Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
domatesli foto eklicektiya öyle yazıyordu ekledimi sizler gördünüzmü kızlar...nasıl olmuş
Adminlerden rica etsem bir önceki mesajı silmeme yardım etseler, üye olmayanlar da görebiliyor çünkü. albüme eklemek istiyorum?
ilk ve son resim ameliyattan önce, diğerleri de sonra.
rica ederim ya. ama keşke silseler de albüm oluştursam. tamamen sizin için ekledim fotoğrafları. Önden de eğrilik yok canım memnunum, şişlikler inince daha güzel olacak inşallah. doğal olsun istiyordum estetik yapıldığı belli olmasın istiyordum o yüzden çok memnun kaldım.
Duran bey canım :) ameliyat ücretini kendisiyle konuşun, benim net bi bilgim yok annemle hallettiler o konuyu çünküçok sevindim senin adına yaa maşallahöndende güzelse süper bi burun olcak demektir.şişlikleri hiiiç dert etme bile canım.dursun beyin ameliyat ücreti ne kadar bu arada?
rica ederim ya. ama keşke silseler de albüm oluştursam. tamamen sizin için ekledim fotoğrafları. Önden de eğrilik yok canım memnunum, şişlikler inince daha güzel olacak inşallah. doğal olsun istiyordum estetik yapıldığı belli olmasın istiyordum o yüzden çok memnun kaldım.
bi de kendisi hakikaten çok ılımlı bir insan, fiyat konusunda da makul olduğuna eminim. hastasıyla ilgileniyor, rahatlatıyor falan.
dursun o sen bilmiyorsuncanım yaa kayseriye bi yolum düşsün artık da konuşalım fiyat felan.bende kurtulayım artık.zamanla daha güzelleşecek burnuşun
![]()
ya ben vazgeçiyo gibiyim saffet beyden...dün ameliyat olan bi arkadaşa msj atmıştım,kuzeniyle birlikte ameliyat olmuş..kendisi çok sevmemiş ama yinede çok kötü değil dedi ama bi daha ameliyat olcak olsam saffet beye olmam yazmış,kuzeninin burnuda eğri olmuş ve üstten kemik çıkıntısı olmuş...bide benim 2.ameliyatım olcak.işi şansa bırakamam.yine kafam karıştı benim ya((
Gecmis olsun arkadasina... Insani korkutuyor yaa boyle haberler alinca , bende tereddutte kaliyorum ...Ama iste baska kim var benim bildigim arkadasim var erhan alemdara olan onun burnuda eski haline gore suanda cok guzel, ama nedense icimdende saffet ors geciyor , zamanim daraliyor bu bir ay icinde karar vermem gerek , cunki gider gitmek turkiyeye amaliyat olmam gerek zamanim kisitli oldugu icin ... :44:
züleyha özelden msj attım sana canım..inşallah yardımcı olabilmişimdir.görüşürüz![]()
Mesajini aldim canim sana yazdim ama gitmedi 100 mesajdan fazla yazmis olmam gerektigi icin ... ama aldim mesajini canimm sagol... bende kayinvalidemlere sivasta baktiriyorum doktor akrabaglari vardir soruracak orda ... bakalim hayirlisi yaa
:) ne demekcanım inşallah sana yararı olur.bencede baksınlar sivasta ama kayseride olman daha mantıklı sanki.hastahane sayısı fazla,daha gelişmiş bi yer sonuçta.hayırlısı olsun.güzel haberlerini bekliyorum![]()