- 24 Ekim 2015
- 1.404
- 3.025
- 63
amin canim.tekrar test yaptin mi ?ikiz mi acaba :)Sağol canım inşallah seninde iyi haberlerini duyarız ,bende sorunsuz bir gebelik Yaşarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canim.tekrar test yaptin mi ?ikiz mi acaba :)Sağol canım inşallah seninde iyi haberlerini duyarız ,bende sorunsuz bir gebelik Yaşarım
Geçer gecer sakin ol benim ikinci değer ikiye katlanmış şükür darısı sana dua ediyorum senin içinResmen asker gibi safak sayiyorum bugun bitti sayilir yarinda bitince uyuyup uyaninca test gunum
Bilmem değer yüksek baya doktorda yoktu bugün beklemedim iki hafta sonra belli oluramin canim.tekrar test yaptin mi ?ikiz mi acaba :)
Oyyy cok sevindim simdi sirada Allagin izniyle sorunsuz saglikla hamilelik gecirmen var canim. Cok sevindim. Dua et bol banada yarin hayirli haber alip mutlu mutlu haber verim bendeGeçer gecer sakin ol benim ikinci değer ikiye katlanmış şükür darısı sana dua ediyorum senin için
İnşallah seninde değerin yüksek çıkar olumlu sonuç alırsın değerim 630 canım
Masallah canimmm. Insallahhhhhhhhİnşallah seninde değerin yüksek çıkar olumlu sonuç alırsın değerim 630 canım
1.20 canim negatif simdi reglimi bekleyecem reglim biter bitmez kayseriye gidecegim histereskopi yapacak ona gore dondurulumuslarla devam edecem en kaliteli ler benim elimde dedi bu bir denemeydi olursa suprizdi bizim.tedavimiz bu degil dondurulmuslardi dediEzeymin sonuç ne oldu merak ediyorum
Çok üzüldüm canım Hayırlısı olsun keşke başta yapsaydı histereskopiyi madem amann neyse takma en azından elinde dondurulmuşların var benim yoktu Herşeyi baştan yaptırdım benimde bu ikinci Herşeyin zamanı vakti vardır canım1.20 canim negatif simdi reglimi bekleyecem reglim biter bitmez kayseriye gidecegim histereskopi yapacak ona gore dondurulumuslarla devam edecem en kaliteli ler benim elimde dedi bu bir denemeydi olursa suprizdi bizim.tedavimiz bu degil dondurulmuslardi dedi
Ya kadincagiz ilk gittigimde dedi 2 negatif tup denemesi neden hic histeroskopi yapilmadi sana diye soyledi bizim ki dondurulmus tedavisi olacak normalde sana histereskopi yapup dinlendirip tedavi bir ay sonra ama eger kaliteli yumurta embriyo olursa buayda deneme yapariz ama tutarsa supriz olur dedi bizim tedavi histereskopi olan dondurulmualar diye konusmustuk en basta zsten otuzden en basta diye bisey diyemem 3 cu tup denemeside hezimet oldu insallah 4 cu hayirli sonuclar olurÇok üzüldüm canım Hayırlısı olsun keşke başta yapsaydı histereskopiyi madem amann neyse takma en azından elinde dondurulmuşların var benim yoktu Herşeyi baştan yaptırdım benimde bu ikinci Herşeyin zamanı vakti vardır canım
Umudunu yitirme 4hayırlı olacak inşallah nedenine bakılır çaresi bulunur bu sefer inşallahYa kadincagiz ilk gittigimde dedi 2 negatif tup denemesi neden hic histeroskopi yapilmadi sana diye soyledi bizim ki dondurulmus tedavisi olacak normalde sana histereskopi yapup dinlendirip tedavi bir ay sonra ama eger kaliteli yumurta embriyo olursa buayda deneme yapariz ama tutarsa supriz olur dedi bizim tedavi histereskopi olan dondurulmualar diye konusmustuk en basta zsten otuzden en basta diye bisey diyemem 3 cu tup denemeside hezimet oldu insallah 4 cu hayirli sonuclar olur
Insallahh sabah kotu olmustum ama simdi iyiyim umudum var insallah dedigin gibi 4 cu hayirli olsun hamislik.nasil gidiyorUmudunu yitirme 4hayırlı olacak inşallah nedenine bakılır çaresi bulunur bu sefer inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım.evet dondurulmuslarla daha yuksek oluyormus sans.Insallah bu sefer tutar.1.20 canim negatif simdi reglimi bekleyecem reglim biter bitmez kayseriye gidecegim histereskopi yapacak ona gore dondurulumuslarla devam edecem en kaliteli ler benim elimde dedi bu bir denemeydi olursa suprizdi bizim.tedavimiz bu degil dondurulmuslardi dedi
Ağrılarım var halsizlik var pöff şimdiden böyleyse gözüm korktu valla dışarı çıkmıyorum bunaldım iyiceseninde bir hafta Sürer sonra gecer üzüntün Herşeyi buna bağlamadan yaşamak gerek hayat kısa Umut herzaman vardır ne zaman olacaksın amaliyatıInsallahh sabah kotu olmustum ama simdi iyiyim umudum var insallah dedigin gibi 4 cu hayirli olsun hamislik.nasil gidiyor
Vucut yeni birseye alismaya calisiyor normaldir bu yasadiklarin sonu guzel olacak zahmetsiz rahmet olmuyor iste gecen ay 24 de regli oldum buayda nerdeyse oldu olacak bekliyorum regli bittiginin ertesi gunu dedi arzu hanim simdi yine regli bekliyorum anlayacagin hala umut devam etmesi iyi oldu benim icin dondurulmuslar olmasaydi eger toparlanamazdim ama onlar sayesinde iyiyim sonucta denemek icin yakin zamanda sansim varAğrılarım var halsizlik var pöff şimdiden böyleyse gözüm korktu valla dışarı çıkmıyorum bunaldım iyiceseninde bir hafta Sürer sonra gecer üzüntün Herşeyi buna bağlamadan yaşamak gerek hayat kısa Umut herzaman vardır ne zaman olacaksın amaliyatı
Aynen şanslısın işte olacak Allah'ın izniyleVucut yeni birseye alismaya calisiyor normaldir bu yasadiklarin sonu guzel olacak zahmetsiz rahmet olmuyor iste gecen ay 24 de regli oldum buayda nerdeyse oldu olacak bekliyorum regli bittiginin ertesi gunu dedi arzu hanim simdi yine regli bekliyorum anlayacagin hala umut devam etmesi iyi oldu benim icin dondurulmuslar olmasaydi eger toparlanamazdim ama onlar sayesinde iyiyim sonucta denemek icin yakin zamanda sansim var