Tüp Bebek Merkezleri kayseri memorialde arzu yurci ile tüp bebek yaptıranlar

anladım canım yani ilaclarla ve ekstralarla birlikte 8 bini bulur belkide.tedavin nasıl gidiyor bu arada?igneyi kendin mi yapıyorsun?
ben ilk yaptırdığımda raporsuz 7bulmuştu sen yaptırmaya ocaktan sonra bilmiyorum artık kaç olur 8 olur en fazla tedavi iyi gidiyor iğneler küçücük hissetmiyordum bile canım merak etme kendin vurabilirsin benim tek sorunum acayıp hassas oldum duygusal ağlamak istiyorum devamlı tuhaf birşekilde yarun ilk kontrolüm bakalım belli olur durum biraz

ben ilk yaptırdığımda raporsuz 7bulmuştu sen yaptırmaya ocaktan sonra bilmiyorum artık kaç olur 8 olur en fazla tedavi iyi gidiyor iğneler küçücük hissetmiyordum bile canım merak etme kendin vurabilirsin benim tek sorunum acayıp hassas oldum duygusal ağlamak istiyorum devamlı tuhaf birşekilde yarun ilk kontrolüm bakalım belli olur durum biraz
iğnelerin yan etkisi muhtemelen.dualarim seninle.Rabbim mucizesi saglikla versin insallah.igneler günlük mu aliniyor?kaç gün vuruluyor

Kizlar hormon ignesi oldugu icin biraz degisiklik olabilir ama emin olun o bizim psikolojimizle alakali hic dusunmemeye calisin stresten uzak durun. Ignelerin jclari ufacik genelde gobekten yapiliyor acisi olmuyor saatli yapiyorsunuz yumurtaliklarin gelismesine bağlı igneleri kullanma suresi 10 ila 15 gun arasi degisir.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah

Yarın yumurtalar toplanacak umarım kaliteli olur bu stresi tekrar yaşamak istemiyorum toplamadan sonra illa dinlenmekmi gerek yavv yarın kayınvalide çağırdı haberleride yok tedaviden gitsem mutfaktan çıkamam sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı yatmamı gerekli yoksa

Yarın yumurtalar toplanacak umarım kaliteli olur bu stresi tekrar yaşamak istemiyorum toplamadan sonra illa dinlenmekmi gerek yavv yarın kayınvalide çağırdı haberleride yok tedaviden gitsem mutfaktan çıkamam sorun olurmu acaba bilgisi olan varmı yatmamı gerekli yoksa
eğer strese gireceksiniz gitme derim.stres yumurtaları etkiliyor çünkü. Ama kendini orda iyi hissediyorsan gidebilirsin bence.hersey kısmet canim.insallah tutar.2 embriyo transfer edilecek dimi?

Canım muhtemelen transferin oldu. Rabbimin mucizesi insallah gerceklesir ve meleklerin sana sımsıkıııııı tutunur.Dualarım seninle :anneadayı::KK200:
sagol edacımm
Evet dün oldu canım doktor çok umutlu bende Hayırlısı neyse o olsun artık iki tane kondu kaliteli dendi dondurdumda kalanları hadi bakam oh oh oh

Sizde sorun varmiydi?kimden kaynakliydi?benim esimde sorun var.
sagol edacımm
Evet dün oldu canım doktor çok umutlu bende Hayırlısı neyse o olsun artık iki tane kondu kaliteli dendi dondurdumda kalanları hadi bakam oh oh oh

Allahın izniyle tutar inşallah.hem kaliteli demiş Dr hem de 5 gün embriyosu.:nazar:
sagol edacımm

Back
X