemi yaptım peeşembe akşam 8 de toplanacak inşallah. Esasında perşembe sabah olacaktı opu ama malum olaylardan dolayı izinlerimiz iptal hep o sebeple ertelemek zorunda kaldık opu yu. Ekstra gonal-f ve orgalutran yapmak zorunda kaldım. Yumurtalarım baya büyümüştür sanırım biraz değişik bir tedavi süreci oldu benim için ctesi gonal-f yapmam gerekiyormuş ilacım bittiği için sormadım ben turgut hoca fırçaladı biraz :) ertesi gün iki doz birden yaptık. Tuhaf şeyler oldu ya bakalım yarın akşam ne dicek bende merak ediyorum. En son kontrolde 7 sağda 6 solda yumurtam oluşmuştu ama sonrası ne durumda bilemiyorum. Yarın yazarım opudan sonra inş.
Ne güzel sen şanslı olanlardansın farkedilmiş durumun. Doğumdan 3 gün önce hem mustafa hoca hem zeki yılmaz vajinal muayene etti beni ama farkedilmedi maalesef. O günlere gelelimde inşallah kim yaparsa yapar artık 34. Haftaları görebilirmiyim acaba diyorum bazen. Umudumu yitiriyorum ama Allah büyüktür. İnşallah sen sağlıkla alırsın kucağına. Gebe kalırsam ayrıntıları sorarım sana neler yapmalı ya da yapmamalıyım diyeCanım insallah Rabbim en yakın zamanda kavusturur bebeğine. Ben mustafa hocanın takipli hastasiydim o farketti zaten fakulteye yatırdı. Bizim ekip yapacak benim yapmama gerek yok dedi siz yapin diye isrr etmeme rağmen. Ama başlarında beklemiş yanlarında olacağım korkma dedi. Anestezi vermek için hocanın çayını bitirmesini calan beklediler. Gozetiminde oldu yani. Ucrette odemedik canim
bugünlere geldiniz çok şükür canım bugün gitmişindir inş da güzel haberlerle gelmişsindir korkma artık çok şükür 30ları devirdin 32yide devirseydin inşşşicecreamm bugün gitmedim yarın gidecem kontrole ama korkuom bu hafta benim için hiç ii geçmedi ağrılarım var nstde ye girmekten de korkuom umarım hersey yolundadir senin bebis nasıl kontrole gittin mi
canım hayırlısı olsun hakkında inş rabbim yüzünü güldürsün bidenemmmşimdi haber geldi canım cumartesi saat 11 de transferimneredeyse birlikte gün sayacağız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bu sefer gülelim inşallahhhhh
inş sonu güzel olur canım benim hele bi toplansınlar bakalım dondurcaktın dimi sen düşüncen o yöndeydiCanım merhaba, benim yumurtalar toplnmadı hala bugün sabah çatlatma iğnemi yaptım peeşembe akşam 8 de toplanacak inşallah. Esasında perşembe sabah olacaktı opu ama malum olaylardan dolayı izinlerimiz iptal hep o sebeple ertelemek zorunda kaldık opu yu. Ekstra gonal-f ve orgalutran yapmak zorunda kaldım. Yumurtalarım baya büyümüştür sanırım biraz değişik bir tedavi süreci oldu benim için ctesi gonal-f yapmam gerekiyormuş ilacım bittiği için sormadım ben turgut hoca fırçaladı biraz :) ertesi gün iki doz birden yaptık. Tuhaf şeyler oldu ya bakalım yarın akşam ne dicek bende merak ediyorum. En son kontrolde 7 sağda 6 solda yumurtam oluşmuştu ama sonrası ne durumda bilemiyorum. Yarın yazarım opudan sonra inş.
bugünlere geldiniz çok şükür canım bugün gitmişindir inş da güzel haberlerle gelmişsindir korkma artık çok şükür 30ları devirdin 32yide devirseydin inşşş
bende cuma gidicem canım şeker yüklemesi var bakalım inş iyi çıkar sonuç
Aslında fikrim O yöndeydi canım. Ama şimdi fazla beklemek istemiyorum bir ay daha bana zülüm gibi gelecek öyle hissediyorum ama transfer günü için izin alamazsam haftaya mecburi dondurmak zorunda kalacağız bizim izinler açılana kadarinş sonu güzel olur canım benim hele bi toplansınlar bakalım dondurcaktın dimi sen düşüncen o yöndeydi
Canim bnimkide cumartesi saat 11 demek ki ar ardayiz sizin ilk mi acabaşimdi haber geldi canım cumartesi saat 11 de transferimneredeyse birlikte gün sayacağız Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin bu sefer gülelim inşallahhhhh
Hmmm RAbbim sevindirsin inşallah peşpeşe canım yaa benim 4. Tedavim malesef. Geçen yıl daCanim bnimkide cumartesi saat 11 demek ki ar ardayiz sizin ilk mi acaba
Ins cnm seninde ikizlerin olur bu sefer senin bebis sana tutunur cnm bn hastaneye gidemedim telefonda cumartesi olacagimin haberini aldim bizimde dondurulmuslarla 2.olacak ama fiyat hakkinda da konusamadik senin bi bilgin var miHmmm RAbbim sevindirsin inşallah peşpeşe canım yaa benim 4. Tedavim malesef. Geçen yıl dakeser84 le aynı anda transfer olmuştuk onun ikizleri oldu maşallah büyüdü bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?