bende kendi fikirlerimi paylaştım üzerine alınan alınır alınmayana da bir sözüm yok. Ayrıca isyan etmiyorum.memorial tüp bebek merkezinde yaşadıklarımı paylaşıyorum.ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce bu topiği çok okudum inandım ve tedavi olmak için bu merkezi seçtim. şimdide mutlaka buraları okuyup karar verenler olacaktır. ben yaşadıklarımı paylaşayıroum okuyanlar yorumlar. gitmek isteyen gider.
arkadasım sen yasadıklarını hastane ile ilgili düşüncelerini paylasabilirsin bu senin en dogal hakkın fakat sen bize tutupta hayali seyler paylasıyorlar yalan sölüyorlar gibi itamlarda bulunamazsın. bu bir suctur.
herkes aynı merkezden aynı memnuniyette ayrılacak die bi kayide yok vede sen bizlerin hastane ortamında tanıstıgımızı nerden cıkıyorsun, kim sana böle bi cümle kurdu.
gecmişi okumusmus okusaydın sayet böle bir tutum içinde olmazdın suan, burda herkes olumlu olumsuz bütün düşüncelerini paylastı kimsede tutupta birbirine yalan sölüyorsun sudur budur demedi.
yok benm hala anlamadıgım burda kimse sana senin yasadıkların yalan söle böle die bi cümle kurmadı yada ters bişeyler yazmadı, sana sunu yazabilirsin bunu yazabilirsin demedi ama sanki böle seyler yazılmıs gibi lanse etmeye calışıyorsun herseyi anlamıyorum seni.
bende onu yapıyorum yaşadıklarımı paylaşıyorum
paylaş arkadasım paylaş sana aksini söleyen yada bu konuda senin karsında bir tutum sergileyen oldumu hiç.
ama tutupta burda hayali seyler paylaşıyorlar yalan sölüyorlar gibi bi tutum takınamazsın. kimseyi suclayamazsın. burda en basından beri herkes yasadıklarını, hastahaneden öte kendi doktorları ile ilgili olumlu yada olumsuz düşüncelerini paylastı. kimse demedeki bu merkezde su doktora gidersen %100 cocugun olur söle olur böle olur demedi. zaten bırak bu merkez için dünyadaki hiç bir merkez için bu ifadeyi kullanamaz kimse. bunu rabbmden baska kimse bilemez.
tamm anlıyorum basına gelen seyler, hastahanenin sana karsı sergilediği tutum yeterince üzücü ama ben sizin hayali yorumlarınızla bu merkeze gittim diyerek tutupta bunun faturasını bizlere kesemezsin.
ha sunu da ekleyim bildigim kadarıyla burda kimsede arzu hanımın, arzu yurciden bahsediyorsun sanırım onun hastası deil. onunla ilgili şimdiye kadar bir yorum okudugumu yada yazdıgımı hatırlamıyorum. sadece bi ara bir arkads sormustu ve herhangi bi fikrim olmadıgını yazmıstım. biz hastaneden ziyade doktorlarla ilgili düşüncelerimizi paylastık hep. beni aramadılar demişin bunu senin tedavini üstlenen doktorun düşünüp araması gerek.
son olarak bilmem ne kadar farkında yada umrunda ama bu yaptıgın yorumlarla yeterince kırıcı olup hakkımıza girdiğinin umarım farkındasındır.
bak kardeşim burası senin şahsına ait bir yer değil. yapacağım yorumu sana soracakta değilim. sen yıllardır burada olabilirsin. bende bundan sonra burada olacağım. öyle parmak sallar gibi konuşamazsın. senin karşında çocuğun yok. ben tekrar tekrar söylüyorum isteyen istediği gibi yorum yapabilir. Burada ben yaşadıklarımı paylaşıyorum. Sen katılırsın katılmazsın .burada bu yorumları sadece sen okumuyorsun. bu tedavi sürecine başlayacak herkes okur kendine göre yorumlar. siz burada istediğiniz şekilde konuşur görüşürsünüz. benim demek istediğim bu topiği bilgi almak amaçlı okuyan arkadaşlarımız bilgi sahibi olsun herkes iyi veya kötü yönde paylaşımlarını yapsın . ona göre de herkes kararını verir. ayrıca ben % 100 olur dediler diye bişey demedim.bu kadar gerilmene de gerek yok . yazdıklarını okuyanlar tüp bebek merkezinin sahibi sanacaklar seni
arkadsım en sana daha da bişey demiyorum ben ne anlatırsam ne yazarsam yazayım sen anlamak istedğini anlıyorsun yada ben mi anlatamıyorum bilmiyorum.
sanki ben sana isteyen istediği gibi yorum yapamaz dedim de sen bana tekrar tekrar söleme geregi duyuyorsun. benim yazdıklarımda parmakla sallar niteleğinde deil cok şükür. karsımdakine saygım vardır benm ne yazdıgım farkındayım merak etme. bende sana defalarca söledim şimdide söleyim BURDA KİMSE HASTANE YANLISI Bİ TUTUM İÇİNDE DEİL SANA KARSI.
bizleri yalancı konuma sokan, yasadıgımız seyleri cektiğimiz zorlukları hayal ürünü yapan senin ve karsılıgında sana hiç bir cevap vermemizi bekliyorsun.
sen ne zaman farkına varacaksın acaba senin karsında deilde yanında oldugumuzun merak ediyorum. sırf bu olur olmadık itamlarından ötürü olayı getirdiğin durumlara bak.
sanki biz burda sana yapılanların üstünü örtmeye calışıyormusuz gibi bi konuma sokmaya calısıyorsun bizleri, bizim şimdiye kadar yasadıklarımızı hiçe sayıyorsun. sanki bizler maddi manevi yıpranmamısız bize paraları gökten zenbinle indiriyorlar gibi bir tavır içindesin ben bunlara kızıyorum ve bunları anlatmaya calısıyorum ama nedense her seferinde farklı anlayıs tarzı ile karsılasıyorum.
duymak istediğin su ise bunuda yazayım
ewet SANA KARSI BU HASTAHANEDE Bi HAKSIZLIK yapılmıs burda herkes bunun farkında tedaviye gidecek olan arkadslarda bu göz önünde bulunurup gitsinler.
şimdi bu yapılan haksızlıgı konusmak istiyorsan konusalım yoksa da lütfen daha fazla bizleri suclayıcı tavır içine girme rica ediyorum.
arkadaşın tek derdi benim sorduğum soru oldu hiç bir şey bulamazsan geri bana dönüyorsun ben sana bu soruyu kimlere sorduğumuda açıkladım ama senin anlama gibi bir lüksün yok tam tersi bizim yazdıklarımızı nereye çarptırsamda bir kargaşa ortamı yaratsam diye çaba gösteriyorsun sorununu bizimle değil git merkezle çöz onlara karşı davanımı açarsın ne yaparsan yap haklı olduğunu inandığın sürece devam et sana bişey diyen yok sadece anlatma yolun yanlışdı bu yazdıklarımıda anlamayıp yine anlamak istediğini yazacaksın biliyorum şu übarek günler öncesi tek söyleyeceğim Allah yardımcın olsun
dediğim gibi senin anlama özürün var beni sen zerre kadar ilgilendirmiyorsun çünkü sen buradaki herkes gibi derdine çare bulma peşinde değilsin tek amacın gayen ben ve merkez oldu sen inanmıyorsun ya bende sana hiç inanmıyorum seninde tek amacın birilerini karalamak birileri sana iyi yaklaşımda bulunsa bile onları başka itamlarla suçlamak ne belli başka amaçlar peşinde olmadığın senin gibi birçok insan gördüm başka topiklerdede amacınız kargaşa yaratıp yolunda giden bişeyleri bozmak çok şükürki benim bu zamna kadar yalan söyleyerek verecek hesabım yok seni Allah'a havale ediyorum
slm canlar napıyosunuz.geçen hafta şeker yüklemesi yaptırdım 50gr açlık 85 çıktı yüklemeden sonra 164 çıkmış doktor hamur işiyle tatlılardan uzak durmamı söyledi.bende son günlerde çok yemiştim tatlı olsun mantı makarna olsun çikolata filan çok yiyordum canım istiyordu.tekrar bakalım filan demedi.başka bi doktora sordum oda 2 gün diyetten sonra 100grlık bida yükleme yapılması lazım dedi doktor.yaptırmalımıyım sizce ne yapmalıyım kafama çok takılıyor bu konu şimdi tatlı hamur işi yemiyorum yememeye çalışıyorum.ne yapmalıyım başına gelen yada bilgisi olan varmı
Mrb kızlar ben dogum yaptım elhamdülillah ikimizfe iyiyiz öpüyoruz sizleriiii
Mrb kızlar ben dogum yaptım elhamdülillah ikimizfe iyiyiz öpüyoruz sizleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?