Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorialde arzu yurci ile tüp bebek yaptıranlar

canım ben şeyma fenercioğluna gittim dediğin doktorları da duydum ama doçent olduğu için şeyma hanımı seçtim ve gebeyim
cnm hamıleymısısn tebrık ederım.dr ve lab. hakkında bılgı verırmısın benım eşimde sorun var ileri hareketinde yatay hareketlilik sayı ıyı ama ılerı yok.drlar normal yollada olabılır dıyolar cokk sıkıntılı işler

Basladim ve bitirdim cnm.:) sonuc bekliyorum simdi haftaya sali test günüm
hadi inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın :)
biz de kayseri'ye gideceğiz tüp bebek için. Araştırıyorum Arzu hanım ve Şeyma hanım arasındayım. Nasıl oldu tedavi, süreç nasıldı? Kaç gün sürdü? bir de sizdeki sıkıntı neydi canım?

Seyma hanima normal.muayene icin gitmistim pek memnun kalmamistim ben yani biraz ilgisiz gibiydi arzu hanimi cok sevdim cok olumlu pozitif bir bayan. Bende pko var cnm 1 senedir olmuyo 3 kez klomen catlatma ignesi denedik olmadi asilama yapalım dedi dr kartal hastnesine gidiyordum neyse asilamayla vakit.kaybetmek istemedik tüpe basladik igne yapiyosun yumurtalari geliştirmek icin adetin 5.gunu basladim ben 9gün kadar o.surede iste 3 kezmi.ne kontrole cagirdi sonra yumurta toplama ardindan transfer 28 mayista basladim igneye 21 haziran da sonuc alicam

İnşallah pozitif sonuç alırsın :) bize de güzel haberini verirsin inşallah.
biz ilk defa başlayacağız tedaviye, Arzu hanıma gideceğim galiba canım

Merhab arkadaslar bende yaza tup bebek dusunuyorum.esımde sperm hareketsılıgı ve morfolojı sorunu var.nasıl memnun kaldınız mı?

Merhaba 4 yıllık evliyim azospermi teşhisiyle tüp bebek tedavisi denedik 2 kere. ankara gatada yaptırdım il denemem pozitif oldu 8. haftda düşük yaptım 2.deneme negatif sonuclandı. şimdi kayseride denemek istiyorum memorial arzu yurciyi önerdi bi kaç kişi . tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapabilirmi.

ben yaza yaptıracam insallah.insallah tutar canim.sonucunu burda paylaşırsan memnun oluruz.
yazarım sonucu inşallah olumlu olur görüşmede baya ikna ediciydi doktor herseyi Detaylı inceledi nedenleriyle herseyi anlatıyor kafamda soru işareti bırakmadı Hayırlısı artık

Selam arkadaslar. Arzu hanimi bende doktor bir tanidigimin tavsiyesi uzerine duydum bu ay sonu regli olacagim istanbuldan gidip 3. tup denememi yapacagim sizlerinde yorumlarini okudum sanirim dogru tercih yapmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…