Tüp Bebek Merkezleri Kayseri memorial hastanesinde tup bebek yaptıran var mi ?

Canim M. Tayyari tam bilmiyorum gitmedik hiç ona sadece cok paraci falan filan digenler olmustu ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Ben mustafa basbuga gidiyorum mennunum da
Canım mustafa basbugun ozel muayenehanesi varmı varsa randevu filan nasıl alınıyor ucreti hakkında bilgin varmı universitede duruyorsa orda nasıl işleyiş var aynı gun muayene olabilirmiyiz oranın randevusu filan varm..

Canım mustafa basbugun ozel muayenehanesi varmı varsa randevu filan nasıl alınıyor ucreti hakkında bilgin varmı universitede duruyorsa orda nasıl işleyiş var aynı gun muayene olabilirmiyiz oranın randevusu filan varm..
Ozel muayenesi var canim belediye durmaz is merkezinde. Ben takipli hastasi olduğu için 230 oduyorum. Ama ilk ilkide 300 vermistik. Randevusuz almiyor kesinlike ilk randevu 1 ay sonraya alabilmistim dolu olduğu icin

T Tugba2626 C caspe_r merhaba kızlar konu geçen senenin ama bütün yorumlarınızı okudum siteye giriyomusunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim diğer ay nasipse bende arzu hanıma tüp bebek yaptırıcam sizlerin ilk denemesinde tutması bana çok umut oldu çünkü hiç bebeğim olamıycak psikolojisiyle çok yıkıldım herşey denedik olmadı, 2 aşılama da yaptırdım tutmadı son çarem tüp bebek ama işte beni çok ürkütüyo ve çok soğuk geliyo sanırım korkuyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim (bu arada bebekleriniz hayırlı ugurlu olsun) gülerek büyütün

Merhabalar yine ben transferim gerceklesti bgn sabah iki tane 3.gun embriyosu birisi 1.kalite digeride ona yakin dediler 21 haziran test günü bakalim hakkimda hayırlısı ins
Merhaba canım burdaki bütün yorumları okudum fakat sonucunu yazmamışsın ilk denemen tuttumu tutmadımı çok merak ettim bende yaptırıcam oyüzden tek tek okudum tüm yorumları, arzu hanımdan memnun kaldınız mı?

Benimde 7.denemem Arzu Yurci ile bşladık bakalım Erkek sprm azlığı ve morfoloji sorunu var ... inşallah iyi geçer sizlrr memnun kaldınızmı

T Tugba2626 C caspe_r merhaba kızlar konu geçen senenin ama bütün yorumlarınızı okudum siteye giriyomusunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim diğer ay nasipse bende arzu hanıma tüp bebek yaptırıcam sizlerin ilk denemesinde tutması bana çok umut oldu çünkü hiç bebeğim olamıycak psikolojisiyle çok yıkıldım herşey denedik olmadı, 2 aşılama da yaptırdım tutmadı son çarem tüp bebek ama işte beni çok ürkütüyo ve çok soğuk geliyo sanırım korkuyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim (bu arada bebekleriniz hayırlı ugurlu olsun) gülerek büyütün
Merhaba yeni.gordum yorumunuzu. Bende! ir sefer asilama yaptirdim olmadi. Bu kadsr umutsiz olmayin. Arzu hanim bana hersryin basi stred demisti cidden oyle. Bol bol okuun hayirlisi olsun insallah hakkinizda

C caspe_r merhaba canım umarım mesajımı görürsün bende memorialda ülkü hanımın hastasıyım bu ay aşılama düşünüyorum hsg temiz çıktı ama olmuyor bi türlü 5 ay öncesinde bi gebeliğim oldu amakürtaj oldum :( memorialda ülkü hanımla ilgili bi duyumun var mı aşılama yaptırıp memnun kalan var mı??

C caspe_r merhaba canım umarım mesajımı görürsün bende memorialda ülkü hanımın hastasıyım bu ay aşılama düşünüyorum hsg temiz çıktı ama olmuyor bi türlü 5 ay öncesinde bi gebeliğim oldu amakürtaj oldum :KK43: memorialda ülkü hanımla ilgili bi duyumun var mı aşılama yaptırıp memnun kalan var mı??
Cok.gecmis.olsun canım:( ben memorialfa.fatma hanima.yaptırmıştm asilama. Ulki hanimada gebeligimde gittim. Asilama yaptiran duymadim hic. Sizin sorun neydi neydrn aşılama yaptırıyorsun

Cok.gecmis.olsun canım:KK43: ben memorialfa.fatma hanima.yaptırmıştm asilama. Ulki hanimada gebeligimde gittim. Asilama yaptiran duymadim hic. Sizin sorun neydi neydrn aşılama yaptırıyorsun
Canım bende bi sorun yok eşimdede sıkıntı yok bizimki sebepsiz infertilite :( yaşım 31 olduğu için beklemek istemiyorum ne diyorsun sence aşılama yaptırmadan direk acıbademe tüp bebek falan mı yaptırsam?? Birde hüma da şeyma hanım varmış ona da bi kaç kişiden iyi şeyler duydum

Canım bende bi sorun yok eşimdede sıkıntı yok bizimki sebepsiz infertilite :KK43: yaşım 31 olduğu için beklemek istemiyorum ne diyorsun sence aşılama yaptırmadan direk acıbademe tüp bebek falan mı yaptırsam?? Birde hüma da şeyma hanım varmış ona da bi kaç kişiden iyi şeyler duydum
Ben aşılama yaptirtigima pisman oldum gereksiz para ve zaman kaybi gibi geliyor bana artik. Ama sebepsiz olunca sizinkide iyi mi onu bilemiyorum tabi canım. Seyma hanimi duymadim hic

Ben aşılama yaptirtigima pisman oldum gereksiz para ve zaman kaybi gibi geliyor bana artik. Ama sebepsiz olunca sizinkide iyi mi onu bilemiyorum tabi canım. Seyma hanimi duymadim hic
O zaman bi kere aşılamada şansımı deneyim olmazsa direk tüp bebeğe geçeyim daha fazla vakit kaybetmeyim :( ülkü hanım benim kürtajımı yaptı hsg mi çekti ve hiç bir sıkıntı yaşamadım eli hafif bi kadın onun için aşılamayı ona yaptırayım diye düşündüm. Sen arzu hanımdan memnun musun onunla ilgili de bi kaç olumsuz bişey duydum sanki

O zaman bi kere aşılamada şansımı deneyim olmazsa direk tüp bebeğe geçeyim daha fazla vakit kaybetmeyim :KK43: ülkü hanım benim kürtajımı yaptı hsg mi çekti ve hiç bir sıkıntı yaşamadım eli hafif bi kadın onun için aşılamayı ona yaptırayım diye düşündüm. Sen arzu hanımdan memnun musun onunla ilgili de bi kaç olumsuz bişey duydum sanki
Hayırlısı olsun canim hakkinda. Bencede zaman kaybetme. Arzu hanimdan ben cok mennjn kaldim. Her aradigimda panigimde rahatlatti beni. Ilk denememde de oldu şükür

Back
X