Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende Kayseri Tüp Bebek Merkezinde yaptırmayı düşünüyorum ;) PAPATYAÖZMEN arkadaşımzın tavsiyesini dikkate alıyorumm :29: inşallah bi kaç aya nasip olur :46: heee bu arada hem Kayseri deymişiz madem bi gün buluşup,tanışıp kaynaşalım kızlarrr :46::52::16:

bende Kayseri Tüp Bebek Merkezinde yaptırmayı düşünüyorum ;) PAPATYAÖZMEN arkadaşımzın tavsiyesini dikkate alıyorumm :29: inşallah bi kaç aya nasip olur :46: heee bu arada hem Kayseri deymişiz madem bi gün buluşup,tanışıp kaynaşalım kızlarrr :46::52::16:

hoş geldin canım topiğimize hareket getirdin inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda mutlu ayrılırsın merkezden
dur bismillah biz daha doğru düzgün muhabbet edemiyoruz ki buluşmayı başarabilelim

hoş geldin canım topiğimize hareket getirdin inşallah tedavin olumlu sonuçlanırda mutlu ayrılırsın merkezden
dur bismillah biz daha doğru düzgün muhabbet edemiyoruz ki buluşmayı başarabilelim

ben varım.yazmıştım olmadı en az 15 karakter olacakmış şimdi oldu heralde

bana uyar nu arada hoşgeldin.

hoş buldum cnm benim çok teşekkür ederim beraber renklenelim inşşş müjdeler patalatalım burada :49::29::16:

olurmu kızzz bi el atalım işte bu işe bence katılım olacak buluşup tanışcazzz yeni dostluklar kuracağız inşallah :21::16:

ben varım.yazmıştım olmadı en az 15 karakter olacakmış şimdi oldu heralde
evet cnm en az 15 karakterle mesaj atabiliozzz :34: tamam cnm çok sevindim :54:

bana uyar nu arada hoşgeldin.
ee tamam işte şimdilik 3 kişi olduk bile :52::16: hoş buldum tatlım valla buluşalım en yakın zamanda inşallah :46::34::29:

Son düzenleme:
annen iyileştimi evine gittin mi?
şifa toplanalım diyor ya sen ne zaman müsait olursun?

canım teşekkür ederim annem iyi çok şükür koltuk deynekleriyle ev işlerini filan hallediyor
evime gittim gitmesinede evi toparlamak için ben taşındım merkezden ilçeye taşındım eşimin işi dolayısıyla 4 gün oldu valla artık biraz zor benim ayar vermem ama belki tüp bebek merkezinde buluşuruz eğer siz bir gün belirlersiniz bende gelebilirsem gelirim inşallah.
Şifa bacım hani sen ben histeroskopi yaptırırken gelecektin:20:ah seni seni unutmuştum hatırladım şimdi niye gelmedin söyle bakiyim ha

canım teşekkür ederim annem iyi çok şükür koltuk deynekleriyle ev işlerini filan hallediyor
evime gittim gitmesinede evi toparlamak için ben taşındım merkezden ilçeye taşındım eşimin işi dolayısıyla 4 gün oldu valla artık biraz zor benim ayar vermem ama belki tüp bebek merkezinde buluşuruz eğer siz bir gün belirlersiniz bende gelebilirsem gelirim inşallah.
Şifa bacım hani sen ben histeroskopi yaptırırken gelecektin:20:ah seni seni unutmuştum hatırladım şimdi niye gelmedin söyle bakiyim ha
anneciğinin daha iyi olmasına sevindim canım Rabbim hepimize sağlık versin tatlım ;) sorma bacım sana karşı çokkk bacımm aksilik ve gıcıklık olacak yaaa sen histeroskopi yaptırmadan bikaç gün önce pc arızalanmıştı :5: malesef kesinlikle pc açılmıyordu :50: ama ben yinede kayseriye tüp bebek merkezine geldim ama geç gelmiştim :34: ama ne yazıkki dr yoktu hatta merkez kapanmak üzereydi içeri bile almadılar bikaç personel kapıdaydı :94: dolayısıyla kısmet olmadı malesef 1 ay kadar bi süre pc tamiri bekledik veee hiç haberleşemedik ama bu buluşmamız gerçek olsun inşşşş dediğin gibi merkezde buluşalım :46::16::29:

özrün kabul edildi zaten birbirimizin simasını biliyoruz buluşup konuşmakta kismet olur inşallah
teşekkür ederim cnm arkadaşım :71::70: evet evet yeterki buluşalım gerekirse yakama kırmızı karanfil bile takarım :86::86::86: inşallah yakın zamanda buluşalım :34::65::16:

pışştttt :34: yakaldım sizi:27: gizli gizli buluşmalaramı çıkıyorsunuz bakalım:63:

uykum kaçtı televizyonda seyredecek bişey bulamadım kk geldim burdada sohbet edecek kimse yoktuki sen çat kapı geldin

uykum kaçtı televizyonda seyredecek bişey bulamadım kk geldim burdada sohbet edecek kimse yoktuki sen çat kapı geldin

bende gündüz uyumuştum bu yüzden bu saat oldu uykum yok :37:
evet tvde bişey yok flaş tv açık rüyanız hayr olsun diye bir program var onu izliyorum daha doğrusu dinliyorum :) gözüm kkda çünkü :)

ben sabah erken kalmıştım aslında gözümden uyku akıyor yattım geri kalktım uyuyamıyorum
ayrıca burası çok soğuk donuyorummmmmm

Back
X