kızlar 4.ayımız dolacak.aslında daha önceden yaptıracaktık ama fırsatımız olmadı ev tasıdık falan.suan yaptırmayı düşünüyorum.musa bey varmıs tekdende.lokal anestezi yapıyormus sanırım.genel aneztesi zaten istemiyorum ama lokal olunca bebeğimi cok üzerlermi?forumda okudumda bacaklarını falan tutuyorlarmış.oğlumun bezini bile zor değiştiriyorum cok hareketli.acaba benide alırlarmı yanına sadece ellerinden tutup konusmak içinbu hastanede yaptıran varsa tecrübelerinizi bekliyorum lütfen
canım sünnet yaptırdın mı bilmiyorum eğer yaptırdıysan hayırlı olsun :) biz 2 temmuzda Musa beye yaptırdık sünneti oğlum 3buçuk aylıktı. sünnetine babası girdi ben dayanamam diye girmedim. hatta kuzum babasına biraz küstü gibi ilk başta yardım etmedi diye.sünnet süresinde ağlamış sonrasında da ilk idrarını yaparken ağladı bir daha da sıkıntı yaşamadı biz gayet memnun kaldık. sünnet lokal anestezi ile oldu küçük çocuklara genel yapmıyorlar sanırım zararı olmasın diye. en güzeli erkenden sünneti yaptırmak çabuk iyileşiyor. hayırlı uğurlu olsun sünnetiniz.
sağol canım evet gecen hafta yaptırdık.esim girdi yanında aynen bende senin gibiyim dayanamzdım.doğuma girerken bile korkmadım inan.lokal anesteziyle yapmıslar.hiçbişey hissetmemiş bi dikiş atılırken ağlamış sancıdan yada yatmaktan sıkıldığından yavrummm.1 haftada cok sükür iyilesti.tırtılı bamya kadardı şimdi bişey kalmamış
canım sırf sana cevap yazabilmek için üye oldum. ben 2 aylık oğlumu yaklaşık 1ay önce musa beye sünnet ettirdim tekdende. çok korkuyodum önce, ağrısı sancısı olur mu diye ama iyi ki yaptırmışım musa bey çok kaliteli ilgili bi doktor sünnet yapılırken istersen bebeğinin yanına girebiliyosun benim bebeğim hiç ağlamadı ne sünnet olurken ne de sonra. önce bi uyuşturucu krem sürüyolar yaklaşık 45 dk bekledikten sonra uyuşuyo ve sünnete alıyorlar. bikaç sefer de iğne yapıyo ama bebek hiç hissetmiyo zaten uyuşmuş olduğu için korkma yani:) benim oğlumu oyuncaklarla oynata oynata sünnet ettiler hiç haberi bile olmadı:)) 1 hafta sonrada dikişleri düştü tamamen iyileşti çok rahat oldu canım. sünnet yaklaşık 15dk sürüyor 15 dk da hastanede bekliyosun her ihtimale karşı ve sonrasında eve gidebilirsiniz.
Benimde 2 oğlum büyük oğlumu 4,5 aylıkken tekden hastanesinde musa beye sünnet ettrdik şimdi küçük oğlumuda 40 günlükken yine aynı doktora sünnet ettrdık ve sonuçtan da gayet mennunuzVar mı başka yaptıran? Tekden de veya başka doktorda. Benim oğlumda 9 aylık olmak üzere bu aralar yaptırmayı düşünüyorum.
Eğer tekden de musa beye yaptıracaksan önceden randevu alman gerekiyor çok yoğun çalışıyo çünküKizlar sunnet ettirmek icin gittiginzde randevu mu verdiler yoksa gittiginz gun mu yaptilar sunnetini benm oglum 3 aylik bende yaptirmk istiyorum bilgi verir misinz ??
Kac gun sonraya randevu veriyolar peki ve suanki ucretini biliyor musunz ??Eğer tekden de musa beye yaptıracaksan önceden randevu alman gerekiyor çok yoğun çalışıyo çünkü
Bize '3 hafta sonraya verdiler randevuyu fiyatıda 400 tlKac gun sonraya randevu veriyolar peki ve suanki ucretini biliyor musunz ??
Tesekkur ederim bilgi verdiginz icin yarin bende gidicem hemenBize '3 hafta sonraya verdiler randevuyu fiyatıda 400 tl
Rica ederim yaptırırsanız paylaşın bilgilerinizi küçük paşanınTesekkur ederim bilgi verdiginz icin yarin bende gidicem hemen
Tamam insallah sz erken yaptirirsanz sizde paylasnRica ederim yaptırırsanız paylaşın bilgilerinizi küçük paşanın
BeNim iki oğlumda oldu ablası oğlum şuan 2,5 aylık 40 günlükken sünnet olduTamam insallah sz erken yaptirirsanz sizde paylasn
Iyi masallah bizde persembe gunu olcaz insallah :)BeNim iki oğlumda oldu ablası oğlum şuan 2,5 aylık 40 günlükken sünnet oldu
Iyi masallah bizde persembe gunu olcaz insallah :)BeNim iki oğlumda oldu ablası oğlum şuan 2,5 aylık 40 günlükken sünnet oldu
Hayırlı olsun ...Darısı ewlenmesineIyi masallah bizde persembe gunu olcaz insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?