Ayrıntılı inceler o haftada canim ikili test için benim muayenem yuzde 80 orani sonra kan testi demisti bana yuzde 10luk :) Gec olsa ikili olmaz derlerdi canim[/QUOT] canım nasılsın nasıl gidiyor oglusumuz nasıl.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntılı inceler o haftada canim ikili test için benim muayenem yuzde 80 orani sonra kan testi demisti bana yuzde 10luk :) Gec olsa ikili olmaz derlerdi canim[/QUOT] canım nasılsın nasıl gidiyor oglusumuz nasıl.
Erken dogum riski filanmı var cnm. İyiyiz cok sukur idare ediyoruz iste.Yatiyorum canım dogmamasi için. Sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet canim erken dogum riskim var. Zaten rahmimde dikis var 18 haftaliktan beri wcye iznim var sadece. Var mi sıkıntın rahat geçiyordur insalalh hamileliginErken dogum riski filanmı var cnm. İyiyiz cok sukur idare ediyoruz iste.
Canım mustafa basbugun ozel muayenehanesi varmı varsa randevu filan nasıl alınıyor ucreti hakkında bilgin varmı universitede duruyorsa orda nasıl işleyiş var aynı gun muayene olabilirmiyiz oranın randevusu filan varm..Canim M. Tayyari tam bilmiyorum gitmedik hiç ona sadece cok paraci falan filan digenler olmustu ne kadar dogru bilmiyorum tabi. Ben mustafa basbuga gidiyorum mennunum da
Ozel muayenesi var canim belediye durmaz is merkezinde. Ben takipli hastasi olduğu için 230 oduyorum. Ama ilk ilkide 300 vermistik. Randevusuz almiyor kesinlike ilk randevu 1 ay sonraya alabilmistim dolu olduğu icinCanım mustafa basbugun ozel muayenehanesi varmı varsa randevu filan nasıl alınıyor ucreti hakkında bilgin varmı universitede duruyorsa orda nasıl işleyiş var aynı gun muayene olabilirmiyiz oranın randevusu filan varm..
Merhaba canım burdaki bütün yorumları okudum fakat sonucunu yazmamışsın ilk denemen tuttumu tutmadımı çok merak ettim bende yaptırıcam oyüzden tek tek okudum tüm yorumları, arzu hanımdan memnun kaldınız mı?Merhabalar yine ben transferim gerceklesti bgn sabah iki tane 3.gun embriyosu birisi 1.kalite digeride ona yakin dediler 21 haziran test günü bakalim hakkimda hayırlısı ins
Merhaba yeni.gordum yorumunuzu. Bende! ir sefer asilama yaptirdim olmadi. Bu kadsr umutsiz olmayin. Arzu hanim bana hersryin basi stred demisti cidden oyle. Bol bol okuun hayirlisi olsun insallah hakkinizdaT Tugba2626 C caspe_r merhaba kızlar konu geçen senenin ama bütün yorumlarınızı okudum siteye giriyomusunuz bilmiyorum ama yinede yazmak istedim diğer ay nasipse bende arzu hanıma tüp bebek yaptırıcam sizlerin ilk denemesinde tutması bana çok umut oldu çünkü hiç bebeğim olamıycak psikolojisiyle çok yıkıldım herşey denedik olmadı, 2 aşılama da yaptırdım tutmadı son çarem tüp bebek ama işte beni çok ürkütüyo ve çok soğuk geliyo sanırım korkuyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim (bu arada bebekleriniz hayırlı ugurlu olsun) gülerek büyütün
Insallah hakkinda hayirlisi olur. Tedavvin basarili gecer. Ben mennjn kaldim Arzu hanimdanBenimde 7.denemem Arzu Yurci ile bşladık bakalım Erkek sprm azlığı ve morfoloji sorunu var ... inşallah iyi geçer sizlrr memnun kaldınızmı
Cok.gecmis.olsun canım
Canım bende bi sorun yok eşimdede sıkıntı yok bizimki sebepsiz infertiliteCok.gecmis.olsun canımben memorialfa.fatma hanima.yaptırmıştm asilama. Ulki hanimada gebeligimde gittim. Asilama yaptiran duymadim hic. Sizin sorun neydi neydrn aşılama yaptırıyorsun
Ben aşılama yaptirtigima pisman oldum gereksiz para ve zaman kaybi gibi geliyor bana artik. Ama sebepsiz olunca sizinkide iyi mi onu bilemiyorum tabi canım. Seyma hanimi duymadim hicCanım bende bi sorun yok eşimdede sıkıntı yok bizimki sebepsiz infertiliteyaşım 31 olduğu için beklemek istemiyorum ne diyorsun sence aşılama yaptırmadan direk acıbademe tüp bebek falan mı yaptırsam?? Birde hüma da şeyma hanım varmış ona da bi kaç kişiden iyi şeyler duydum
O zaman bi kere aşılamada şansımı deneyim olmazsa direk tüp bebeğe geçeyim daha fazla vakit kaybetmeyimBen aşılama yaptirtigima pisman oldum gereksiz para ve zaman kaybi gibi geliyor bana artik. Ama sebepsiz olunca sizinkide iyi mi onu bilemiyorum tabi canım. Seyma hanimi duymadim hic
Hayırlısı olsun canim hakkinda. Bencede zaman kaybetme. Arzu hanimdan ben cok mennjn kaldim. Her aradigimda panigimde rahatlatti beni. Ilk denememde de oldu şükürO zaman bi kere aşılamada şansımı deneyim olmazsa direk tüp bebeğe geçeyim daha fazla vakit kaybetmeyimülkü hanım benim kürtajımı yaptı hsg mi çekti ve hiç bir sıkıntı yaşamadım eli hafif bi kadın onun için aşılamayı ona yaptırayım diye düşündüm. Sen arzu hanımdan memnun musun onunla ilgili de bi kaç olumsuz bişey duydum sanki
Anladım canım o zaman inş bu ay yaptırayım aşılama :) umarım tutarHayırlısı olsun canim hakkinda. Bencede zaman kaybetme. Arzu hanimdan ben cok mennjn kaldim. Her aradigimda panigimde rahatlatti beni. Ilk denememde de oldu şükür
Insallah canim tutar sag salim kucagina almayi nasip etsin insalalh RabbimAnladım canım o zaman inş bu ay yaptırayım aşılama :) umarım tutar