- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Tabanakuvvet
-
Oh çok şükür kendindeymişsin sevindim evet emek vermişsin beğenilsin afiyetle yenilsin istiyorsun tamamda beğenmezse kabalık etmiş olur kusurlu sen değil o olmuş olur oyüzden büyütme yap koy önüne yisinO kadarda değil yahu
Kızlar bu dert değil evet ama kayseri mantısı yaptım şimdi ama daha pişirmedim kıymanın içine doğradığım soğanın suyunu çıkarıp süzmedim acımı olur şimdi yaaa pişirmesem mi yeni evliyim bide eşim veğenmezse
Hiç bisey olmaz bende bazen suyunu sıkmıyorum soğanın çok önemli değil. Salçalı sosunu güzel yap içine pul biber karabiber at sosun çok güzel olur. Bi de çok fazla pisirme mantiyi. Kaynadıktan sonra 3_4 dakika daha pişir sonra indir.Kızlar bu dert değil evet ama kayseri mantısı yaptım şimdi ama daha pişirmedim kıymanın içine doğradığım soğanın suyunu çıkarıp süzmedim acımı olur şimdi yaaa pişirmesem mi yeni evliyim bide eşim veğenmezse
Soganin suyunun sıkıldığını da şimdi duydum...
Kızlar bu dert değil evet ama kayseri mantısı yaptım şimdi ama daha pişirmedim kıymanın içine doğradığım soğanın suyunu çıkarıp süzmedim acımı olur şimdi yaaa pişirmesem mi yeni evliyim bide eşim veğenmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?