Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Acıbadem Hastanesi Dr Turgut Aydın'a tedavi olanlar

Canim aklımızda bile yoktu rabbim nasip etti ışte ınş canim rabbim tez zamanda sizinde yüzünüzü guldursun ınş tekrar anne olmayı nasip etsin
AMİN ARKADAŞIM ZATEN BİLİYORSUN BİZİM BEBİŞLER BİRAZ GEÇ GELDİKLERİ İÇİN RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH AMA ALLAHIM OLMAYAN HERKESE DE TATTIRSIN BU DUYGUYU

AMİN ARKADAŞIM ZATEN BİLİYORSUN BİZİM BEBİŞLER BİRAZ GEÇ GELDİKLERİ İÇİN RABBİM NASİP EDERSE İNŞALLAH AMA ALLAHIM OLMAYAN HERKESE DE TATTIRSIN BU DUYGUYU
Evet canim kızımı kucağıma alana kadar 6 yıl ugrasmistim 2 tupbebek 2 kürtaj vs olmayacak diye düşünürken 2 sinde de kendiliğinden nasip etti rabbim çok sukur rabbim isteyene versin gerçekten yaşayan biri olarak çok zordu

Arkadaslar merhaba.yazin bende düşünüyorum çağlar hocayla tüp bebeğe baslamayi.iki embro transfer ediyorlar mi yoksa sadexe bir tane mi yapiyorlar?dr kararı verirken baya bi zorlandım en son çağlar beye karar verdik eşimle.sizce doğru bir seçim mi?

Kesinlikle dogru bir tercih.caglar bey muthis bi insan.kizima kavusmama 3 ay kaldi drumuz cok rahatlatti ve ona cok guvendik.umarm sizde bebeginize kavusursunz

Kesinlikle dogru bir tercih.caglar bey muthis bi insan.kizima kavusmama 3 ay kaldi drumuz cok rahatlatti ve ona cok guvendik.umarm sizde bebeginize kavusursunz
Allah bağışlasın,sağ salim kucaginiza alın insallah.amin dua dua edin :) Peki iki embriyo koyuyorlarmi?

Bnz , icecreamm toplaşın hele size bi sürprizim varrrr yetiştim rkanızdan yetiştimmm ne zamandır yazamadım canlar RAbbim nasip ederse benim de oğluma kardeş geliyo
Ayy inanamıyorum yaaa superrr kızlar rabbim bu duyguyu herkese tattirsin ins
Canim benim rabbim saglikla kucağıma almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…