çok sağol canım evet yaa sanırım bende 9 ay devam edeceğim çünkü 6. ayı doldurduk 1 hafta ilerledik bileamin canım ohh maşallah içime doğmuş demekki bak maşallah tutunup yürüyormuş bile geçmiş olsun sünnet olmuş darısı büyük düğününe inşallah canım benim kusura bakma endişelendirdim sizleri ister istemez babacığım vefat etti malesef 2 ay oldu çok zor bir dönemden geçmekteyim Yüce Rabbim szilere ve sevdiklerinize acı-keder yaşatmasın bol sağlıklı-keyifli yaşam nasip olsun inşallah öpüldünüz
ohhh beee topiğimize can gelmiş valla...
şifam canm hosgeldin yeniden valla özledik seni....
susukuncum masalllah yakısıklımız yakında iice ayaklanacak desene. bu arada gözün aydın olsun sünnetini de yaptırmısınız. nasıl zor oluyormu bizde yapırmayı düşünüyoruz su gaz sancıları gectikten sonra. siz nerde yaptırdınız lokal mı genel anastesimi oldu. öpüyorum cok aeo...
eylül canm gözün aydın olsun ins sımsıkı tutunur yavrucakların sana. canm hiç kasma kendini öle tabiki merdiven cıkabilirsin inebilirsin. ilk üç gün biraz dikkat et sonra yavas yavas yap ev işlerini. sadece agır kaldırma yorma kendini yeter. stres yapma kendine acaba tuttumu tutmadımı die bırak herseyi oluruna. birde daha önceden dediğim gibi belirti felan arama kendinde sakın.canm o iğnelerden bende kullandım biri zaten 5 günlük sonra biter. dieri claxcane sanırım ben onu doguma kadar kullandım tedbir amaclı. mutlu haberlerini bekliyoruz....
MadamCocosh hosgeldin masallah az kalmıs yavruna kavusmana saglıklı sıhhatli hayırlısıyla alırsın kucagına insallah...
kızlar meraba.aranıza yeni katıldım da.ya size bişey sorcam.2tüp bebek denemem var.doktorum turgut bey.doktor bişey demedi ama acaba histeroskopi yaptırmama gerek varmı?tanıdığım bi doktor gerek yok dedi.eğer ciddi bişey olsa ulturosonda görünürdü dedi yinede size sormak istedim.şimdiden teşekkürler...
kızlar birşey daha sorcam. transferden sonra bekleme süresinde akıntınız olmuşmuydu? var mı hatırlayanınız?
canm oluyor akıntı takma kafana bu arada crinone jel kullanıormusun sen eger kullanıyorsan ondan dolayı olur.
evet canım jel kullanıyorum. bugün beşinci günüm. dualarınıza ıhtıyacım var, bol bol dua edin ne olur :18:
evet canım jel kullanıyorum. bugün beşinci günüm. dualarınıza ıhtıyacım var, bol bol dua edin ne olur :18:[/Q
canm oncelıkle hayırlı olsun bu ara tedavi gorenler insallah ılk hayırlı haberı senden alırız sonrasıda hepımıze olur insallah benimde yumurtalarım toplanıcak cok korkuyorum bakalım hayırlısı pekı transferden sonra kac gun sonra bellı olucak ıns. ıyı haberlerını alırız ben dua edıyorum herkese ıns hayırlısıyla isteyen herkese yavrularını versın rabbım
merhabalar kızlar... bande 2 aydır serophene kullanıyorum ilk ay hiç gelişme olmadı 2.ay yumurta güzel büyüdü şu an adetim de 4 gün geçti acaba hamile miyim?hamile değilsem acıbadem turgut aydın a gitmeyi planlıyorum.gidenlerden görüş alabilir miyim tavsiye eder misiniz
merhabalar kızlar... bande 2 aydır serophene kullanıyorum ilk ay hiç gelişme olmadı 2.ay yumurta güzel büyüdü şu an adetim de 4 gün geçti acaba hamile miyim?hamile değilsem acıbadem turgut aydın a gitmeyi planlıyorum.gidenlerden görüş alabilir miyim tavsiye eder misiniz
günaydın benim dr turgut bey transfer gününü bekliyoruz hayırlısı ile iyi bir dr bende bu ay başladım tedaviye dilinde her zaman hayırlı olsun var Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın sağlıklı bebekler nasip etsin
kızlar nasılsınız. gulomm ben geldım. bugun10, gunum sükürler olsun. yarın test yaptırmayı dusunuyorum. pek bı belırtım yok ama sadece kasıkta agrım oldu bır gun. gogusler bastan berı sıs zaten. cok heycan ve korku var. dua edın ne olur. sıvılcelerım cıktı ona bıraz uzldum. tuhaf duygular ıcındeyım ıste. ınsallah guzel haberler alırım amınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar nasılsınız. gulomm ben geldım. bugun10, gunum sükürler olsun. yarın test yaptırmayı dusunuyorum. pek bı belırtım yok ama sadece kasıkta agrım oldu bır gun. gogusler bastan berı sıs zaten. cok heycan ve korku var. dua edın ne olur. sıvılcelerım cıktı ona bıraz uzldum. tuhaf duygular ıcındeyım ıste. ınsallah guzel haberler alırım amınnnnnnnnnnnnnnnn
hiç haberim yok opu olacağı yakın zamanda söyledi sonra bi daha gelemedi kk ya merak ettik inşallah sıkıntısızca olmuştur göbişinde melekleri ile müjde vermek için gün sayıyordur inşallahMAKAYIN transferi oldumu aceba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?