kayseri Dr. ahmet tuna eren Rinoplasti

kkatyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
67
7
uzun zamandır solunum sıkıntısı yaşıyordum ve sonunda ameliyat oldum. burnum ne işlevsel ne de estetikti. simdi ameliyat sonrası üçüncü günüm.. çok heycanlıyım alçının çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.. lütfen dua edin her şey yolunda olsunn...:KK66: sorunuz varsa da cevaplayabilirim

Ben de ahmet tuna erene ameliyat olmayı düşünüyorum :) memnun musun nasıl sonuç :) ne kadara ve nerede ameliyat oldun

Ben de ahmet tuna erene ameliyat olmayı düşünüyorum :) memnun musun nasıl sonuç :) ne kadara ve nerede ameliyat oldun

Kesin bi şey demem için çok erken ama şunu söyleyebilirim. Alçıdan çıktığındaki ilk halini bile çok sevdm. Ama daha zaman gerekiyo şekli ve rahat nefes alabilmem için. Acıbadem de oldum cnm ben 3.200 tl. ödedm

Kesin bi şey demem için çok erken ama şunu söyleyebilirim. Alçıdan çıktığındaki ilk halini bile çok sevdm. Ama daha zaman gerekiyo şekli ve rahat nefes alabilmem için. Acıbadem de oldum cnm ben 3.200 tl. ödedm
Acıbadem olmasa başka hastane olsa 2 ye filan gelir mi konuştunuz mu canım hastane konusunu yoksa direk mi

rica ederim:)
olmaz olur mu :) şeklini çok sevdm şimdiden :) hala biraz tıkanıklık var ama öncesine göre daha iyi nefes alıyorum :)

X