Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah tez zamanda göbüşler bebişlerle dolar bizde sizlerle mutlu oluruz

hosgeldn canm. insallh bu sefer kavusursun yavruna.
canm histeroskopiyi sormusun bence yaptır. bnm de ilk iki denememde hersey yolundaydı cok ii kalite embriyolardı fakat olmadı 2. den sonra histeroskopi yapıldı şükür bişey cıkmadı ama rahim duvarına bi nevi kazıma işlemi yaptılar kendini tazelemesi açısından şükür 3 denememde aldm yavrumu kucagıma darısı sizlere ins.

canım merhaba inşallah 2. tedavin son tedavin olsun müjdeni bikaç ay sonra almak nasip olsun bence histereskopiyi yaptır canım sebep olabiliyor negatife bence genetik testleri de ihmal etme kafan rahat olsun sıradaki tedaviye

şifacım sana 1 denemeden farklı olarak ne uygulandı anlatırsan sevinirim arkadaşım. ayrıca sağlıkla ve hayırlısıyla bebeğine kavuşman dileğiyle canım.
canım benim rezerv azlığı gibi sorunum vardı hatta ilk tedavide kendini gösterdi sadece 1 yumurta toplanıp transfer edilmişti uzun protokoldü olmamıştı nasip dedik hemen 2 ay sonra tekrarladık 2. tedaviyi ve bu kez kısa protokolle başladım aradaki fark buydu vee bir de çatlatma iğnesi var ya ondan 2 kutu almıştım biri çatlatma amaçlı diğerini ise transfer öncesi rahime enjekte etti dr. bu kez 5 yumurta toplanıp 2 adet döllendi bölündü ve transfer edildi 2. gün 2. kalite idi sende dr. un önerilerini dikkate al ve bu transfer öncesi çatlatma iğnesini bahset güzel gelişmelerini bekliyoruz

gülomm ve şifa cevaplarınız için çok tşk ederim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah. canlarım bir soru daha soracam histereskopiyi ne kadara yaptırdınız sizler?

Canım ben de Hüma da tanıdım o doktoru hem çok iyi bir insan hem çok iyi bir doktor Tarık Hoca zaten şu an Acıbadem kaptı hocayı. Durumu olan Acıbadem de devam ediyor hocaya. Allahtan muayne fiyatları normal. Sabırla tüm sorularımı cevaplıyor telefonla ne zaman ihtiyacım olsa ulaşıyorum. Allah razı olsun hocadan.

kızlar bide hümaya yeni gelen doktor tarık demirdağ hiç duydunuzmu nasıl bir doktor acaba

KIZLAR merhaba
1 kez aşılama yaptırdım kayseri tüp bebek merkezinde tutmadı şimdi acıbademde turgut beye gitmeyi düşünüyorum tüp bebek için birde acıbademde tüp bebek yaptıranlar maliyeti ne oldu cevaplarsanız sevinirim

hoşgeldin canım inşallah kavuşursun en kısa zamanda yavruna.canım 2012 fiyatları 3600+ilaçlar idi şimdi 4250 + ilaçlar olmuş.

gülomm ve şifa cevaplarınız için çok tşk ederim. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah. canlarım bir soru daha soracam histereskopiyi ne kadara yaptırdınız sizler?

canm ozaman 700 liraydı şimdi ne kadar bilmiyorum. bu arada ne kadar artırmıslar öle tüp bebek fiatlarını allah hepinizin yardımcısı olsun...

hoşgeldin canım inşallah kavuşursun en kısa zamanda yavruna.canım 2012 fiyatları 3600+ilaçlar idi şimdi 4250 + ilaçlar olmuş.

Teşekkür ettim canım 6000 tutar sanırsam artık o kadar çok istiyorum ki bi bebeğimin olmasını hayırlısıysa tabi

canım emeklerizi boşa çıkarmasın rabbim bem de orda devam edeceğim kayseri tüpde 2kez yaptırdım olmadı 4200 dediler sen ne zaman başlıyosun

mrb canım bende turgut beyin hastasıyım daha önce de kayseri tüp bebekte tedavimi o yapmıştı kızım 2 yaşında tekrar düşünüyoruz artık acıbademdeymiş kayseri tüp bebek merkeziyle ilişkisini kesmiş önümüzdeki ay başlıyorum tedaviye acıbadem kalitesi turgut beyin deneyimi bence hiç düşünme turgut beyin verdiği güveni kayseride hiç bir dr vermedi bana

iyi akşamlar. nasılsınız arkadaşlar. bebişimin cinsiyeti belli oldu hafta sonu. oğluşum olcak teyzeleri. rabbim isteyen herkese nasip etsin. aminnnnnnnnnnn. şifadan haber alan varmı bu arada.

iyi akşamlar. nasılsınız arkadaşlar. bebişimin cinsiyeti belli oldu hafta sonu. oğluşum olcak teyzeleri. rabbim isteyen herkese nasip etsin. aminnnnnnnnnnn. şifadan haber alan varmı bu arada.

Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah canım demek gösterdi kendini küçük bey. şifacım doğum yapmış perşembe günü haberi ben vereyim topiğimizin tek kızı doğdu Rabbim hayırlı mutlu sağlıklı bir yaşam yaşatsın prensesimize hoşgeldin meleğim ailenin yüzünü güldürdün ömrünce Rabbimde seni güldürsün dualarım seninle

Arkadaşlar günaydın şifa doğum yapmuş hayırlı uğurlu olsun çok sevindim rabbim uzun ömürler versin sizden bir konuda tavsiyeye ihtiyacım var benim kasım ayında 2. Tüp bebek denemem olsuz sonuçlandı embiryo . Kalite idi dr kesin gözü ile bakıyordu bizde çok umutlanmıştık dr turgut bey acıbademde cuma günü tekrar gittim bende çikolata kisti var kahverengi akıntım var dr çikolata kistinden kaynaklıdır yumurta toplayıp donduralım sonra seni amliyat edelim dedi ben amaliyat istemiyorum ilkinde ççok zor şeyler yaşadım birde açık da olabilir buda transfer olursam 1 - 1,5 sene beklemem gerekir cmtesi başka bir dr gittim iltahap var dedi akıntın ondan dedi igne verdi nurettin beye yönlendirdi oda ameliyattan önce bir kez daha denemem gerektiğini söyledi kafam karıştı turgut bey iyi bir dr ama ameliyat diyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olun deneyimlerinizle olumsuz haberden sonra çok zor toparlandım

şifacım dogummu yapmış demek iyi haberi aldık şükür allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş. makaycım seninde allah yardımcın olsun bi prof. git muayne ol çocuk istiyorum de çikolata kistinden bahsetme yada zeki yılmaza bir git bakalım ne dicek benim bir tanıdık gitti tüp bebek yaptırmıştı doktor demişki sana bu kistlere ragmen nasıl tüp bebek yaptılar bu vebalin altına nasıl girdiler senin çocugun olmaz bu kistler sarmış her yanı demiş ameliyattan sonra olcak inş. demiş önce allaha sonra bana güven demiş allah senide yar ve yardımcın olsun inş.

çok sağol canım ameliyatımı yapan prf du sonrasında çok problem çektim zeki yılmaz a gittim oda tüp bebek dedi ama tavırlarından dolayı onuda bıraktım yani eşim şehir dışındaydı bana ilaçları al gel dedi ben eşimin burda olmadığını ve bu kararı tek veremeceğimi söyledim ve ilaçların parasal olarak ne kadar tuttuğunu biyorsunuzdur yanımda yeterli parada yoktu saat 4 dü eczaneler 5:30 da kapanıyordu ben bunları söyleyin zeki bey tepki verdi sen karar vermemişsin istemiyorsun dedii o nedenle ona bir daha gitmedim sonrasında sevgi hastanesi bihter hanım onda olmadı acıbadem turgut bey (çok iyi bir dr dur gerçekten insan gibi) oda bu kez ameliyat dedii ve son olarak şuan bir prf gidiyorum ameliyat olma dedi senin tedavin çocuk dedi oda nurettin beye yönlendirdi canım işte böyle rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin ben turgut beye çok güveniyorum ama nurettin beyle ded görüştük oda iyi bir dr kararsız kaldım anlayacağınız rabbim cümlemizin yardımcısı olsun amin

hımm anladım canım hangi prof. gidiyorsun sakıncası yoksa söylermisin?
işi çok zor canım ya allah yardım etsin gitsen ameliyat olsan acaba bıçak altına yatmadan olurmu ameliyat olmasan tüp yaptırsan boşunamı kurban oldugum allah karsına kolaylıklar ve para göz olmayan iyi ahlaklı doktorlar çıkarsın aminnnn

canım kistin boyutu ne kadar genelde 3 cm ve üzerine ameliyat öneriyorlar. benim bir arkadaşda gitti turgut beye kist için daha doğrusu ben yönlendirdim. onuki2.30 cm idi ameliyata gerek yok şimdilik demiş turgyt bey.

ayyy çok sevindim Allah anneli babalı büyütsün inşallah. konuşursanız selamlarımızı söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…