Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoş buldum canım
nisan tedaviye başlaman için biraz erken değil mi bence en az 3 adet geçsin son tedavinle aradan
helal olsun nasıl saklamayı başarabildin ailelerden ben hiç başaramıyorum nekadar uğraşsamda duyuluyor bende artık takmıyorum kafama herkes biliyor ne yapıyım çok zor saklamak

:))) bende ipinucu kaçalı çok oldu saldım ben 65 kiloyumm ve son 2 ayda aldım bu kiloyu :S

bende suana saklamayı planlıyorum çünkü yok yıpratıyo milliet yok söyle yok böyle

işte nisanda olmazsada eylül olucak artık kısmet ama büyük ihtimal bende vücudumun toparlanmasını beklicem biraz. ya saklamak çok zor oluyo saklamak bide biz yakın yerlerdeyiz iki gün görüşmesek hemen ararlar nerdesiniz diye. ama biliyorum ki bilseler bizi daha çok yorucaklar. oyüzden elimizden geldiğince saklamaya çalışıyoruz ama tabi elbet bi gün öğrenicekler işte o gün naparız bilmiyorum çok kızıcakları kesin sakladığımız için :18::18::18::18:

:))) bende ipinucu kaçalı çok oldu saldım ben 65 kiloyumm ve son 2 ayda aldım bu kiloyu :S

bende suana saklamayı planlıyorum çünkü yok yıpratıyo milliet yok söyle yok böyle

bende 59 kiloyum en azından şöyle bi 55 falan olsam idare eder boyumda uzun değil çünkü. ama tabi bu hayali ne kadar gerçekleştirebilirim bilemiyorum :))))

ya gerçekten çok yoruyolar insanı soruları hiç bitmiyo insanların en alakası olamayan insanlar gelip ne zaman bebek yapıyosun diye soruyo. işte ozaman bütün cinlerim tepeme çıkyo sanane gerizekalı diyip bi tane vurasım geliyo. hiç düşünmüyolar bu insanların bi derdi sıkıntısı var belki bide ben sorarsam çok üzülecek diye.

ben özellikle kendi annemden saklayamam senin gibi bizde yakın oturuyoruz sıksık ta görüştüğümüz için saklamak pek mümkün olmuyordu
şimdide tedavi aşamasında ya kayınvalidemde yada annemlerde kalmam gerekecek çünkü şuan ilçede oturuyorum yani yine olaya hakim olacaklar
benim saklamak istememin sebebi annelerimizle kalmıyorki herkese müjdeliyorlar mübarekler
tutmazsa kimse bilmesin istiyorum yoksa tuttuktan sonra ben herkese kendim söylerim tüp bebe diye
hakkında hayırlısı olsun kısmetin olan zaman geldimi engeller kalkar aradan

aynen valla benimde saklamamın sebebi o biliyorum annemde kayınvalidem de tutamazlar kendilerini yok şu yakınımız bişey olmaz yok bak şundanda dua isteyelim o zamanda bizim durum yedi düvele duyulur. buda özellikle eşimin hiç hoşlanmadığı bi durum. ne demişler söyleme dostuna o gider söyler dostuna...

günaydın arkadaslar.... şifadan haberi olan varmı arkadaslar sesi solugu cıkmıyor hiç....

günaydın arkadaslar.... şifadan haberi olan varmı arkadaslar sesi solugu cıkmıyor hiç....

günaydın canım. ya evet bende merak ediyorum gerçekten. bir iki gün önce başka bir topikte yorum yapmış tesadüfen gördüm ama buralara hiç uğramıyo iyimi acaba

günaydın canım. ya evet bende merak ediyorum gerçekten. bir iki gün önce başka bir topikte yorum yapmış tesadüfen gördüm ama buralara hiç uğramıyo iyimi acaba

biliyorum ki valla özelden de msj atmadı kac gündür. umarım iidir belki yine misafiri felan varsa

her gün biraz daha işte susukunum inşalah çok yakında daha iyi olurum senin o melek oğluşuna fısıldayışlarına çok memnun oluyorum Rabbim razı olsun , dualar kabul olsun inşallah

slm kızlar nasılsınız . oğluşumun bugün ilk aşısını yaptırdık huysuzlandı zor uyuttum fırsattan istifade bir girip bakayım dedim
canım geçmiş olsun inşallah çok daha iyi ve sağlıklı günler göreceksiniz

canımm geldimm merakta bıraktımm dimi

hımm yakalanmışım hangi topikte acaba

biliyorum ki valla özelden de msj atmadı kac gündür. umarım iidir belki yine misafiri felan varsa
aynen gülom canım ablacığım vardı bikaç gün dün uğurladımm yoğundum bu yüzden hem moralimde biraz daha iyi sizler nasılsınz

şükür ugramıs bizim kaçak buralara. merak ettik kac gündür görünmeyince dedim herhalde yine birileri var..
sewindim canm benm biraz daha düzelmene. günler gectikce umarım daha da ii olcaksın... öpüyorum kocaman

canlarımm merak edilmek de güzel bir duyguymuş teşekkür ederim ilginize inşallah canım her geçen gün iyiyye gidiyorum galiba inşallah yakında yine enerjik güleryüzlü olarak katılırım aranıza bende öptüm

hımm yakalanmışım hangi topikte acaba

valla tam ismini hatırlamıyorum ama bebişlerle ilgili bi topikti :))))))

Rabbim daha da iyilik versin inş.

valla tam ismini hatırlamıyorum ama bebişlerle ilgili bi topikti :))))))

Rabbim daha da iyilik versin inş.
doğrudur canım yazmışımdır bir başka topiklere amin canım aminn hepimiz inşalah hep iyi olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…