ayyy çok sevindim tatlım tebriklerrrrrKIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM. 11. GÜN DEĞERİM 186 . COK MUTLUYUM INSALLAH RABBİM DAİM EDER. ALLAHIM KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP ET NE OLUR. AMİN...........
ayyy çok sevindim tatlım tebriklerrrrrkız dün mü test yaptırdın yoksa bugün mü maşallah bir arkadaşımız daha hasreti son buldu sıkıntısız gebelik dilerim tatlım vaktinde ve sağlıklıca kucağına alman dileğiyle
AZ ÖNCE ÖĞRENDİM TATLIM. TEST GÜNÜM YARINDI AMA DAYANAMADIM. TÜM GZEL DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM. SİZLER DESTEKCİM OLDUNUZ. RABBİM OKUNAN EZANLAR HÜRMETİNE HERKESE NASİP ETSİN. DEĞER NASIL SİZCE. İNŞALLAH İYDİR BEBEĞİM
demek ki çok erken gittin test içinAZ ÖNCE ÖĞRENDİM TATLIM. TEST GÜNÜM YARINDI AMA DAYANAMADIM. TÜM GZEL DİLEKLERİN İÇİN SAĞOL CANIM. SİZLER DESTEKCİM OLDUNUZ. RABBİM OKUNAN EZANLAR HÜRMETİNE HERKESE NASİP ETSİN. DEĞER NASIL SİZCE. İNŞALLAH İYDİR BEBEĞİM
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM. 11. GÜN DEĞERİM 186 . COK MUTLUYUM INSALLAH RABBİM DAİM EDER. ALLAHIM KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP ET NE OLUR. AMİN...........
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN VE İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN RABBİM. 11. GÜN DEĞERİM 186 . COK MUTLUYUM INSALLAH RABBİM DAİM EDER. ALLAHIM KUCAĞIMA ALMAYIDA NASİP ET NE OLUR. AMİN...........
gülom ve suskunum gelmişler hoş gelmişler
hamdolsun tatlım iyiyim son 1 haftadır da fmf ataklarım geldi üstelik karın bölgemdeydisaol canm benm hosbulduk nasılsın hersey yolundadır umarım
şükür topiğimiz hep müjdelerle iyi-güzel haberlerle dolsun taşsın inşallahslm kızlar güne iyi başladık inşallah hep böyle güzel hberlerle geçer günler şifacım nasılsın bebek nasıl
şükür topiğimiz hep müjdelerle iyi-güzel haberlerle dolsun taşsın inşallahhamdolsun tatlım daha iyiyim bebek de iyi inşallah tekmeleri oldukça rahatım oğluşun nasıl ayyy severim ben onu yürümeye heveslenip çabalıyordur sen nasılsın
hamdolsun tatlım iyiyim son 1 haftadır da fmf ataklarım geldi üstelik karın bölgemdeydişimdi daha iyiyim canım sen nasılsın oğluşun nasıl
Rabbim daim etsin tatlım evet tekmeleri özellikle geceleriçok şükür iyiyiz tekmeleri bu ayda çok artar yaramazmı bebişin cinsiyetini soruyorum ama sen doğuma kadar söylemeyeceksin herhalde oğluşum şu anada muz yiyor eline verdim bağıra bağıra sevincinden yemek yemekte tutunup kalkıyo sürekli yürüt istiyo gezmeyi seviyo
son olsun inşallah ilk başta anlayamadım fmf ataklarımı ya dedim gaz sancısı yaşıyorum ya da Rabbim korusun erken doğum :18::18::18: tüm gün ağrılar aynı şekilde olunca anlayamadım ama günün sonunda fmf ağrılarım olduğunu farkettim sevindim varya erken doğum olmasın diye tüm gün dua ettim hepcok gecmiş olsun canm. düzelmene sewindm...
bizde iiyiz teyzesi cok şükür. gün gectikçe daha bi tatlanıyorz sorma.
Rabbim daim etsin tatlım evet tekmeleri özellikle gecelerisanırım geceleri uyanık olacağız doğduğunda yaaa görmemişimdir genelde kısa süreliğine uğruyorum onda da geçmiş okuyamıyorum yaa aslında bebeğim her kontrolde inat edip göstermiyor ama dr amcası kıza benziyor kıza hazırlanın dedi ne yapsak ki şartlansak mı off afiyet olsun hem yemek yeme isteği hem yürüme isteği maşallah maşallah sağlıkla devam etsin inşallah
yaa suskunum aslında mide sorunum var bulantı-kusmasanırım doğuma kadar devam edicemm afedersin az önce zor koştum lavaboya halsizim iştahsızım bu yüzden galiba
maşallah canım Allah tamamına erdirsin sorunsuz hayırlı bir gebelik geçirirsin inşallah Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu kimsenin kucağını boş bırakmasın bende 11. gün yaptırmıştım değerim186 idi aynı değerler çok iyi sevinebilirsin bebeğin sıkı sıkı tutunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?