günaydın canımmm nasılsınnnn?
günaydın canm.... nasılsın
teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...
çok yorucuuuuuuuuu cumartesi yemekli misafirim vardı pazarda temizlik sonra kocamın beli agrıdı sabaha kadar uyutmadı
çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin inş. sen de hem hafta içi hem hafta sonu çok yoruluyosun sanırım Allah kolaylıklar versin inş
iiyiz canm cok şükür ne olsun... ii sayılır ewdeydim bende.teşekkür ederim kızlar siz nasılsınız nasıl geçti hafta sonunuz...
gecmiş olsun canm ya nasıl şimdi iimi eşin biraz daha...umarım hersey yolundadırçok yorucuuuuuuuuu cumartesi yemekli misafirim vardı pazarda temizlik sonra kocamın beli agrıdı sabaha kadar uyutmadı
allah razı olsun canım benim bu hafta biraz fazla oldu ama iyi oldu atlattım misafirlerii hafta içi hoppp direkt yatak
iiyiz canm cok şükür ne olsun... ii sayılır ewdeydim bende
oluşumuz nasıl iyidir inş :))) zaman geçmez şimdi sana heralde biran önce gelsin diye
iiyiz canm cok şükür ne olsun... ii sayılır ewdeydim bende.
gecmiş olsun canm ya nasıl şimdi iimi eşin biraz daha...umarım hersey yolundadır
ii canm şükür bi sorunumuz yok şimdilik, umarım hep böle devam eder...
bu hafta içi kontrole gidecem işte 3 lü test felan yapılacak ins ii cıkar. aynen öle oluyor vlla biran önce gelsin istiyoruzzz rabbim ins sizlerede nasip eder bu duyguları
saol canım hiç sorma yaa çalışmalarda güme gitti bu ay valla sabah kıvarnıyoduu inat bide yaa doktorada gitmiyoo galiba yel girmişş bacaklarıda agrıyoo sıcak su koyunca hafifliyoo
üşüttü belkide o zaman Allah şifalar versin beline kuşak sarın olmazsa erkeklerde bel çok çok önemli aslında ihmale gelmez
saol canım hiç sorma yaa çalışmalarda güme gitti bu ay valla sabah kıvarnıyoduu inat bide yaa doktorada gitmiyoo galiba yel girmişş bacaklarıda agrıyoo sıcak su koyunca hafifliyoo
Oh oh maşallah allah nazarlardan saklasın. inş çok güzel çıkar bütün testler. amin canı inşallah aza kaldı bizde tadıcaz inş ben gönülden inanıyorum hepimiz için bu yola girdik ya zaten yarı yaruya halloldu demektir o duygularına ortak olucaz bizde
hu hu kimse yok muözledim hepinizi çokkkkk
pek giren olmuyor canm maalesef. buralardayız ama bazen cok yogun bazen kimsecikler olmuyor ....bizde seni özledik canm benmmm....hu hu kimse yok muözledim hepinizi çokkkkk
iiyiz canm cok şükür sen nasılsın asıl... hersey yolundadır umarım yakısıklımız nasıl büyüyormu yavas yavas... cok yormuyordr umarım seni...merhaba canım fırsat buldukça buradayız:)) kızlar nasılsınız bakalım ben sohbetlere geri kalıyorum herşey yolundadır inşallah
Ellerimi Her Açtığımda Yine ŞÜKREDİYORUM Sahip Olduklarıma Ve Uzak Kaldıklarıma... Vardır Her ŞERRİN Bir HAYRI Ve SEBEBİ...
Yaşanması Gerekenlerin Yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI...
Ben Elimden Geleni Yapıyorum, Geriye Kalan TAKDİR-İ İLAHİ...!!!
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür oğlumda büyüyor her geçen gün o kadar değişiyorki kıkırdamaya başladı bizleri takip ediyor seslere tepki veriyor başını tutmaya başladı evimizin maskotu oldu Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?