- Konu Sahibi damlailayda
-
- #1.921
Kızlaaarrr ikizlerim geliyoooo.... 😍😍😍😍😍😍😍
🌸🌸🌸
Çok çokkkk tebrik ediyorum diğer topikte fotosuna gördüm süprler Allah bağışlasın ee tabi bide sorum olacak kan testinden kaç gün sonra gittin kontrole turgut beyle tel de konuştum net bişey söylemedi değerin yüksek ikiz olabilir dedi
Büyük bi mutlulukla cvp veririm aynen senin durumundaydım ve cvp verince birileri deli gibi seviniyordum. Canım 2 Nisan transfer 11 i kan baktırdım. Ili hafta sonra gel dedi bugün gittim. Şimdi yine iki hafta dedi. Çok şükür.. Senin de ikiz.. 😘😘 beraber doğurcaz.. 😁😁
🌸🌸🌸
Kizlar bisey sorsam.ben bugun ikinci gonalf ignemi yaptim.mens donemim acayip agrili geciyo yataktan kalkamiyorum.ben reglimi hic agri olmadan gecirirdim ama bu sefer cok kotu belim karnim agriyor.igneden olabilirmi?
🌸🌸🌸
Bende oyle agri sizi olmadi ama bunyeden bunyeye farkli tepkiler verebilir canim neticede hormon yukleniyor.
Gozun aydin RABBIM kucagina almayi nasip etsin
cnm ikizmi çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşlh cnm senle benim aramızda 1 gün var umarım hatırlamışındır beni kalp atışlarını duymaya ne zmn gidiceksin
önce allahýn izniyle sonra turgut beyin tedavisiyle hamiþ olan arkadaþlarýmýz:)
1 damlailayda
2 aysegül8901
3 htc1010
4 yaprak8383
5 destina38
6 mira
7 durunnehir
8 burdabirivar
9 yüksel89
10 erguvan02
11 arcabalým
12 yadde
13 canýmcaným
14 basak50
15 gamzede
16 zelliiss1992
17 esila38(ikiz annesi)
18 tugba_keles
19 mybaby38
bu listeye birgun kendi adimida yazarim insallah:))
:
listemiz hergecen gün artýyor.darýsý beklemede olan
1 1kardelen11
2 sel76
3 inci86
4 nefes1
5 bnz
herkese olsun....
dualarýnýzý eksik etmezseniz seviniriz...
Senin adını ben yazcam listeye kuzum merak etme o günü de görcez.. Hepiniz dualatımdasınız... ❤️❤️❤️
🌸🌸🌸
Cok sagol cnm allah razi olsun.meleklerin seni hic birakmasin.cuma gunu hürmetine duanda banada icinden bir cumlede olsa dua edersen cok.sevinirim
Kızlar 15 yumurtam toplanmis. Ertesi gün ararlar demi bilgi vermek için? Peki beni mi ararlar kocami mi?
Kızlar 15 yumurtam toplanmis. Ertesi gün ararlar demi bilgi vermek için? Peki beni mi ararlar kocami mi?
Canım ertesi gün 3 den sonra arıyorlar. Beni 4 gibi aradı Seyhan hnm embriyolog. Geç arıyorlar yani merak etme. Seni ararlar hadi hayırlısı. Yumurta sayın çok iyi maşallah. Umarım çok güzel döllenirler..
🌸🌸🌸
Hayirlisi olsun cnm masallah yumurtalarin baya toplanmis.nasil gecti anestezi uyguladilarmi lokalmi genelmi yaptilar?
🌸🌸🌸
Amin canım saol. Iki hafta sonra gel dedi. Sen keseyi gördün mü? Ben pzt yi bekleyemedim bugün gittim aslında pzt gitmem gerekiyordu 😁😁
🌸🌸🌸
ben kesemi gördüm cnm 2 tane mayısın 6sında tekrar gideceğim inşlh kalp atışarını duyarım sen kaç haftalık oldun cnm
esilacigim sana kac tane transfer edildi kagidinda kac tane yaziyor tatlim
Bana da iki hafta sonra gel dedi 9 Mayıs oluyo. Ben bugün 5+5. Sen?
🌸🌸🌸
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?