KAYSERİ SAFFET ÖRS burun ameliyatı olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zobu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayanlar bende çok istiyorum burun estetiği ama korkuyorum bi yandan da nasıl ağrınız falan çok mu bide fiyet olarakta bi açıklama yaparsanız çok sevinirim teşekkürler

bayanlar bende çok istiyorum burun estetiği ama korkuyorum bi yandan da nasıl ağrınız falan çok mu bide fiyet olarakta bi açıklama yaparsanız çok sevinirim teşekkürler

korkma. biraz narkozdan dolayı uyanırken ben zorlandım. astımım vardı nefes alamam diye kendimi çok kastım .ama sıkıntısız uyanan varmış. ondan sonra ağrı kesiicler aldığın için ağrı olmuyor. 3 gün tampon konuluyor.tampon alınınca da artık rahatlarsın. toparlanma süreci bünyeye göre değişyormuş.
15 gün sonra var yaaaa çok mutlu olursun . keşke daha önce olsaydım dersin büyük mutlulukmuş.

saffet bey güneş hastanesinde 1.700tl'ye
acıbadem de 2.000tl'ye yapıyor.

sSu.Ay.

Fiyatlar buruna gore degisiyor ama asagi yukari senin yazdigin gibi.

çok teşekkürler bayanlar inşallah netleşirim ve yaptırım mutlu olurum bilemiyorum zor bi karar çünkü. akannehir

narkozun dışnda benim sıkıntım olmadı. benim 37 .günüm. baya toparlandım. maşallah eli çok hafif. kontrollerdde hiç anlamıyorsun.
darısı ameliyat olmak isteyenlere.

senağlamasenağlamabayanlar desteğiniz için çok çok teşekkürler şayet resminiz varsa gönderirseniz çok sevincem bana şans dileyin 14 haziranda bende ameliyat olacağım çünkü senağlama

canım ben oldum çok memnun kaldım. çok fazla hastası var. çok seviyeli gereksiz yere uzatmıyor ben gayet memnunum tavsiye ederim

canım ben oldum çok memnun kaldım. çok fazla hastası var. çok seviyeli gereksiz yere uzatmıyor ben gayet memnunum tavsiye ederim

geçmiş olsun. sizin ameliyatınıza ne kadar oldu acaba.albüme baktım hoş olmuş burnunuz.
bende oldum 42 gün oldu benimde. şimdi çok memnunum.

senağlamasenağlamabayanlar desteğiniz için çok çok teşekkürler şayet resminiz varsa gönderirseniz çok sevincem bana şans dileyin 14 haziranda bende ameliyat olacağım çünkü senağlama

oooo hadi gözün aydın inşallah iyi olur herşey. arkadaşlık teklifimi kabul et albümüme bakabilirsin. benim 42. günüm.şimdilik iiyi bakalım.

Resimlerimi ekledim bakabilirsiniz. Yorumlarinizi bekliyorum onden gorunus icin.Simdiden tesekurler.

suay 42gün olmuş sende çok çok güzel duruyo ya maşşalah güle güle kullan ama zor oldu mu ya ağrın sızın filan bide arkadaşlık isteğini kabul edemedim ya sitede yeniyim uğraşıyım :bbo:

suay 42gün olmuş sende çok çok güzel duruyo ya maşşalah güle güle kullan ama zor oldu mu ya ağrın sızın filan bide arkadaşlık isteğini kabul edemedim ya sitede yeniyim uğraşıyım :bbo:

teşekkürler. valla hergün dahada iniyor küçülüyor sanki. şimdi şişmanlıktan burun kaybolacak :roflol::roflol:.(yüzüm kilolu da. acilen zayıflamam lazım.)

ağrı falan olmadı maşallh eli çok iyiymiş. (yalınız bende astım var bu beni biraz sarstı. nefes almakta zorlandım doktorumda söyledi ) burnu fazla hırpalamadan çok nazik davrandığı için fazla morarma ,ağrı olmazmış bunu bütün hastalarından duymuştum.

sen neye karar verdin ameliyat konusunda.

Bende su.ay a katiliyorum.Turkiyenin bir numarali doktoru SAFFET ORS tur.

hayır hiç bir problem olmadı. korkmana gerek yok bence 2. olması çok ağır gececek anlamıyo gelmiyodur bence

suaycım bende netleştim tarihte belli ama hala korkuyorum bilmiyorum günlük hayattaki aktivitelere ne kadar zamanda geçiliyo hani evdir iştir falan filan bunlardan korkuyorum ama bi yandanda tabi estetik hayal gibi geliyo çekiyo kendine bilmiyorum hayırlısı

Ameliyattan 5 gun sonra her seyi yapabilirsin. Ben ameliyattan 2 gun sonra alis verise ciktim. Hic korkma. Saffet Bey turkiyenin EN IYI doktoru suphesiz.

:teytey:
çok teşekkürler koning arkadaşım valla içimi rahatlatıyosun umarım aynı rahatlığı bnede yaşayabilrim

Back
X