- 7 Haziran 2016
- 161
- 85
- 13
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Butun mantilari tek tek ac. Soganlarini ayir suyunu cikar tekrar kapat. Aci olur yoksa.Kızlar bu dert değil evet ama kayseri mantısı yaptım şimdi ama daha pişirmedim kıymanın içine doğradığım soğanın suyunu çıkarıp süzmedim acımı olur şimdi yaaa pişirmesem mi yeni evliyim bide eşim veğenmezse
Çok güldümmButun mantilari tek tek ac. Soganlarini ayir suyunu cikar tekrar kapat. Aci olur yoksa.
Yok be hic bisey olmaz hatta acemice yapilan yemekler bazen daha bi basarili oluyor.
Çiğ koydum içini kiSoğanı da kıymayla pişirdiysen acı olmaz
Yemezse anası yapsınŞimdiden bu kadar kaldırırsan sonra çok uğraşırsın. O kadar açmışsın ne demek yememek? Yemezse yemesin
Ay inşallah olmamıştır bir baklava açın en iyisi acı olmuşsa ardın yer bişicik olmazo kadar uğraştım inşallah acı acı olmamıştır
O kadarda değil yahuAy inşallah olmamıştır bir baklava açın en iyisi acı olmuşsa ardın yer bişicik olmaz
Beğenmedim demez ama ne bileyim yeni evli olunca böyle oluyo sanırımSoğan suyu karissin nolucak lezzet verirde, eşinin beğenmemesi ni ne takiyosun begenmiyorsa kendi yapsın yada hizmetci tutsun
Mantı mantıı acı olursa diyorummm...Soru garip olduğu halde gelen cevaplarla çok eğlenceli bir konuya dönüşmüş. :)
Teşekkürlerrrrr canımHiç birşey olmaz bas sarımsaklı yoğurdu birşey anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?