kızlarr maşallah bebişler doğmuş bugün 4 de girmiş ameliyata papatyaşu an küvözdeler solunum sıkıntıları varmış bebeciklerin dr. 2 günü atlatırsak tamamdır demiş inşallah herşey yolunda ilerleyecek papatya da kanaması fazla ama iyiydi sesi hepimiz bu güzel duyguyu tadalım inşallah diye dua etti bol dualara devam inşallah hepimizin en güzel haberleri daim olsun inşallah öpüldünüz
kızlar ben geldim. cumartesi kalp atışlarımızı duyduk şükürler olsun. crinone jeli bire düşürmemi söyledi. bi sorun olmaz inşallah. arkadaşlar sizler günde kaç tane kullanmıştınız ve kaçıncı haftaya kadar kullandınız?
evet canım oluyor ben hep cumartesileri gitmeye çalışırdımmm ama yinede işi sağlama al randevu alıp da git canımkızlar acibademde turgut aydın cumarteside hastanede oluyor mu
aleyküm selam canım hoş geldin dün başka bi topiğe yazmıştı papatya ben de alıntılayıp da geldimslm kızlar nasılsınız şifaacım bebişlerden haber varmı eve çıkmışlarmı merak ettim inşallah herşey yolundadır
merhaba kızlar
rabbime şükürler olsun yavrularım sağ sağlim dünyaya geldi şifamın da söylediği gibi
çok büyük bir stresle girdim doğuma korkum çok büyüktü ama herşeyden büyük rabbim yavrularımı bize bağışladı
doktorlarımın söylediği gibi kanamalı bir amelyat olmuş sonrasıda kanamalı oldu ik gün ama şükür taburcu olduk
küçük meleğim daha dirençli çıktı hemen başladı emmeye maşallah çeneside kuvvetli ama annenin sütünün hayrı yok çoğalacak inşallah
diğer bebeğimde bu gün başladı emmeye ama yavrum sarılık olmuş doktor normal sevşyede olduğunu söyledi şimdilik kilo veriyorlar kilo alımları çabucak başlar inşallah ozaman kavuşacağız
benim ağrılarım çok fazla amelyat yerimde sizlerde sıkıntısını çekmişsinizdir kesin aman sezaryende ne zormuş yürümekte çok zorlanıyorum ama bebeklerim için 3 saatte bir hastaneye gidiyoruz babalarıyla. o bakışlar her şeye değer mevlam dileyen her kuluna sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin inşallah
bu arada hala hamile gibi duruyorumnasıl toparlanacam ben
aleyküm selam canım hoş geldin dün başka bi topiğe yazmıştı papatya ben de alıntılayıp da geldim
evet evet güzel haberlere devam inşallah hepimizin hep sağlıklı-keyifli haberleri olsunçok şükür canım Rabbim hayırlısı ile eve çıkmalarını nasip etsin dualarım papatyacım seninle bebeişlerinle sağlıklı mutlu güzel günler geçirirsiniz inşallah Rabbim dileyen herkese nasip etsin. şifacım senin doğumda yaklaşıyor hazırlıklar nasıl gidiyor bebişimiz iyidir inşallah
slm kızlar yeniyıl girdi kimsecikler uğramaz oldu iyisinizdir inşallah papatyanın bebişlerden haberi olan varmı arayı soğutmayın arkadaşlar kib
slm canm biz iiyiz cok şükür sen nasılsn oglus nasıl öpüyorz sizi aeoslm kızlar yeniyıl girdi kimsecikler uğramaz oldu iyisinizdir inşallah papatyanın bebişlerden haberi olan varmı arayı soğutmayın arkadaşlar kib
canm gözün aydın olsn kavusmusun yavrularına rabbim saglıklı günlerde huzurla büyütmeyi nasip etsin...merhaba
bebeklerim 30 aralıkta kuvezden çıktılarşimdi evimizdeler şükürler olsun
tahmin edebileceğin gibi onlarla uğraşmaktan boş kalan zamanlarıda uykuda geçirmekten buraya girip haber vermeye fırsat bulamıyorum
uykumu alamadığım için kendimi sürekli yorgun hissediyorum
slm canm biz iiyiz cok şükür sen nasılsn oglus nasıl öpüyorz sizi aeo
canm gözün aydın olsn kavusmusun yavrularına rabbim saglıklı günlerde huzurla büyütmeyi nasip etsin...
merhaba
bebeklerim 30 aralıkta kuvezden çıktılarşimdi evimizdeler şükürler olsun
tahmin edebileceğin gibi onlarla uğraşmaktan boş kalan zamanlarıda uykuda geçirmekten buraya girip haber vermeye fırsat bulamıyorum
uykumu alamadığım için kendimi sürekli yorgun hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?