• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseri memorial hastanesinde tup bebek yaptıran var mi ?

Slm kizlar bende yakin zamanda tüp bebek icin arzu hanima gitmeyi düşünüyorum yorumlari okuyunca mutlu oldum cogunluk memnun ve olumlu sonuc almis rabbim isteyen herkese versin inşallah peki ücretleri ne durumda arzu hanımın

Slm kizlar bende yakin zamanda tüp bebek icin arzu hanima gitmeyi düşünüyorum yorumlari okuyunca mutlu oldum cogunluk memnun ve olumlu sonuc almis rabbim isteyen herkese versin inşallah peki ücretleri ne durumda arzu hanımın
Hayırlı olsun mart nisan gibi yaptırdım ben ortalama 9000 tuttu ama yol masrafımız da dahil artı merkez olarak gerçekten ilgililer hemşireleri tecrübeli ve her konuda danışmanlık alabiliyorsun arzu hanımda hayat dolu Bi kadın

İyi akşamlar hanımlar bayağı bebis olmuş anlaşılan maşallah.
Bende geçen yıl gitmeyi düşünüyordum tedaviye ertelemek durumunda kaldık onumuzdeki ay başlayacağız kısmet olursa.
Ben kaç transfer yapıyor arzu hanım onu merak ettim.

Kasim ayinda olmustum tedavi malesef olumsuz sonuc aldik embriyo kaliteli olursa kendisi tek transfer yapma yanlisi oluyor genellikle
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Benimde ilk deneme negatif olmuştu 2.de oldu şükür simdi kızım 4yasini doldurdu artık 2.yi istiyoruz bakalim nasip olursa.

Yok canım ilk denemede yumurtalar gelismemisti boş tedavi diye bilirim.2.sil baştan oldu onda da tek embriyo kaldı son güne o da kızım oldu çok şükür.dondurulmusumuz yok 3.yine zorlu olacak. Senin varmı dondurulmuşun

Yok canım ilk denemede yumurtalar gelismemisti boş tedavi diye bilirim.2.sil baştan oldu onda da tek embriyo kaldı son güne o da kızım oldu çok şükür.dondurulmusumuz yok 3.yine zorlu olacak. Senin varmı dondurulmuşun
Bir tane besinci gün embriyom var dondurulmus canim subatta inşallah onu denemeyi düşünüyorum

Evet sonunda yarin tedaviye başlıyoruz insallah dualarınızı bekliyorum kizlar.
İlaçlar için hangi eczaneyi tavsiye edersiniz acaba.

Ben de Arzu hanımda tedavi gördüm. Mustafa Başbuğ tavsiye etmişti. Çok memnun kaldım. İkiz bebeklerimizi bekliyoruz. İlk denemede başarılı olduk. Şehir dışından gelip gidiyorduk, istediğim zaman kendisine ulaşabiliyordum. Tüp bebek merkezi de oldukça temiz, çalışanlar güler yüzlü, tavsiye ederim

Evet sonunda yarin tedaviye başlıyoruz insallah dualarınızı bekliyorum kizlar.
İlaçlar için hangi eczaneyi tavsiye edersiniz acaba.
Y yahuuuu ilk denemede gebe kalmışsın galiba:) gözün aydın nasıldı süreç anlatarı mısın bende arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum..2 yıldır olmuyo benimde 3 kere klomen kullandım hiç gebelik yok

Sizin sonuç naial
Siz gittiniz mi arzu hanıma başladı mı tedaviniz?

Ben de Arzu hanımda tedavi gördüm. Mustafa Başbuğ tavsiye etmişti. Çok memnun kaldım. İkiz bebeklerimizi bekliyoruz. İlk denemede başarılı olduk. Şehir dışından gelip gidiyorduk, istediğim zaman kendisine ulaşabiliyordum. Tüp bebek merkezi de oldukça temiz, çalışanlar güler yüzlü, tavsiye ederim
Sağlıkla sıhhatle bebeklerini kucağına alırsın inşallah ne mutlu sana darısıda bizlere :KK68:

Y yahuuuu ilk denemede gebe kalmışsın galiba:) gözün aydın nasıldı süreç anlatarı mısın bende arzu hanıma gitmeyi düşünüyorum..2 yıldır olmuyo benimde 3 kere klomen kullandım hiç gebelik yok
Gittim çok şükür olumlu sonuclandi 2 transfer yapti 2side tuttu. Arzu hanım gayet ilgili memnun kaldık.yanliz 2 transfer yapıyor sanırım herkese ben tek istiyordum ikna edemedim.nasip böyleymiş hayırlısı olsun inşallah.siz ne asamadasiniz.

B Bade1115 ilk denemede hamile kalmadım maalesef ilk kızim 2.denemede oldu bu Arzu hanım da ilk denememizdi ama aslında bizim için 3.oldu.

Gittim çok şükür olumlu sonuclandi 2 transfer yapti 2side tuttu. Arzu hanım gayet ilgili memnun kaldık.yanliz 2 transfer yapıyor sanırım herkese ben tek istiyordum ikna edemedim.nasip böyleymiş hayırlısı olsun inşallah.siz ne asamadasiniz.
Yani ikizler geliyo sizin :)) inşallah kolaylıkla geciirsiniz gebelik sürecini:nazar:
Ben randevu aldım ama gidemedim çok stres oldum gece boyu kendimi öyle kasmışım ki rüyalar felan sürekli..eşimde bekleyelim diyodu zaten sonuc olarak bu adet dönemi gecti:110: korkuyorum bide şehir dışından git gel yapacağız çok mu zor olur süreci ablatabilir misin? Kaç kere gitmem gerekecek çalışıyorum da. Sanki gidecem hemen tüp bebeğe başlanacak diye düşündüm

Back
X