Kayseri nasıl bi memleket?

Özel hastaneler gayet çok her bütçeye uygun olabilecek tarzda yani ilçe değilse 10 numara bir yer herşey elinin altında okullar da iyi canım benim eşim Kayserili ben doktora Kayseri'ye gidiyorum hep
Pınarbaşı akkışla ve Sarız zor ilcelerden canım kişi sıkıntılı oluyor böyle Sivas Maraş tarafındaki ilçeler kışın zor olur Yahyalı en uzak ilçesi ama bol yeşillik li yer insanları da iyidir yahyalunin
Ay öyle köylük alan olması mümkün değil eşim şehir içi olaylara bakıyor :-) ayyyy çok sevindim ya çok teşekkür ederim

Sehrin icinde oturacaksaniz aslinda heryer kolay bi otobusle carsiya gidersin

gerçi şehrin icinde oturacaksaniz heryerden ulasim kolay hastaneler avmler uzak yerler degil anlican. Cok duzenli bi sehir cok rahat edersin emin ol.
İçim rahatladı canım çok saol . Durumumuz şöyle iyi diyim sana . Kendi evimi kiraya verip taşıncam. Bin liraya kadar kira verebilirim :-)

İçim rahatladı canım çok saol . Durumumuz şöyle iyi diyim sana . Kendi evimi kiraya verip taşıncam. Bin liraya kadar kira verebilirim :-)
Ayyy canimmmm şimdi çok merkezde değilde böyle ildem beyazsehir falan var 600 e gayet geniş ve büyük evler var bitek Alparslan var orda pahalı olur kiralsr bin liraya güzel bulursun canım ben oraya gitmeye çalışıyorum çok şanslısın bizim tayin çıkmıyor çıksa hiç durmam

Ayyy canimmmm şimdi çok merkezde değilde böyle ildem beyazsehir falan var 600 e gayet geniş ve büyük evler var bitek Alparslan var orda pahalı olur kiralsr bin liraya güzel bulursun canım ben oraya gitmeye çalışıyorum çok şanslısın bizim tayin çıkmıyor çıksa hiç durmam
Aaa öyle uygun yani kiralar :-))))) bizim geçici canım ya keşke kalsak hep en fazla 2 yıl

bin liraya cok iyi evler bulabilirsin.Allahn izniyle kayseriyi seversin. Daha uygun evlerde var tabi Talas, yildirim beyazit, rabbim gonlune gore versin insallah :)

Bazı yerler kirayı yıllık ve euro olarak isteyebilir, şaşırma sakın :) Kayseri büyük şehirdir gelişmiş ve gördüğüm en düzenli şehirdir. Çocuklu bi anne için dışarı çıkmak çok rahattır çünkü adım başı güzel parkları var, sivas caddesi var.. Talasta anayurt çok renkli bambaşka bir şehir gibidir ama merkeze uzak olur..

Bazı yerler kirayı yıllık ve euro olarak isteyebilir, şaşırma sakın :) Kayseri büyük şehirdir gelişmiş ve gördüğüm en düzenli şehirdir. Çocuklu bi anne için dışarı çıkmak çok rahattır çünkü adım başı güzel parkları var, sivas caddesi var.. Talasta anayurt çok renkli bambaşka bir şehir gibidir ama merkeze uzak olur..
Ay bunları duydukça çok mutlu oluyorum bende araba kullanabilirim galiba :)))

Merhaba tatlımm, ben kayseride yaşıyorum . Emin ol çok çabuk alışacaksın. Ben merkezdeyim rahattır, düzenlidir, büyük şehirlere oranla kirası, evi çok daha uygundur. Yardımcı olmak isterim herzaman takıldığın birkonu olursa...

Merhaba tatlımm, ben kayseride yaşıyorum . Emin ol çok çabuk alışacaksın. Ben merkezdeyim rahattır, düzenlidir, büyük şehirlere oranla kirası, evi çok daha uygundur. Yardımcı olmak isterim herzaman takıldığın birkonu olursa...
Çok saol canım ya valla gitmeden sevdim kayseriyi yaz sonuna orda olcam nasipse. İlk başta biraz öekindim ama siz böyle konuşunca heveslendim. Benim şuan kendi evim burda ve baya büyük eşyalarım sığar mı acaba falan diye düşünüyordum :)

Çok saol canım ya valla gitmeden sevdim kayseriyi yaz sonuna orda olcam nasipse. İlk başta biraz öekindim ama siz böyle konuşunca heveslendim. Benim şuan kendi evim burda ve baya büyük eşyalarım sığar mı acaba falan diye düşünüyordum :)
Tanışırız , kaynaşırız belki evimde misafir etmek , kayseriyi gezdirmekte isterim yalnız hissetme kendini :). Hangi şehirdesiniz şuan? Kayseride genel olarak evler 2+1 çoğunluklada 3+1 sığarsınız diye düşünüyorum.

Tanışırız , kaynaşırız belki evimde misafir etmek , kayseriyi gezdirmekte isterim yalnız hissetme kendini :). Hangi şehirdesiniz şuan? Kayseride genel olarak evler 2+1 çoğunluklada 3+1 sığarsınız diye düşünüyorum.
Saol canım yaaa :))) Ankara'dayım şuan. Doğumumu burda yapcam nasipse. Yaz bitimine orda oluruz büyük ihtimal bi aksilik çıkmazsa :))

Merhabalar, bende aslen kayserılıyım bır kayserılı olarak guzel ve duzenlı sehır oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım merkezde yasayacaksanız hersey elınızın altındadır oturacagınız semt olarak talas ı onerırım hem kıralar daha uygun hemde cok guzel bır semt :))

Merhabalar, bende aslen kayserılıyım bır kayserılı olarak guzel ve duzenlı sehır oldugunu rahatlıkla soyleyebılırım merkezde yasayacaksanız hersey elınızın altındadır oturacagınız semt olarak talas ı onerırım hem kıralar daha uygun hemde cok guzel bır semt :))
güzel anlatımın için teşekkür ederim canım benim bizede talas o önerdiler sanırım orda güzel bi ev bulabilirsek orayı tercih edicez inş :))

güzel anlatımın için teşekkür ederim canım benim bizede talas o önerdiler sanırım orda güzel bi ev bulabilirsek orayı tercih edicez inş :))

Rica ederim :KK36: sanırım yaz sonunda gelecegını okudum ıhtıyacın olan bır konu oldugunda cekınme herzaman yazabılırsın:KK5:

Canım ben de doğma büyüme kayseriliyim ama suan esimin işi nedeniyle güneydoguda yasiyoruz. Kayseriye dönebilmek icin can atıyoruz :( kayseri gerçekten cok güzel düzenli ve rahat bi şehir emin ol kayseri den giderken cok üzüleceksiniz. Her saat rahatlikla cikip dolasabileceginiz yerler var her mahallesi cok guzel ve yasanabilecek mahalleler.ve her mahallede sayısız park var cocuklariniz icin cok iyi olur. Hastaneler cok fazla ve cok güzeldir. Iciniz rahat olsun geldiginize pişman olmayacaksiniz..

Canım ben de doğma büyüme kayseriliyim ama suan esimin işi nedeniyle güneydoguda yasiyoruz. Kayseriye dönebilmek icin can atıyoruz :KK43: kayseri gerçekten cok güzel düzenli ve rahat bi şehir emin ol kayseri den giderken cok üzüleceksiniz. Her saat rahatlikla cikip dolasabileceginiz yerler var her mahallesi cok guzel ve yasanabilecek mahalleler.ve her mahallede sayısız park var cocuklariniz icin cok iyi olur. Hastaneler cok fazla ve cok güzeldir. Iciniz rahat olsun geldiginize pişman olmayacaksiniz..
Ay inşlh canım ya. Gerçi biz 2 sene orda olucaz nasipse sonra doğunun neresine düşersek artık . Bian önce gidip şark hizmetini tamamlamak istiyoruz çocuklar büyümeden. Şark dönüşü direk Ankara olmayacağı için yine Kayseri yazabiliriz :))

Back
X