Merhaba arkadaslar bende kayseriliyim ve tup bebek tedavisi dusunuyorum ama karar veremiyorum doktor konusunda. aranizda zeki yilmazin hastasi olan varmi. hangi doktora gidecem sastim kaldim artik.
Merhaba. Ben gitmiştim Zeki Yılmaz a. İyi bi Dr. Çevremdede onda tedavi olanlar var faydasını görenlerde var tabi önce Allah'ın izniyle. Bende aşılama denedim Zeki Yılmaz la ama negatif sonuç aldık. Şimdi Nurettin türktekin hocaya devam ediyorum. Ve içim rahat Dr. Konusunda umarım sıkıntı çıkmaz ileri zamanlarda. Nurettin hocaya bi defa tüp denedik pozitifti ama kalp atışını duyamadık kürtaj oldum. İkinci deneme için beklemedeyim bende. Hiç görüşmediysen bi Nurettin hocaya görüşmeni tavsiye ederim. Hiç değil bilgi almak için git emin ol değer.
slm canim, oncelikle gecmis olsun insallah ikinci denemende kan degerin kat kat artar ve bebegin seninle olur. Ben iki yil once kayseri tup bebek merkezinde nurettin hocada tup bebek tedavisi gordum ve taniyorum. ama malesef negatif sonuc aldik o yuzden baska bi doktorda tedavi gormek istiyorum. zeki hocada normal ilac tedavisi gormustum 5 yil kadar once olmadi. gecen yaz izine gittigimde gel sana tup bebek tedaviisi yapalim dedi kararsizim onumu yok baska doktorumu secmeliyim. fakultede prof. dr var onami gitmeliyim bilmiyorum. benim 5. denemem olacak.
Sağol canım benim.Rabbim hepimizede daha fazla aratmadan verir kuzucuklarımızı inşallah. Seninde bu son bekleyişin olur inşallah. Ne diyim bilemedim denemeler arttıkça paniklememiz çoğalıyor haliyle. Dr. Konusunda çok bi bilgim yok açıkçası. Ama burda forumlardan takip ettiğim kadarıyla genel olarak Kayseri'de ya Nurettin hocayı yada Acıbadem'de Turgut Aydın'ı tercih ediyorlar. Rabbim hayırlı bi karar vermeni nasip etsin. Bide senin 5. Denemenmiş ya Dr.lar histeroskopi, genetik test falan istemediler mi? Sıkıntı nerdeymiş bakmadılar mı?
Bu zamana kadar yapmadigim tedavi yontemi kalmadi herhalde. iki yil once dedavi gordugumde nurettin hoca histeroskopi tedavisi yapti. ona sordugumda az bisey yapisiklik var onu actik dedi sormasam hic birsey demicek gibiydi. gecen yaz zeki hocanin yanina gittigimde sana bi test yapalim neden senin cocugun olmuyo diye sonucunda kan pihtilasmasi cikti. tedaviyle omrum gecti ve hala geciyor hayirlisi diyorum her zaman. Turgut aydin daha once Kayseri tup bebek merkezindeydi, Acibademe gitmis.
Sen ne zaman ikinci tedavini dusunuyorsun canim?
Allah yardımcın olsun canım. Yaşamayan bilemez bu duyguyu Rabbim kimseyede yaşatmasın dilerim. Zor bi süreçte olduğumuz için Dr. Lardan hep güzel şeyler duymayı ve ilgi bekliyoruz. Diğer forumda arkadaşlardan akupunktur yöntemini duydum onunda bu tarz senin gibi kesin olamayan durumlarda faydası oluyormuş bi araştır istersen. Bi de başka bi şehire gitmeyi oradaki merkezleri araştırdın mı? Benim şimdi troidler çalışmıyormuş ilaç kullanıyorum 20 gün sonra bi troide baktıracam Allah'tan mani çıkmazsa Nisan adetimde Nurettin hocayla görüşmeye gidecem duruma göre yol alacaz inşallah
Sagol, cumlemizin Allah yardimcisi olsun insallah. dunyada valla ne kadar cok degisik hastaliklar varmis. Senin durumunu arastirdim aklina geleni yazmislar daha once hic duymamistim ilac tedavisile duzelirmis insallah. sac dokulmesi ve tirnak kirilmasi olurmus sendede oluyormu? benim asiri derecede saclarim dokuluyor bilmem neden.
Baska sehirde tedaviye gelince gitmezmiyim 5 yil oldu galiba Ankara da Hakan Satiroglunda tedavi gordum dis gebelik oldu. Cok pisman oldum cok zor bi surecti aklima bile getirmek istemiyorum o kadar yani. Akupunktur tedavisinede biraz goz gezdirdim netten korkunc :) heryerine igneleri batiriyorlar zor bi tedavi yontemi gibi gorunuyo.
insallah hersey yolunda gider ve tedavine baslarsin canim.acele etme gec olsun guc olmasin :)
İlgilendiğin için sağol arkadaşım. Evet saçlarım çoook dökülüyor. Ama. Benim bu troid son zamanda çıktı eski testlerime baktım orda değerler normal. Diyetisyene gidince farkedildi bu durum Rabb'imin mucizesi bence yoksa şimdiye ikinci denemeyi yapacaktım belki bu troid yüzünden olmayacaktı. Herşeydevar bi hayır gerçekten. Şehir dışı cidden çok yorucu olur ama emin olabildiğin bi merkez bi Dr. olursa o zahmette çekilir napalım yeterki mucizemiz bizle olsun. Akupunktur a soğuk bakma derim ne acılar çektik ona mı dayanamıycan? Göründüğü gibi zor değildir belkide yoksa onca insan yaptırır mı
Kizlar Allah,in bir kuluda bu merkezde tedavi gormuyormu?
merhaba arkadaşım ben buraya yeni üye oldum.şubat ayında kayseri tüp.m. tedavi oldum malesef benim ikinci denememdi ama tutmadı.hastaneye gelince çokta iyi olduğunun söyleyemem özellikle beğenmediğim tek yanı trnsfer sonrası yatırdıkları yer alt kaat bodrum katı pencersi tuvaleti bile olmayan bir odaydı. tadilat varmış..ilk gittiğinde herşey o kadar güzel bütün hastaneler temeli çok iyi atıyor hepside aynı bu iş artık tam bir ticaret olmuş bir daha hastane seçerken mutlaka bütün tetkiklerin yapılabileceği bir hastanede yaptımak istiyorumm.. musyene oluyosun kan tahilili için ayrı bir ücret ödüyosun ilaç yazıyorlar sen tekrar gidip başka bir hastanede resmi olması için yeniden yazdırmak zorunda kalıyosun oyüzden bunlara çok dikkat edelim lütfen. ha birde çocuk tutmadıysa bu tamamen allahın işi drç la hiç bir alakası yok her şey aynı tabi kullanılan ilaç dozu dr.doktora değişiyorr benimle beraber bir arkadaşım da yaptırdı aynı gün transferimiz yapıldı onunki tuttu benimki tutmadı bu tamamen kade kısmettt... allah hepimizn yardımsı olsunn..
tup bebek tedavisine baslayan arkadaslar merkez hakkinda ne dusunuyorsunuz paylasirsaniz sevinirim.
öncelikle kolay gelsin diyorum...ben geçen yaz kayseri tüp bebek merkezinde arzu hanıma yaptırmıştım...negatif sonuçlandı...belki düşüncelerimde negatif olmasının da etkisi vardır bilmiyorum ama hiç memnun kalmadım...kayseride oturmuyorum ben 3 saatlik yoldan gidiş geliş yaparak tedavi gördüm, o kadar zahmete rağmen, tahmin ediyorum ki eksik ilaç dozundan, sadece 1 tane yumurta döllendi, bende hiç problem yok normalde, arzu hanım da tedavi boyunca herşey harika, mükemmel deyip durdu, sonuç hüsran, embriyoloğun çok kaliteli olmadığını düşünüyorum bi de, teknoloji olarak, çok gelişmiş tüp bebek merkezlerinde emriyoskop kullanıyorlar ya, burda o yok, arzu hanıma sormuştum var mı diye, var demişti, sonradan öğrendim olmadığını, embriyoları doğal ortamın dışında gözlemek zorundalar...ama nurettin bey için iyi diyorlar...Allah yardımcımız olsun...bu yaz ankaraya gitmek istiyorum ben...
kızlar nasılsınız bakıyorum topikde yeni arkadaşlar tedaviye hazırlananlar hkkınızda hayırlısı olsun diyorum kyscım uzun bi aradan sonra hoşgeldin. gülom papatya oğullarımız nasıl sıkıntı yoktur inşallah şifacım kızımızla nasıl gidiyor emiyormu prenses bize bir yaşımıza girdik yürüyoruz artık çok yaramaz oldu hiç yerinde durmuyor
Tesekurler canim :) anladigim kadariyla evladina kavusmusun Allah bagislasin.
Allah anali babali buyutsun gercekten cok sevindim. kizinmi var oglunmu.
kızlar nasılsınız bakıyorum topikde yeni arkadaşlar tedaviye hazırlananlar hkkınızda hayırlısı olsun diyorum kyscım uzun bi aradan sonra hoşgeldin. gülom papatya oğullarımız nasıl sıkıntı yoktur inşallah şifacım kızımızla nasıl gidiyor emiyormu prenses bize bir yaşımıza girdik yürüyoruz artık çok yaramaz oldu hiç yerinde durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?