Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah tutunur meleklerin:)Selam herkese. Benimde cumartesi gunu transferim oldu 2 tane 3.gun transferiydi 3 tanede dondurulmusum kaldi ayin 17 si tahlil gunum bakalim.umutluyum insallah Allah isteyen herkese nasip etsin bizede nasip etsin.
inşallah tutunur meleklerin:)
Insallahhhhh icim cok değişik bu sefer istanbullardan bu havada kalktim geldim cok rahatım cok umutluyum bu sefer
ayyy inşallah benimde ayın 16bende umutluyum Hakkımızda Hayırlısı olsun doktorun yorumu ne olduInsallahhhhh icim cok değişik bu sefer istanbullardan bu havada kalktim geldim cok rahatım cok umutluyum bu sefer
ayyy inşallah benimde ayın 16bende umutluyum Hakkımızda Hayırlısı olsun doktorun yorumu ne oldu
Sabah ogle aksam 2 ser tane sen kactane aliyorsun? Bide igne verdimi sanaEstrofomu günde kaç tane alıyorsun ezeymin
Bende aynı ikişer alıyorum niye iki diye merak ettim bende pıhtılaşma var iğne verdi olmasada vermiş olabilir kan cıvıtıcı iğne canım o düşük Olmasın diyeSabah ogle aksam 2 ser tane sen kactane aliyorsun? Bide igne verdimi sana
Yaaaaa ciddimisin ayyy sukur allaha cok sevindim canimmm kac cikti degerin ohhhh be sukur valla ay heyecan basti bana benim testte sali gunuKızkarrrrr hamileyim çok şükür Şaşkın hissediyor
288 çıktı canım darısı sana isteyen herkeze ikinci değerim pazartesi öğrenecem inşallah sorun çıkmazYaaaaa ciddimisin ayyy sukur allaha cok sevindim canimmm kac cikti degerin ohhhh be sukur valla ay heyecan basti bana benim testte sali gunu
Masallah canim cok iyi.insallah degerin kat kat katlansin saglikla hamilelik gecir sonrada bebebeklerine kavus insallahhhh. Tektanee sana ne soracam kasik agrim ve gogus agrim cok benim ilk gunden beri ozellikle kasiklarim agriyodu gosggislerde bazen cok agriyor bazen normal ama bugun sabah adet olmadan once yizumde cene kismimda sivilce cikardi benim baktim sivilce cikmis288 çıktı canım darısı sana isteyen herkeze ikinci değerim pazartesi öğrenecem inşallah sorun çıkmaz
Korkma canım benimde kasık ağrım vardı ara ara giriyordu yüzümde benimde çıktı sivilce halsizlik ağrın olması kötü bişey değil yaniMasallah canim cok iyi.insallah degerin kat kat katlansin saglikla hamilelik gecir sonrada bebebeklerine kavus insallahhhh. Tektanee sana ne soracam kasik agrim ve gogus agrim cok benim ilk gunden beri ozellikle kasiklarim agriyodu gosggislerde bazen cok agriyor bazen normal ama bugun sabah adet olmadan once yizumde cene kismimda sivilce cikardi benim baktim sivilce cikmisacaba dedim bi korktum ama ne bilim
sende herangi bi durum.varmiydi
Insallahh oyledir bu agrilar arttikca korkum basladi bide gun yaklastikca hamilelerin duasi kabul olur banada dua et ayy pazarteside sonucunu yazarsin.ilaclara devam edicekmisin? Arzu hocayla konustun mu?Korkma canım benimde kasık ağrım vardı ara ara giriyordu yüzümde benimde çıktı sivilce halsizlik ağrın olması kötü bişey değil yani
sanada dua ederim canım içini ferah tut bende korktum iki gğn önce gece bir Ağrı girmişti gitti olmadı dedim tuvalet beklemiştim duş almıştım Ogün üşüttümmü acaba dedim hersey geldi aklıma allah yardımcımız olsun (kun Fe yakün)Allah ol derse olur .arzu hanımlada Detaylı konuşmadık pazartesi artık ilaçlara devam malesef neyse olsun bakalımInsallahh oyledir bu agrilar arttikca korkum basladi bide gun yaklastikca hamilelerin duasi kabul olur banada dua et ayy pazarteside sonucunu yazarsin.ilaclara devam edicekmisin? Arzu hocayla konustun mu?
Bende sana yazmak icin gırmıstım veeeeeee yazdıgını gorunce coook sevindim :))))) ayy ne guzel bir duygudur.Rabbim sagliklı bir hamilelik nasip etsin ve saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :) demek dogru adresteyız bizde.tabiki takdir Allahın.Kızkarrrrr hamileyim çok şükür Şaşkın hissediyor
Canım insallah hamilesindir sende :) ıcınnı ferah tut.cogu hamile adetle aynı belirtileri yasıyabiliyor.senin ne zaman acıklanacak?Insallahh oyledir bu agrilar arttikca korkum basladi bide gun yaklastikca hamilelerin duasi kabul olur banada dua et ayy pazarteside sonucunu yazarsin.ilaclara devam edicekmisin? Arzu hocayla konustun mu?
Benimde sali sabahi canim heyecan basladi atesler basiyorCanım insallah hamilesindir sende :) ıcınnı ferah tut.cogu hamile adetle aynı belirtileri yasıyabiliyor.senin ne zaman acıklanacak?
oo az kaldı.insallah o güzel haberi de alırsın.bana da dua edin :) ben daha yaza kadar beklemek zorundayım.Benimde sali sabahi canim heyecan basladi atesler basiyor
Ederim tabi sende bana dua et insallah bende hayirli haberler alayim. Sende insallah hakkinda hayirlisi ne ise ne zaman hayirli ise tedavin ozaman baslasin insallahoo az kaldı.insallah o güzel haberi de alırsın.bana da dua edin :) ben daha yaza kadar beklemek zorundayım.
Sağol canım inşallah seninde iyi haberlerini duyarız ,bende sorunsuz bir gebelik YaşarımBende sana yazmak icin gırmıstım veeeeeee yazdıgını gorunce coook sevindim :))))) ayy ne guzel bir duygudur.Rabbim sagliklı bir hamilelik nasip etsin ve saglıcakla kucagına alırsın ınsallah :) demek dogru adresteyız bizde.tabiki takdir Allahın.