KAYSERİ MEMORIAL ARZU YURCİ

hadi hayırlısı cnm haber ver bizlerede

tamam haber veririm. dua edin herşey yolunda gitsin bir an önce kavuşalım bebişimize hayırlısıyla. bu arada gittiğim bir doktor gebelik düşünüyorsanız folik asite başlayın demişti uzun zaman önce. bi süre kullanmıştım sonra olmayınca bıraktım. şimdi tekrar kendim aldım başladım. acaba bir sorun olur mu?

Ediyorum canın merak etme hayırlıca kavuşacaksınız insallah.bende tedaviye baslamadan once baska bi merkezde bi doktor vermisti onu kullanıyordum tedaviye basladıgımdada devam ettim bi sorun olmadı.simdi kullanabilirsin tedaviye gidincede yine bi sor arzu hocaya benim hic aklıma gelipte sormadım sorunda olmadı dedigim gibi.

Ediyorum canın merak etme hayırlıca kavuşacaksınız insallah.bende tedaviye baslamadan once baska bi merkezde bi doktor vermisti onu kullanıyordum tedaviye basladıgımdada devam ettim bi sorun olmadı.simdi kullanabilirsin tedaviye gidincede yine bi sor arzu hocaya benim hic aklıma gelipte sormadım sorunda olmadı dedigim gibi.
amin inşallah canım çok sağol... ben de sorun olacağını sanmıyorum ama yine de sorayım arzu hanıma.

canım ben arzu hanıma tedavi olmus biriyim sırf bayan için gitceksen bi daha düşün derim inşallah sonucun güzel olur ama tedavi sürecinde arzu hanıma cok kolay ulaşamıyosun acil bişey sorman gerekiyor bi sıkıntı
n oluyor cepten zaten ulaşamıyosun ben şehir dışından geldim gittim baya sıkıntı oldu bide başta cok pozitif konuşuyo tamam iyi güzelde kardeşim bana gerçek neyse söyle beni ticaret unsuru olarak kullanma ki embriyologla doktor arasında bi kopukluk gördüm ben
Canım sizdeki sıkıntı neydi? Benim yumurta rezervim az, çoğu merkez de zor hasta olduğumuz için kabul etmiyor. Arzu hanım moralimi bozmadi, bu ayki tahlillere gore tedavi planı yaparız galiba, ne zaman başlarız, muayeneden sonra ne söyler durum için bilmiyorum tabi.. benim gibi hastalarda basari orani ne onu da soracağım gidince. Senin sıkıntın neydi?

Selam kızlar bende bu ay başlıycam azru hanıma bana çok sıcak biri olarak geldi kendisi:KK49: bayan olması zaten birazda güven verdi :KK15:yarın nasipse ilk rabdevu dua edelim birbirimize Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin :anne::anne::KK200: ben bütün görüşmelerimi buraya yazsam sorun olurmu bilmiyorum en azından benden sonrakilere yol olur konu sahibi arkadaşım bilgilendirirse sevinirim :KK45:

Selam kızlar bende bu ay başlıycam azru hanıma bana çok sıcak biri olarak geldi kendisi:KK49: bayan olması zaten birazda güven verdi :KK15:yarın nasipse ilk rabdevu dua edelim birbirimize Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı yavrular versin :anne::anne::KK200: ben bütün görüşmelerimi buraya yazsam sorun olurmu bilmiyorum en azından benden sonrakilere yol olur konu sahibi arkadaşım bilgilendirirse sevinirim :KK45:
bende yaza yaptırmayı düşünüyorum.transferin ne zaman olacak senin?görüşme nasildi?

Canım sizdeki sıkıntı neydi? Benim yumurta rezervim az, çoğu merkez de zor hasta olduğumuz için kabul etmiyor. Arzu hanım moralimi bozmadi, bu ayki tahlillere gore tedavi planı yaparız galiba, ne zaman başlarız, muayeneden sonra ne söyler durum için bilmiyorum tabi.. benim gibi hastalarda basari orani ne onu da soracağım gidince. Senin sıkıntın neydi?
Yumurta rezerv azlığında ankara anatolia üzerine tanımam doktor hakan bey di sanırım benim yakın arkadaşımda da aynı durum vardı başlıklardan bakabilirsin en iyisi o ve arkadaşım hamile eğer imkanın varsa yada yoksa oldur anatoliadan başka biyere yaptırma derim ben

Arzu hanım mikroenjeksiyon ve genetik tarama yaptırıyor mu acaba spermlere bizim sorunumuz morfoloji bozukluğu o yüzden embriyonun tutunabilir olup olmadığına bakilmali ben de kayserideyim ama guvenemiyorum burda en iyi denen doktorlara gittim sayısız tedavi oldum ama hep bosaymis meğer caremiz tüp bebekmis kayseri olsa çok iyi olur ama laboratuvar vs çok önemli nedense hiç güvenim yok kayserideki doktor ve hastanelere

Arzu hanım mikroenjeksiyon ve genetik tarama yaptırıyor mu acaba spermlere bizim sorunumuz morfoloji bozukluğu o yüzden embriyonun tutunabilir olup olmadığına bakilmali ben de kayserideyim ama guvenemiyorum burda en iyi denen doktorlara gittim sayısız tedavi oldum ama hep bosaymis meğer caremiz tüp bebekmis kayseri olsa çok iyi olur ama laboratuvar vs çok önemli nedense hiç güvenim yok kayserideki doktor ve hastanelere
Missagor canım benim bilmiyorum ki yapılıyor mu? Mikroçip yapılıyor diye biliyorum canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın yüzünüzü güldürsün Rabbim :KK200::anneadayı::anne:

Hamileyim kızlar:anneadayı::anneadayı::anne::anne:Rabbime çok şükür dua ediyorum daha çok yeni ama inşallah keseler görünür kalp atar:KK46::KK46:İlk öğrendiğimde dedimki karıştı herhalde dedim kağıtlar ne bilim ağladım. Arzu hanıma teşekkür ediyorum elinden geleni yaptı. İnşallah bende elimden geleni yaparım ve Rabbim duamı kabul eder minişleri kucağıma alırım umudunuzu kesmeyin nasibim kayserideymiş.Dualar ediyorum evladı olmayanlara Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 6 yıl bekledim kucağıma alırım inşallah nolur dua edin.

Hamileyim kızlar:anneadayı::anneadayı::anne::anne:Rabbime çok şükür dua ediyorum daha çok yeni ama inşallah keseler görünür kalp atar:KK46::KK46:İlk öğrendiğimde dedimki karıştı herhalde dedim kağıtlar ne bilim ağladım. Arzu hanıma teşekkür ediyorum elinden geleni yaptı. İnşallah bende elimden geleni yaparım ve Rabbim duamı kabul eder minişleri kucağıma alırım umudunuzu kesmeyin nasibim kayserideymiş.Dualar ediyorum evladı olmayanlara Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. 6 yıl bekledim kucağıma alırım inşallah nolur dua edin.
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sihhatle kavusun inşallah ikizlerinize. çok sevindim :)
bu arada sizin rahatsizliginiz neydi? neden olmuyordu

@Umutnaz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arzu hanım gercekten mukemmel pozitif bi insan. gecen sene bu zamanlar tek basımayken bu sene ikiz kızlarım yanımda iki aylık oldular bile kendine dikkat et seneyede senin bebislerinin haberlerini alalım insallh.

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin, sağlıkla sihhatle kavusun inşallah ikizlerinize. çok sevindim :)
bu arada sizin rahatsizliginiz neydi? neden olmuyordu
Teşekkür ederim inşallah Rabbim kucağımızı boş bırakmaz ve isteyen herkese nasip eder sizede Bende pco vardı ve eşimin sipermlerde sorun vardı canım. Bayadır buraya girip yazamadım k bakma canım

U Umutnaz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin arzu hanım gercekten mukemmel pozitif bi insan. gecen sene bu zamanlar tek basımayken bu sene ikiz kızlarım yanımda iki aylık oldular bile kendine dikkat et seneyede senin bebislerinin haberlerini alalım insallh.
Kızlarınızı Allah bağışlasın inşallah bende kucağıma alırım sağlıkla hayırla çok teşekkür ederim ve arzu hanımı bende sevdim samimi geldi banada. Rabbim bilir ya herşey vesile kesileri görürüm inşallah kalplerde atarsa çok korkuyorum nolur duanızı esirgemeyin benden kızlarınız öpün benim için cennet kokusu çekin içinize

Kızlarınızı Allah bağışlasın inşallah bende kucağıma alırım sağlıkla hayırla çok teşekkür ederim ve arzu hanımı bende sevdim samimi geldi banada. Rabbim bilir ya herşey vesile kesileri görürüm inşallah kalplerde atarsa çok korkuyorum nolur duanızı esirgemeyin benden kızlarınız öpün benim için cennet kokusu çekin içinize

Arzu hanımı kimseye tavsiye etmiyorum başta ilgileniyor parayı aldıktan sonra yüzüne bile bakmıyor azarliyor teline hiç ulaşamadım acil durumlarda hemşireler ukala kendini beğenmiş işlerini iyi yapmıyorlar yanlış reçete vermişler sonucunda bebegim düştü hakkımı helal etmiyorum

Back
X