ya bende boğazıma hiç dur diyemiyorum ama bizim aile kilo almaya çok elverişli ucunu bi kaçırırsam bi daha dönüşü olmayan bir yola girebilirim
merhaba canım nasılsın hoş geldin. canım benim tedavi konusunda biraz kafam karışık. bazen beklemeyim nisanda başlayım diyorum. bazende biraz daha bekleyim diyorum. ama nisanda yapmazsam taa eylül ayına sarkar gibi geliyo çünki yaz çok yoğun haziranda eşim müsait olamıyo. temmuzda ramazan ağustos ta düğünümüz var napsam bilemedim. bide bizim tedaviden kimsenin haberi yok anne babaların falan oyüzden zor oluyo. siz bana bi akıl verin yaaa :26::26::26:
ya bende boğazıma hiç dur diyemiyorum ama bizim aile kilo almaya çok elverişli ucunu bi kaçırırsam bi daha dönüşü olmayan bir yola girebilirim
merhaba canım nasılsın hoş geldin. canım benim tedavi konusunda biraz kafam karışık. bazen beklemeyim nisanda başlayım diyorum. bazende biraz daha bekleyim diyorum. ama nisanda yapmazsam taa eylül ayına sarkar gibi geliyo çünki yaz çok yoğun haziranda eşim müsait olamıyo. temmuzda ramazan ağustos ta düğünümüz var napsam bilemedim. bide bizim tedaviden kimsenin haberi yok anne babaların falan oyüzden zor oluyo. siz bana bi akıl verin yaaa :26::26::26:
hoş buldum canım
nisan tedaviye başlaman için biraz erken değil mi bence en az 3 adet geçsin son tedavinle aradan
helal olsun nasıl saklamayı başarabildin ailelerden ben hiç başaramıyorum nekadar uğraşsamda duyuluyor bende artık takmıyorum kafama herkes biliyor ne yapıyım çok zor saklamak
:))) bende ipinucu kaçalı çok oldu saldım ben 65 kiloyumm ve son 2 ayda aldım bu kiloyu :S
bende suana saklamayı planlıyorum çünkü yok yıpratıyo milliet yok söyle yok böyle
işte nisanda olmazsada eylül olucak artık kısmet ama büyük ihtimal bende vücudumun toparlanmasını beklicem biraz. ya saklamak çok zor oluyo saklamak bide biz yakın yerlerdeyiz iki gün görüşmesek hemen ararlar nerdesiniz diye. ama biliyorum ki bilseler bizi daha çok yorucaklar. oyüzden elimizden geldiğince saklamaya çalışıyoruz ama tabi elbet bi gün öğrenicekler işte o gün naparız bilmiyorum çok kızıcakları kesin sakladığımız için :18::18::18::18:
ben özellikle kendi annemden saklayamam senin gibi bizde yakın oturuyoruz sıksık ta görüştüğümüz için saklamak pek mümkün olmuyordu
şimdide tedavi aşamasında ya kayınvalidemde yada annemlerde kalmam gerekecek çünkü şuan ilçede oturuyorum yani yine olaya hakim olacaklar
benim saklamak istememin sebebi annelerimizle kalmıyorki herkese müjdeliyorlar mübarekler
tutmazsa kimse bilmesin istiyorum yoksa tuttuktan sonra ben herkese kendim söylerim tüp bebe diye
hakkında hayırlısı olsun kısmetin olan zaman geldimi engeller kalkar aradan
arkadaşlar ben çıkıyorum allaha emanet olun görüşürüz yine
senin nisan damı yeni tedavi canım
günaydın arkadaslar.... şifadan haberi olan varmı arkadaslar sesi solugu cıkmıyor hiç....
günaydın canım. ya evet bende merak ediyorum gerçekten. bir iki gün önce başka bir topikte yorum yapmış tesadüfen gördüm ama buralara hiç uğramıyo iyimi acaba
her gün biraz daha işte susukunumslm kızlar nasılsınız girmeyeli epeyi ilerlemişsiniz hızınıza yetişemiyorum valla oğlumdan gelenden gidenden pek frsat olmuyo ilk fırsatta hemen giriyorum. şifacım nasılsınız toparlanmışsındır inşallah oğlumun kulağına hep fısıldıyorum Rabbim inşallah kabul eder tüm kalbimle bunu diliyorum herkesin bebiş haberlerini almayı okadar istiyorumki vakti var elbet o gün gelince sevineceğiz inşallah. gülom demek oğluşun geliyo hayırlısı ile tamamlarsın inşallah nasıl durumlar iyi gidiyomu hamilelik.
canım geçmiş olsun inşallah çok daha iyi ve sağlıklı günler göreceksinizslm kızlar nasılsınız . oğluşumun bugün ilk aşısını yaptırdık huysuzlandı zor uyuttum fırsattan istifade bir girip bakayım dedim
canımm geldimm merakta bıraktımm dimigünaydın arkadaslar.... şifadan haberi olan varmı arkadaslar sesi solugu cıkmıyor hiç....
hımm yakalanmışım hangi topikte acabagünaydın canım. ya evet bende merak ediyorum gerçekten. bir iki gün önce başka bir topikte yorum yapmış tesadüfen gördüm ama buralara hiç uğramıyo iyimi acaba
aynen gülom canım ablacığım vardı bikaç gün dün uğurladımmbiliyorum ki valla özelden de msj atmadı kac gündür. umarım iidir belki yine misafiri felan varsa
her gün biraz daha işte susukunuminşalah çok yakında daha iyi olurum senin o melek oğluşuna fısıldayışlarına çok memnun oluyorum Rabbim razı olsun , dualar kabul olsun inşallah
canım geçmiş olsun inşallah çok daha iyi ve sağlıklı günler göreceksiniz
canımm geldimm merakta bıraktımm dimi
hımm yakalanmışım hangi topikte acaba
aynen gülom canım ablacığım vardı bikaç gün dün uğurladımmyoğundum bu yüzden hem moralimde biraz daha iyi sizler nasılsınz
canlarımm merak edilmek de güzel bir duyguymuşşükür ugramıs bizim kaçak buralara.merak ettik kac gündür görünmeyince dedim herhalde yine birileri var..
sewindim canm benm biraz daha düzelmene. günler gectikce umarım daha da ii olcaksın... öpüyorum kocaman
doğrudur canım yazmışımdır bir başka topiklerevalla tam ismini hatırlamıyorum ama bebişlerle ilgili bi topikti :))))))
Rabbim daha da iyilik versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?