- 28 Mayıs 2009
- 11.309
- 137
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende Kayseri Tüp Bebek Merkezinde yaptırmayı düşünüyorumPAPATYAÖZMEN arkadaşımzın tavsiyesini dikkate alıyorumm
inşallah bi kaç aya nasip olur
heee bu arada hem Kayseri deymişiz madem bi gün buluşup,tanışıp kaynaşalım kızlarrr
![]()
hoş geldin canım topiğimize hareket getirdin inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda mutlu ayrılırsın merkezden
dur bismillah biz daha doğru düzgün muhabbet edemiyoruz ki buluşmayı başarabilelim
bende Kayseri Tüp Bebek Merkezinde yaptırmayı düşünüyorumPAPATYAÖZMEN arkadaşımzın tavsiyesini dikkate alıyorumm
inşallah bi kaç aya nasip olur
heee bu arada hem Kayseri deymişiz madem bi gün buluşup,tanışıp kaynaşalım kızlarrr
![]()
hoş buldum cnm benim çok teşekkür ederim beraber renklenelim inşşş müjdeler patalatalım buradahoş geldin canım topiğimize hareket getirdin inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda mutlu ayrılırsın merkezden
dur bismillah biz daha doğru düzgün muhabbet edemiyoruz ki buluşmayı başarabilelim
evet cnm en az 15 karakterle mesaj atabiliozzzben varım.yazmıştım olmadı en az 15 karakter olacakmış şimdi oldu heralde
ee tamam işte şimdilik 3 kişi olduk bilebana uyar nu arada hoşgeldin.
kızlar buluşalım hadi yaa herkes ne zaman müsait olabileceğini belirtsin :92:annen iyileştimi evine gittin mi?
şifa toplanalım diyor ya sen ne zaman müsait olursun?
annen iyileştimi evine gittin mi?
şifa toplanalım diyor ya sen ne zaman müsait olursun?
anneciğinin daha iyi olmasına sevindim canım Rabbim hepimize sağlık versin tatlımcanım teşekkür ederim annem iyi çok şükür koltuk deynekleriyle ev işlerini filan hallediyor
evime gittim gitmesinede evi toparlamak için ben taşındım merkezden ilçeye taşındım eşimin işi dolayısıyla 4 gün oldu valla artık biraz zor benim ayar vermem ama belki tüp bebek merkezinde buluşuruz eğer siz bir gün belirlersiniz bende gelebilirsem gelirim inşallah.
Şifa bacım hani sen ben histeroskopi yaptırırken gelecektinah seni seni unutmuştum hatırladım şimdi niye gelmedin söyle bakiyim ha
teşekkür ederim cnm arkadaşımözrün kabul edildi zaten birbirimizin simasını biliyoruz buluşup konuşmakta kismet olur inşallah
pışşttttyakaldım sizi
gizli gizli buluşmalaramı çıkıyorsunuz bakalım
![]()
misafir etmene gerek yok çat kapı geldimm zatensenide misafir edelim zaten sıkılıyorum gece gece
uykum kaçtı televizyonda seyredecek bişey bulamadım kk geldim burdada sohbet edecek kimse yoktuki sen çat kapı geldin