- 20 Haziran 2014
- 5.598
- 7.536
- 198
- Konu Sahibi damlailayda
-
- #19.921
Canim aklımızda bile yoktu rabbim nasip etti ışte ınş canim rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü guldursun ınş tekrar anne olmayı nasip etsinMaşşalla ARKADAŞIM hızlısın baya Bizde istiyoruz inşallah RABBİM nasip ederse BİZEDE dua et
AMİN ARKADAŞIM ZATEN BİLİYORSUN BİZİM BEBİŞLER BİRAZ GEÇ GELDİKLERİ İÇİN RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH AMA ALLAHIM OLMAYAN HERKESE DE TATTIRSIN BU DUYGUYUCanim aklımızda bile yoktu rabbim nasip etti ışte ınş canim rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü guldursun ınş tekrar anne olmayı nasip etsin
Evet canim kızımı kucağıma alana kadar 6 yıl ugrasmistim 2 tupbebek 2 kürtaj vs olmayacak diye düşünürken 2 sinde de kendiliğinden nasip etti rabbim çok sukur rabbim isteyene versin gerçekten yaşayan biri olarak çok zorduAMİN ARKADAŞIM ZATEN BİLİYORSUN BİZİM BEBİŞLER BİRAZ GEÇ GELDİKLERİ İÇİN RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH AMA ALLAHIM OLMAYAN HERKESE DE TATTIRSIN BU DUYGUYU
ARKADAŞIM BUGÜN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HALEN ŞOKUMEvet canim kızımı kucağıma alana kadar 6 yıl ugrasmistim 2 tupbebek 2 kürtaj vs olmayacak diye düşünürken 2 sinde de kendiliğinden nasip etti rabbim çok sukur rabbim isteyene versin gerçekten yaşayan biri olarak çok zordu
Cnn yaaa cok mutlu oldum inanki rabbim tamamına erdirsin ınş benimde ellerim titremisti ilk gibi sankiARKADAŞIM BUGÜN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HALEN ŞOKUM
SAOL ARKADAŞIM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAHCnn yaaa cok mutlu oldum inanki rabbim tamamına erdirsin ınş benimde ellerim titremisti ilk gibi sanki
inanmıyorum ya süpersinizzz ben de şokum desem yalan olmaz Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah olmayan herkese yaşatsınARKADAŞIM BUGÜN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HALEN ŞOKUM
AMİN ARKADAŞIM DARISI SANA OLSUN İNŞALLAHinanmıyorum ya süpersinizzz ben de şokum desem yalan olmaz Rabbim hayırla tamamına erdirsin inşallah olmayan herkese yaşatsın
doktorunuz kimdi acaba.tedaviniz neydi.ARKADAŞIM BUGÜN BENDE HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM HALEN ŞOKUM
Allah bağışlasın,sağ salim kucaginiza alın insallah.amin dua dua edin :) Peki iki embriyo koyuyorlarmi?Kesinlikle dogru bir tercih.caglar bey muthis bi insan.kizima kavusmama 3 ay kaldi drumuz cok rahatlatti ve ona cok guvendik.umarm sizde bebeginize kavusursunz
BENİM DOKTORUM TURGUT BEYDİ BANA 3 TANE TÜP YAPILDI SONUÇ OLUMSUZ OLDU BEN İKİ BEBEĞİMEDE NORMAL YOLDAN HAMİLE KALDIM CANIMdoktorunuz kimdi acaba.tedaviniz neydi.
canım sorun neydi sizde?herhangi birsey mi uyguladın?bazen o kadar ümitsizliğe düşüyorum ki tüp bebek bile olmayacakmis gibi geliyorBENİM DOKTORUM TURGUT BEYDİ BANA 3 TANE TÜP YAPILDI SONUÇ OLUMSUZ OLDU BEN İKİ BEBEĞİMEDE NORMAL YOLDAN HAMİLE KALDIM CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?