- 16 Ekim 2014
- 549
- 448
- 88
bende pko var eşimde morfoloji sorunu var.ben şimdi arkaya gidiyorum timur gürgan a şimdi eşim tedavi görüyor yazın mayıs haziran gibi tekrar bi denem yapıcaz hayırlısı bakalım.maddi yönden biraz ağır bi hastane ama gnede içim rahat gidiyorum hiç değilse neyin ne olduğunu açıklaya açıklaya gidiyorlar hiç değilse durumumuzu yapılacak seyleri biliyoruz gider gitmez hadi hooop tüp bebek deneyelim demediler önce morfoloji üzerinde çalışoıp dna hasarına bakalım dediler eşim iğne kullanıyor hayırlısı bakalımolumlu ve olumsuz her öneri bizim için çok kıymetli.benim esimde sorun var bende de yumurta tembelliği var.sozde sorun neydi?peki araştırmaların sonunda onerebilecegon başka bir doktor varmi?Allah hepimizi evlatlarimiza kavustursun.
Adetimi bekliyorum canim hastalandigim zaman ilaclara baslicam sanirsam ay sonuda tramsferim olur diye dusunuyorum ama gunum gecti
Canim soz verdim belki histereskopiden sonra uzun sure kanamam oldu benim o ayki regliyle beraber tam 25 gunu gecti hatta belkki ondandir diyorum pazartesiye kadar olmazsam ozaman yapacagim.
Canim yok yapilmiyor histereskopiden sonra 1 adet giruyorsun sondan sonraki 2 adette baslaniyor tedaviye rahim mecbur dinlendirilmek zorunda bende kendim icin sordum olur mu oyle sey dedi zaten kanaman olacak 1 ay dinlenmesi gerek rahimin demistiCanım gittiğinde arzu Hanım'a sorar mısın tüp bebekle histereskopi aynı ay yapılır mi?yazın 1 ay tatilim var sadece ikisini de yaptırmak istiyorum
Izninden once yaptirt histereskopi ameliyatini ayarla 2 ay once ameliyati ol izninede tedavini yaparsinCanim yok yapilmiyor histereskopiden sonra 1 adet giruyorsun sondan sonraki 2 adette baslaniyor tedaviye rahim mecbur dinlendirilmek zorunda bende kendim icin sordum olur mu oyle sey dedi zaten kanaman olacak 1 ay dinlenmesi gerek rahimin demisti
Kendiliğinden oldu tüp bebek araştırırken baya korkuttu yılmaz şahin dış gebelik olabilir falan diye ama dün içimizi rahatlattı kesemiz var içinde embriyoda var ama birazcık geriden geliyor. Darisi tüm isteyenlerin başına inşallah
ciddimisin canım ne kadar güzel inşallah bize de nasip olur.dua et bizede.Rabbim meleğini korusun.inan çok sevindim.Kendiliğinden oldu tüp bebek araştırırken baya korkuttu yılmaz şahin dış gebelik olabilir falan diye ama dün içimizi rahatlattı kesemiz var içinde embriyoda var ama birazcık geriden geliyor. Darisi tüm isteyenlerin başına inşallah
hayırla tutar insallah.evet son zamanlarda bende kotu yorumlar okudum ama digerleri de aynı.insallah tutar guzel haberlerini bekliyoruz.Merhabalar pazartesi Arzu hanımla başlıyoruz inşallah herkes olumsuz yazmış farklı yerlerde kafam karıştı Ama herşey Allah'tan
Sağol canım üç kez aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı biliyorum ki bu bir imtihan herşey Allah'ın dediği gibi olacak Arzu hanımla telefonda görüştüm olumlu Bi izlenim bıraktı bende çok doktor araştırmak da iyi değilmiş onu öğrendim buradaki yorumlardan nasibimizde varsa Arzu hanımda vesile olur inşallahhayırla tutar insallah.evet son zamanlarda bende kotu yorumlar okudum ama digerleri de aynı.insallah tutar guzel haberlerini bekliyoruz.
canım tedavin nasıl gidiyor?Sağol canım üç kez aşılama yaptırdım olumsuz sonuçlandı biliyorum ki bu bir imtihan herşey Allah'ın dediği gibi olacak Arzu hanımla telefonda görüştüm olumlu Bi izlenim bıraktı bende çok doktor araştırmak da iyi değilmiş onu öğrendim buradaki yorumlardan nasibimizde varsa Arzu hanımda vesile olur inşallah
tedavin ne durumda canım?Arzu hanimla aralik ayunda tanistim sadece telefonla gorusup istambuldab kalkip gittip bizim tedavi 6 embriyo oldu 2 tane transfer 3 tane donduruldu ilkinde negatif oldu arkasindan histereskopimi yapti ve nisan 8 e kadar geldik simdi cumartesi dondurulmuslarim transfer edildi sali sabahini bekliyorum tahlil icin. Bence kotu yorumlari okuyorum ama bu sizin beklentinizle alakali ben 4 aşılama ve 2 tup bebegimi istanbulda yasadigim icin dogal olarak istanbulda yaptim ve bana yuzde 80 anne olma garantili yapmislardi ne komik dimi ve sonuc kocaman negatif bu negatifleri almamaa rağmen histerrskopi bile demediler hemen 3 cu tup denememi yapmami soylediler cunku nekadar cok negatif okadar cok para demekti evet kayserideki hastane memorial h hastanesi arzu hnm hastasiyla ilgili hatta ilk gittigimde histereskopisiz yapmam riske atamam dedi cunku onun negatif sonucla bitmesi bu is ona yarari olmaz zarari olur bizler bu tur doktorlar icin reklamiz arkadaslar olumlu sonucda reklamini ne guzel yapacagiz dusunsenize oyuzden laboratuvarında iyi olan hastanelerden biri diğeride acibadem oyuzden tedavi oldugumu merkez basit merdiven alti bir yer degil hakkimizda hayirlisi ne ise o olsun insallah ama cidden arzu hanim iyi bir doktor kendisi ilk gorustugunuzde o enerjiyi veriyor sonuc ne olursa olsun kötü bir yorum yapamam Rabbim ne isterse o olacak cunku. Sizinde tedaviniz hayirli olsun i sallah.
Bugün transferim gerçekleşti arzu hanım ve ekibinden çok memnun kaldım tutar tutmaz bu allahtan gelecek arzu hanım neşeli ve gerçekleri konuşan Bi doktor ilgili ve sorularıma telefonla bile cevap alabildim kafamda memoriale karşı hiç soru işareti bırakmadılar bakalım bebişlerim benimle kalacak mıcanım tedavin nasıl gidiyor?
memnun kalmana cok sevindım canım insallah tutunurlar :) sonucunu beklıyoruz :)Bugün transferim gerçekleşti arzu hanım ve ekibinden çok memnun kaldım tutar tutmaz bu allahtan gelecek arzu hanım neşeli ve gerçekleri konuşan Bi doktor ilgili ve sorularıma telefonla bile cevap alabildim kafamda memoriale karşı hiç soru işareti bırakmadılar bakalım bebişlerim benimle kalacak mı
Canim selam 18 nisanda test yaptim Rabbime şükürler olsun hamileyim. Bu hafta dr a gidecem kontrolum var bakalim ilk muayene .rabbim saglikli bir hamilelik gecirip kucagima saglikla almayi nasip etsin insallah tez zamanda da isteyen herkese tedavide olanlara herkese nasip etsin insallah.tedavin ne durumda canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?