Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kayseri tup bebek merkezi diye biyer yok orasi artik memorial ve butun bunlar memorialde yasandi oylemi? Tup bebek merkezlerini yeni arastirmaya basladim.Medine bu kadar stresli bi durumda sen bu yasadiklarini nasil kaldirdin Allahım iyilerle karsilartir bizi ne olur.

evet kardeşim bu yaşananlar sadece özeti.bana sorarsan sakın burada yazılan o hal hatır sormalara bebişim ben hamileyim senin oğluşun nasıl gibi saçma sapan şeylere kesinlikle itimat etme. biz inandık boyumuzun ölçüsünü aldık. ayrıca kayseri memorial tüp bebek merkezinde tedaviye başlayanlar diye bir başlık var. orada ki paylaşımları okursan benim gibi insanların olduğunuda göreceksin.

Ne zor günler gecirmissin sabırla yenmisin..bende Turgut beyin hastasiyim.transferim 2 gun önce oldu..sonuc bekliyorum..insallah RAbbim herkesin gönlüne hayrli olani versin

Ne zor günler gecirmissin sabırla yenmisin..bende Turgut beyin hastasiyim.transferim 2 gun önce oldu..sonuc bekliyorum..insallah RAbbim herkesin gönlüne hayrli olani versin

mrb nefes bende turgut beyle tedaviye başlamak istiyorum sonucunu bizmle paylaşırmısın hamilesindir inşallah..

mrb nefes bende turgut beyle tedaviye başlamak istiyorum sonucunu bizmle paylaşırmısın hamilesindir inşallah..

Canım sonuc negatif 2 ay önce ogrendim Turgut bey 1 regl geçsin diğer ay tekrar yapalım dedi suan reglm yarın 2. Gunum ve Turgut beye gidicem hayırlısı yeniden demiycez

kızlar ne olur banada yardım edin
diyarbakırda tüp bebk tedavisi oldum iki gün önce olumsuz sonuç aldım
doğuda çok bakımlı ilgili merkez bulmak zor
benim gittiğim merkezde böylydi
ama veren rabbim onlar sadece birer vesile dedik ve diyarbakırda yaptırdık
ama çok pişman oldum.bire bir ilgi hiç görmedim .
bismillah deyip iki ay sonra tekrar tüp bebk yaptırmak istiyorum
bunun içinde akıllandım iyi bir merkezde yaptırmak istiyorum.
kayseri memleketim olduğu için öncelik kayseri olacak
kayseride hangi merkezleri önerebilirsiniz
birde ücret ne kadr diyorlar
yazarsanız çok sevinirim kızlar sizden haber bekliyorum
rabbim yar ve yardımcımız olsun

kızlar merhaba çok zor şeyler yaşamışsınız bende yaşıycam muhtemlen çok üzüldüm okuyunca bana da memorial iyi acıbademi boşver demişlerdi vazgeçtim acıbademe gidiyorum zaten hepsi bahane rabbim şahane Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin de çok uğraştırmasın versin bebeklerimizi kimi vesile kılacağını o bilir taaaaaaaa Karstan gelicem bu dünyanın öbür dünyası da var şükürler olsun beni böyle süründürürlerse diğer tarafta hakkımı sorarım

arkadaşlar taze 3 aylık hamıle olarak yazmak ıstıyorum yukarıdaki yazıları okuyunca gerçekten meyve veren ağaç taşlanır atasozumuz aklıma geldı.kayserı memorıalde Arzu hanıma muayene sonrası tup bebek tedavısı başladık ve hersey okadar güzel gectı kı ben hep olumsuz düşünememe rağmen hep doktorlarım ve oradaki calısanlar pozıtıf olmamı sağladı.koskoca kurumdan nasıl olurda bı sekılde bahsederler anlamıyorum hıc gormuslermı muayene olmuslarmı acaba.Sahsen orayla hıcbır alakam olmamasın rağmen benım zoruma gıttı cunku anlatılanların hepsnın yalan olduğunu anladım.eger gormeseydım bende bılmeyenler gıbı ınanırdım.cok buyuk bır emek var ayrıca başka olaylarada adı karısmamıs bır merkez olması benım ıcın cok onemlıydı ıyıkıde gıtmısım.bende benım gıbı herkesın bebek sahıbı olmasını gönülden ıstıyorum bu yüzden açıklama yapma geregı duydum soruları olan varsa cevaplarım

arkadaşım memorial görevlisisin sanırım bence yasaklı üye olacaksın daha ilk günün tüm formlarda aynı reklam içerikli mesajlar dikkatli ol:) benden demesi kimse böyle üyeye inanmaz ki:) ters teper :)

İstersenız isim soyisim verebilirim benim için sıkıntı yok yani:) rabbim isteyen herkese versin ben çok uğraştım ve suan tüm sevıncımı dünyayla bıle paylaşmak ısterım. Bu sitenın guvenılırlıgıne ınanıyorum

Merhaba Bayby bayb ben kayseride tüp bebek tedavisi yaptırmayı düşünüyorum hangi tüp bebek merkezi iyidir ve toplamda ne kadar ücret alıyor raporumuz var Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah.

Merhabalar kayseride bihter senem fetziopluna tp bebek yaptıran vatmı nasıl dıktordenetimletinize ihtiyacım var

Bende kayserideyim en iyi merkez en iyi dr öneriniz varmı bihter senem feyzi oğlu tüp benekte basarılımı

ismini bende duymuştum daha önce sevgide calısmıs sanırım ama suanda en az duydugum ısımlerden dıyebılırım. bende dondurulmus emb transferı yaptıracagım 2. bebek için dua edın kızlar

İnşallah be
ismini bende duymuştum daha önce sevgide calısmıs sanırım ama suanda en az duydugum ısımlerden dıyebılırım. bende dondurulmus emb transferı yaptıracagım 2. bebek için dua edın kızlar
beğin size tutunur inşallah peki en çok duyulan ve en iyisi kim kayseride tüpbebek üzerine

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin benim sorum Memorial de tüp bebek maliyetiniz ne kadar oldu acaba sevgilerimle

ben kayseride birçok hastane ve doktor gezdim.tüp bebekle şansımın normale göre %50 daha az olduğunu ve düşük riskimin de yüksek olduğunu söylediler.şu an 10 haftalık hamileyim.acıbadem hastanesi doktor çağlar yazıcıoğlu nu isteyen herkese öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…