Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorialde arzu yurci ile tüp bebek yaptıranlar

sizin de eşinizde sanırım sorun Allah kolaylıklar versin çok zor bir durum hem maddi hem manevi zor süreç biz 2,5 yıllık evliyiz başta çocuk düşünmedik 5ay öncede azosperm olduğunu öğrendik yarın ilk randevum bende ilk kayseride denemek istiyorum mesafede çok etken çalışıyoruz da zor olacak ama inşallah emeklerimizin karşılığı bebeklerimize kavuşuruz
inşallah Allah gönlünüzze göre versinn

Merhaba ben leyla 1.denememi kayseride Turgut beye yaptırdım tutmadı 2.yi istanbulda yaptırdım tutmadı 3.yü Arzu hanımda yaptırdım hemde erken menapoz aşamasındayken tuttu ve şuan rabbime şükürler olsun 3 aylık hamileyim hala da inanamıyorum:)
Maddi manevi çok yıpranmıştık allah razı olsun bize doktorum çok yardımcı oldu. sizler gibi o kadar çok araştırdım kı keşke baştan gitseymişim başka şehirlerde el kapılarında boşu boşuna zorlandım. Sormak istediğiniz bir konu olursa cevaplayabilirim ama kesinlikle tavsiye edeceğim tecrübeli ve iletişimi harika olan bir insan. Önce allaha güvendik sonra Arzu hanıma Şimdi bol bol yazmaya vaktim var ileride bebeğimi kucağıma alınca olamamayabilir:)

Merhaba ben leyla 1.denememi kayseride Turgut beye yaptırdım tutmadı 2.yi istanbulda yaptırdım tutmadı 3.yü Arzu hanımda yaptırdım hemde erken menapoz aşamasındayken tuttu ve şuan rabbime şükürler olsun 3 aylık hamileyim hala da inanamıyorum:)
Maddi manevi çok yıpranmıştık allah razı olsun bize doktorum çok yardımcı oldu. sizler gibi o kadar çok araştırdım kı keşke baştan gitseymişim başka şehirlerde el kapılarında boşu boşuna zorlandım. Sormak istediğiniz bir konu olursa cevaplayabilirim ama kesinlikle tavsiye edeceğim tecrübeli ve iletişimi harika olan bir insan. Önce allaha güvendik sonra Arzu hanıma Şimdi bol bol yazmaya vaktim var ileride bebeğimi kucağıma alınca olamamayabilir:)
daha bugün üye olmuşsunuz ve ne hikmet hep memorial ile ilgili yorum yapmışsınız yakında yasaklı üye reklam içerikli olarak banlanırsınız benden söylemesi bence herkes kendi doğru yolu buluyor her forma aynı yorumu yazmayın ozaman inandırıcılığınız yok olur

Evet hamılelıgımı bıldırmek ıcın yazdım heyecanımı herkesle paylaşmak istiyorum bu sızı nıye rahatsız etti anlamadım.Burada okuduğum kadaıyla herkes bıseyler paylaşmış gayette normal bır durum

kızlar bende kayseride yaşıyorum ilk ay klomen ve femera kullandım tutumadı bu ayda arzu hanıma gitmek istiyorum sizce yavsiyeleriniz nelerdir daha önceki doktorum zeki yılmazdı _?

kızlar bende kayseride yaşıyorum ilk ay klomen ve femera kullandım tutumadı bu ayda arzu hanıma gitmek istiyorum sizce yavsiyeleriniz nelerdir daha önceki doktorum zeki yılmazdı _?
canim ben memnun kaldim sormak istedigin birsey varsa cevaplarim elinden geleni yapti bence bayan diye tercih ettim muayene olurkem cok sikinti yapiyorum cok anlayisli katlaniyor bana :) her konuda relaks biri sonucta nasip edecek rabbim onlar sadece sebep ama herseyden memnundum canim

canim ben memnun kaldim sormak istedigin birsey varsa cevaplarim elinden geleni yapti bence bayan diye tercih ettim muayene olurkem cok sikinti yapiyorum cok anlayisli katlaniyor bana :) her konuda relaks biri sonucta nasip edecek rabbim onlar sadece sebep ama herseyden memnundum canim
aradım sadece tüp bebek oluyormuş tedavinde am a ben daha yeni başladım hemen tüp bebek denemesine geçmek istemiyorum pek canım

öyleymiş kuzum ya zeki yılmaza devam edicem ama biraaz daha araştırayım bakalım

kızlar ben kayseride yaşıyorum 2015de tüp deşünüyoruz sebepsiz infertil bizimkisi
turgut beymi yoksa arzu hanımmı karar veremedim kimi önerirsiniz
tecrübelerinize ihtiyacım var
canım ben şeyma fenercioğluna gittim dediğin doktorları da duydum ama doçent olduğu için şeyma hanımı seçtim ve gebeyim

canım ben arzu hanima yaptırdım bizimki de sebepsiz infertilite tutmadı benimki..10 tane embriyo doldurdum arzu hanimdan çok memnunum sonuna kadar arzu hanim diyorum.bu arada ikincisi deneyecegiz

Merhaba acaba memorial de tüp bebek kaça mal oldu ?
ben Arzu hanımda tedavi oldum mükemmeldi herşey ki muayenede çok sıkıntılı biri olmama rağmen herşey çok güzel gelişti 4300 hastaneye verdik ilaçlar bünyeye göre değişiyor 750 de ilaçlara verdik ilk aşama bunlar tabi hamilelik devam ettikçe iğne ilaç kullanmaya devam ettik onlarında çok cüzi ücretleri oluyor devlet karşılıyor bu şekildeydi tedavi

siz hangi aşamalardan sonra tüp bebek denediniz canı
ben Arzu hanımda tedavi oldum mükemmeldi herşey ki muayenede çok sıkıntılı biri olmama rağmen herşey çok güzel gelişti 4300 hastaneye verdik ilaçlar bünyeye göre değişiyor 750 de ilaçlara verdik ilk aşama bunlar tabi hamilelik devam ettikçe iğne ilaç kullanmaya devam ettik onlarında çok cüzi ücretleri oluyor devlet karşılıyor bu şekildeydi tedavi
Merhaba öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. bizim sorunumuzda erkek faktörü hareket düşük. bende kan sonuçlarıma göre bişey yok. Tüp bebek denemenizden önce hangi test ve aşamalardan geçtiniz. Rahim filmi hsg çekindiniz mi benim doktorum şuan benden onu istiyor. Arzu hanımdan önce hangi doktora gitmiştiniz. Cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Canim arzu hanim kim hangi hastanede yardimci olabilirmisin

kızlar dr. seyma fenercioğlunatüp bebek yaptıran varmı ve ya hangi dru onerirsiniz.bende araştırma içindeyim eşimin ileri hareket sorunu var ne yapacaz bilmiyorumm

Back
X