KAYSERİ SAFFET ÖRS burun ameliyatı olan varmı

• Konu Sahibi Konu Sahibi zobu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özel erc has olan doktoru bncede araştırın derimm kızlar öncede demiştim bnde görmüşütm aeliyat olan biri çok güzeldi.. ben tekrar düşünmüyor değilim inşllhh bakıyorum ilerde çok çok begendim bi burun olursa o doktoru düşünüyorum ...

canım doktorun ismini yazarmısın?erhan alemdar varmış orda duyduğum yada duran bey miş.başkada duymadım.ama sen akılndaki kişinin ismini söyle onunlada görüşeyim gittiğimde..martta bişey çıkmazsa kayserideyim inşallah.ama zaman kısıtlı.çok fazla araştırma yapamam orda.senin söylediğin doktorlada görüşürüm inş.bence burnun gayet güzel.ama sen kötü diye kafana taktıysan ne desek boş..

arkadaşlar ben bir kaç güne kadar kayseriye sevgi hastanesinde görüşmeye gidicem. görüştükten sonra size fikirlerimi yazarım :)

arkadaşlar ben bir kaç güne kadar kayseriye sevgi hastanesinde görüşmeye gidicem. görüştükten sonra size fikirlerimi yazarım :)

:) canım mutlaka yaz...bu arada saffet beylede görüşecekmisin?bide erciyes hastahanesindeki doktorlarıda öneriyorlar bi bak istersen..

Cok iyi olur ... Bu arada hangi doktorlar goruseceksin ??Ben yakup avsar isimli doktora resmimi yolladim benim burnuma uygun bi :44:tasarim yapmis , fikirlerinize ihtiyacim var , saffet beyede yolladim ama ondan henuz cevap gelemdi oda gelsin sizlerle paylasacam fikirlerinize ihtiyacim var cunki ...

Cok iyi olur ... Bu arada hangi doktorlar goruseceksin ??Ben yakup avsar isimli doktora resmimi yolladim benim burnuma uygun bi :44:tasarim yapmis , fikirlerinize ihtiyacim var , saffet beyede yolladim ama ondan henuz cevap gelemdi oda gelsin sizlerle paylasacam fikirlerinize ihtiyacim var cunki ...

züleyha yakup avşar istanbulda.sen oraya gidebilecekmisin.fiyatıda uygun değil pek.ama yaptığı burunlar güzel..

selam arkadaşlar.... ben saffet beye olmuştum. 2 yıl dolmak üzere.. benimki revizyon gibi oldu.ilk amaeliyatım hüsrandı.kbb doktoru yapmıştı. şimdi çok memnunum .bir problem çıkmadı..
bakmak isteyen arkadaşlar foto yükledim. yorumlrınızı bekleriim:))

selam arkadaşlar.... ben saffet beye olmuştum. 2 yıl dolmak üzere.. benimki revizyon gibi oldu.ilk amaeliyatım hüsrandı.kbb doktoru yapmıştı. şimdi çok memnunum .bir problem çıkmadı..
bakmak isteyen arkadaşlar foto yükledim. yorumlrınızı bekleriim:))[/QUO

Gecmis olsun .-... fotoyu goremiyorum ben acaba arkadas olarak eklememiz gerekiyor??

züleyha yakup avşar istanbulda.sen oraya gidebilecekmisin.fiyatıda uygun değil pek.ama yaptığı burunlar güzel..

Koncee: Istanbulda oldugunu biliyorum canim , sadece bi fikir edinebilmek icin resimlerime yollamistim ve tasarim yapmasini istedim yapmis sagolsun dun geldi .. esime gosterdim bune yaaa bambaska biri gibi gorunuyorsun dedi :))))....
Saffet beyede yolladim ama ondan henuz bi cevap gelmedi..

Selam kizlar Saffet beydende Burun tasarimim geldi resimleri ekledim bakabilirsiniz ... Bu arada yorumlarinizi bekliyorum iyi veya kotu oki...

iki tasarımda hoş. saffet bey yaptığı daha doğal gibi geldi..

tasarımlar tasarımda kalıyor bence ,,tasarımların aynısı hiç bi zaman bence olmaz o kafanı karıştırmasın bence ama 2 doktorun tasarımıda güzel olmuş bence canım

canım okan özgür bey sevgi hastanesinde onla bide saffet beyle görüşmeye çalışıcam. bakalım nasıl olacak size mutlaka haber veririm ben

tasarımlar tasarımda kalıyor bence ,,tasarımların aynısı hiç bi zaman bence olmaz o kafanı karıştırmasın bence ama 2 doktorun tasarımıda güzel olmuş bence canım

:) bencede aynısı olmuyor ama iyi bi doktor tasarımına çok çok benzetebiliyor.

canım okan özgür bey sevgi hastanesinde onla bide saffet beyle görüşmeye çalışıcam. bakalım nasıl olacak size mutlaka haber veririm ben

:)senin için en güzel burnu yapan doktoru seçersin inşallah.haberlerini bekliyoruz :16:

kızlar okan özgüre amelıyat olmak ısteyen varsa tavsiye etmıyorum burun amelıyatlarını bılmıyorum ama teyzem silikon taktırdı annem göz kapaklarını aldırdı ama memnun kalmadılar silikon sarktı göz kapatta iz kaldı.. sizin kararınız ..:46:

kızlar okan özgüre amelıyat olmak ısteyen varsa tavsiye etmıyorum burun amelıyatlarını bılmıyorum ama teyzem silikon taktırdı annem göz kapaklarını aldırdı ama memnun kalmadılar silikon sarktı göz kapatta iz kaldı.. sizin kararınız ..:46:

Tavsiyen icin tesekkurler Taslancim ...

Back
X