KAYSERİ SAFFET ÖRS burun ameliyatı olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zobu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar yazilarinizi yeni okudum resimlerimi akledim bakabilirsiniz . saffet bey iyi bir doktor kendisinden memun kaldim ben de yurt didinda kaliyorum kendisi ile hala telefonda msn de gorusuruz . yaptigi isin arkasinda olan bir insan. burnumu ve gogusumu cok begeniyorum . ameliyat guzel gecdi tabi agrilarda dogal olarak olacak . ama sonucdan memunum . birde doktorumla devamli kontaktayim onemli olanda bu zaten . tafsiye ederim . keske sizi daha once tanisaydim . saffet beye soylerdim . cok iyi iyi olmasindan ziyade isinde cidden usta bir insan . cok konusan biri degil ama elleri konusuyor . bu sitede ona ameliyat olan arkadaslar var . onlarin resimlerinde bakabilirsiniz. aysu 3866, ve sebnem bu arkadaslarin resimleri var profillerinde . bir kac arkadasin da gordum ama onlarin nieklerini unuttum .

mrh canım bende burun estetiği düşünüyorum yenı üye oldum resımlerını bı eklarmısın cok merak edıyorumm..lütfenn..

maşallah .. darısı bize. peki bir problem olmaıd değil mi. beninm daha bir buçuk ay oldu.acaba bir problem olur mu diye korkuyorum. (2. amelyatım olunca bu )

merhaba.bende bi kayserili olunca ve doktor araştırınca pat diye daldım içeri kızlar.izmirde yaşıyorum.ailem kayseride..benimde 2.ameliyatım olcak su.ay.seni çok merak ettim.inşallah artık düzelmiştir.eğer saffet bey gerçekten başarılı işler çıkarıyosa kayseriye geleyim diye düşünüyorum...

maşallah .. darısı bize. peki bir problem olmaıd değil mi. beninm daha bir buçuk ay oldu.acaba bir problem olur mu diye korkuyorum. (2. amelyatım olunca bu )

biri yardimci olabilirmi, niye fofolara bakamiyorum yaa...:5:

canım 25 msj yazman gerekiyor ve resmine bakacağın kişinin senin arkadaşlık isteğini kabul etmesi gerekiyor;)

Kizlar bende amaliyat olmak istiyorum , insallah Nisanda gitmeye niyetim var ... ama ben saffet beye amalayat olanlan arkadaslarin resimlerini gormek istiyorum fakat yeni uye oldugum icin 25 tane mi mesajmi ne atmis olmama gerekiyormus anliyamadim gitti ne alaka ise ... bana bi yardimci olsaniz???

merhaba.bende bi kayserili olunca ve doktor araştırınca pat diye daldım içeri kızlar.izmirde yaşıyorum.ailem kayseride..benimde 2.ameliyatım olcak su.ay.seni çok merak ettim.inşallah artık düzelmiştir.eğer saffet bey gerçekten başarılı işler çıkarıyosa kayseriye geleyim diye düşünüyorum...

Merhaba .. bende sivasliyim hemseri sayiliriz :) .. bende amaliyat olmak istiyorum fakat cokta korkuyorum, ama nette cok baktim kayseride en iyi burun amaliyatini kim yapiyor diye karsima hep saffet ors cikiyor... bu sitedende pek bisey anliyamadim birinin resmini gorebilmen icin 25 tane mesaj atmis olman gerekiyor :(.

Merhaba .. bende sivasliyim hemseri sayiliriz :) .. bende amaliyat olmak istiyorum fakat cokta korkuyorum, ama nette cok baktim kayseride en iyi burun amaliyatini kim yapiyor diye karsima hep saffet ors cikiyor... bu sitedende pek bisey anliyamadim birinin resmini gorebilmen icin 25 tane mesaj atmis olman gerekiyor :(.

:) evet canım 25 msj atman lazım..ameliyat olanların çoğu güzel yorum yapmış ama resimlerini kaldırmışlar..siteyede pek uğradıkları yok.kayseriden bir tek saffet örs ü duydum bende:) bir kişinin resmini gördüm oda gayet doğal görünüyodu.ama 1 kişiye bakarak olmaz tabi.valla zor.kayseride yaşamıyorum ben ailem orda.araştırma imkanım yok yani :(

bende oldum ve olan bi çok hastanın burnunun gördüm hiç biride güzel değil bence tavsiye etmem valla...

bende oldum ve olan bi çok hastanın burnunun gördüm hiç biride güzel değil bence tavsiye etmem valla...

yaaa :( ay çok üzüldüm gerçekten.resminiz olsa bende yorum yapardım ama kimse koymamış resim felan.ilginç yani.neden menmun değilsiniz?neresi kötü oldu,şeklimi yoksa nefes almada mı problem var?

aysu3866 slm neden memnun diilsin şekil olarakmı bende sivastayım. sivasta doktor bulamayınca kayseri de araştırayım dedim. peki başka doktor varmı kayseride tavsiye edebileceğin benimde 2. ameliyat olacak güvenecek bir doktor arıyorum

Hayirdir aysu , bi cok kisiden saffe beyden cok memnun olduklarini okuyorum burada , ayrica yurtdisindanda cok geleni varmis ...bende ona amaliyat olmayi dusunuyorumda... sen neden memnun degilsin ?? Korktum bak simdi ..

aysu3866 slm neden memnun diilsin şekil olarakmı bende sivastayım. sivasta doktor bulamayınca kayseri de araştırayım dedim. peki başka doktor varmı kayseride tavsiye edebileceğin benimde 2. ameliyat olacak güvenecek bir doktor arıyorum

aynen benimde 2. ameliyatım olcak..kötü yorum 1 tane bile olsa etkileniyorum kötü yönde.kimseninde sayfaya uğradığı yoki soralım...

Hayirdir aysu , bi cok kisiden saffe beyden cok memnun olduklarini okuyorum burada , ayrica yurtdisindanda cok geleni varmis ...bende ona amaliyat olmayi dusunuyorumda... sen neden memnun degilsin ?? Korktum bak simdi ..

aynen... ya onceleri girmis yazmis zamaninda sansa bak simdide kimse yok tam ihtiyacimiz varken ...

Koncee sen kayserilimisin , ben danimarkadan gidip amaliyat olacam , ama surda kizlardan biraz bilgi aliyim dedim ama kimseyi bulamiyorum ..

valla kızlar ben de aynı sizin gibi burdan duydum saffet bey saffet bey diye gittim hemen oldum ama diyorum ki kendi adıma keşke olmasaydım...sorunum burun ucum hafif düşüktü ve hafif kemik vardı oda uzun duruyordu burnum gittim oldum burnum uzun olduğu için küçük bi burun istediğim halde olmadım..valla resimlerde güzel burunları görünce imreniyorum...olanlarad bakın burda ben açıkcası çogunun burnunu begenmiyorum egerki side görmüşseniz..hatta bi arkadaşa da söyledin ben begenmiyorum die oda bende begenmedim gercekten dedi..iyi araştırın ...ben o zamanlar erc unv. irfan özyazganıda duymustum gidip araştırmadım iyi diye çok pişmanım ve özel erc.ünv olmuş birini gördüm ve erkek ti hemde o kdaar güzel olmuş burnu çoooooooook pişmanım valla iyice arştırmadığım için...

ama tabiki herkesin kendi kararı ben sadece kendi fikrimi söylüyorum bakın araştırın ona göre karar verin iyi düşünün,,her zaman olunmuyor çünkü..

koncee arkadaşım ben kayseride birde dr okan özgür özturan ı duydum sevgi hastanesinde onu araştırıyorum ama ona ameliyat olmuş kimseyi bulamadım burda. sende bi araştırsana kayserilisin ya daha kolay olur bilgi alışverişi yaparız :32:

Back
X