Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
trt 1 dekide guzel burasi reklam olunca bakiyorum ona kutlar vadisine hic bakmadim silahli dizileri sevmeyiz ask diizleerini severim :)

trt 1 dekide guzel burasi reklam olunca bakiyorum ona kutlar vadisine hic bakmadim silahli dizileri sevmeyiz ask diizleerini severim :)

bende aşk dizilerinden yanayım amma işte eşim ölür kurtlar vadisi diyeeee:57::57::57:

esim yok o yuzden bakabiliyorum iyice tadini cikariyorum bugun :) yoksa o sevmez fatmagulu

esim yok o yuzden bakabiliyorum iyice tadini cikariyorum bugun :) yoksa o sevmez fatmagulu

hmm hele ondaaaaaan yoksam benim ki de sevmiyo fatmagülüüü
ama ben seviyorum keşke bitane daha televizyonumuz olsaydıııııı:50::50:

canim simdilik kapatiyorum biraz isim var yarin gorusuruz opuyorum.

internetten bak dicem ama ordanda tadi olmuyo. iyi geceler sana cikiyorum ben.

slm
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum dün Maşallah güzel yazışmışsınız asi ve kıyas:)
kızlar size birşey soracaktım hiç kulağınıza çalındımı benim bu fırlayan göbek neyin nesi ya?
öldürüyor beni ameliyat sonrası kontrolumde 2 hafta sonra....

slm
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum dün Maşallah güzel yazışmışsınız asi ve kıyas:)
kızlar size birşey soracaktım hiç kulağınıza çalındımı benim bu fırlayan göbek neyin nesi ya?
öldürüyor beni ameliyat sonrası kontrolumde 2 hafta sonra....

slm cnm öncelikle geçmiş olsun allah iyiliğini versin:71::71::71:
cnm neyden ameliyat olmuştunn tam olarak ben bilemdiğim için yanıt veremiycem kuzum çok geçmiş olsun

slm canim evdeyim calismiyorum hafta sonlari. bugun biraz carsiya cikacagim ordanda kadinlar eglencesi var oraya gidecegim.

slm canim evdeyim calismiyorum hafta sonlari. bugun biraz carsiya cikacagim ordanda kadinlar eglencesi var oraya gidecegim.

oooooo cnm kadınlar eğlencesi nerdekiiiii??
kys cnm sen hangi muhitte oturuyosun??

lalecim canim gobegindeki siskinlik daha oncede varmiydi yoksa amelyattan sonrami oldu kimseden duymadim ama bende kilo aldigim zaman gobegim sisiyo normal kilo alma gibi degilmis tv de duydum hormansal cocugu olmayanlarda gobek yaglanma yapiyormus.

canim kadinlar eglencesi benim kaldigim yerde.kusura bakma valla kaldigim yeri kimseyle paylasmadim nede olsa inernet ortami dedikodudan cok korktugum icin. neden olmasin belki oraya geldigimde gorusuruz. sen neler yapacaksin bugun evdemisin ziyarete falan gidecekmisin.

canim kadinlar eglencesi benim kaldigim yerde.kusura bakma valla kaldigim yeri kimseyle paylasmadim nede olsa inernet ortami dedikodudan cok korktugum icin. neden olmasin belki oraya geldigimde gorusuruz. sen neler yapacaksin bugun evdemisin ziyarete falan gidecekmisin.

tmm cnm tabiki haklısın bitanem sölememekle walla bende bugün evdeyim hiç bişe yapmıycam bugün kendimi bilgisayara verdim .....
hiç kalkmıycam başından bugün kendime izin verdim....

kys heveslendim sana keşke bir eylencede burda olsa da kafamızı dağıtsak.Benim bugün konturolüm var inşallah büyümüştür yumurtalarım

bilgisayar basinda zaman hemen geciyo actimmi bakiyorum saat firlamis. bence birazda disari cik hava al iyi gelir.Aile olarak bi kaynanamlar var yarin aksamda oraya gideriz niye gelmiyonuz diye aksam tlf acmis gonulleniyodu haftada bir gun gidiyoz yeter. ben simdi biraz utu yapacagim esime kahvalti hazirlayacagim kendimi anca toparlarim hazirlandi derken, simdilik cikiyorum zamanim olursa aksam gelirim gec saatte. cokk opuyorum seni kendine iyi bak gorusuruz :)

bilgisayar basinda zaman hemen geciyo actimmi bakiyorum saat firlamis. bence birazda disari cik hava al iyi gelir.Aile olarak bi kaynanamlar var yarin aksamda oraya gideriz niye gelmiyonuz diye aksam tlf acmis gonulleniyodu haftada bir gun gidiyoz yeter. ben simdi biraz utu yapacagim esime kahvalti hazirlayacagim kendimi anca toparlarim hazirlandi derken, simdilik cikiyorum zamanim olursa aksam gelirim gec saatte. cokk opuyorum seni kendine iyi bak gorusuruz :)

evet cnm aynen yaa pc başında çok çabuk geçiyo zaman...
evimin işide yok ben bugün durdayım bizde kayınvalidemlere haftaya gideriz artık bizim kayınvalidemlerde bize çok uzak yerde oturuyolar onun için hergün gidemiyoruz haftaya artıkın:))
cnm sanada iyi eğlenceler benim yerimede eğlen kızzz:))
kendine iyi bak cnm görüşürüz....:16::16:

Back
X