Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayy ne güzelll... ewde nasıl bir deişik hava yaratıyor demi..... rabbim tüm arkadaslarımıza nasip ettin kimsenin boynunu bükük bıramasın insallahhh....

ayy ne güzelll... ewde nasıl bir deişik hava yaratıyor demi..... rabbim tüm arkadaslarımıza nasip ettin kimsenin boynunu bükük bıramasın insallahhh....

aminnnnn canımmm inş. zamanını bekliyoruzzzz inş. nasibimizde vardır.

merhabalar herkeseee

ne güzel anlatmış yakarışımızı bu dua. Rabbim hergün kusursuzca doğan batan güneş hürmetine, yeryüzündeki sayısız yarattığı canlılar hürmetine , O nu zikreden bütün varlıklar hürmetine, sevdiği kullar hürmetine semaya açılan eller hürmetine, yeryüzü ve semadaki sayısız melekler hürmetine, dünya üzerinde gelmiş geçmiş bütün veli evliya kulları ve sevdiği kullar hürmetine, En Sevdiği Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hürmetine hepimize ve daha bir çok hasretini çekene hayırlı sağlıklı sıhhhatli zeki çalışkan ahlakı güzel kendi güzel evlatlar nasip etsin. evladı olanlarada onlara bağışlasın inş....

maşallah canım benim daha nice nice güzelliklerini göstersin Rabbim. şimdilik biz tanımıyoruz ama sen bizim yerimize öp o tatlı yanaklarından

aminnn canım inş. senide hayırlısıyla biran önce kavuştursun yavrucağına inş

mrb canım evet daha iyi üşütmüş yumurta günlerini kaçırdık tabi bende sistit olmuşum canım çok yanıyoooooooooooo

sen nasılsın cnm

çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifalar versin inş. sistit iltihaplanmaydı dimi yanlış bilmiyorsam eğer öyleyse papatya demleyip içersen vücuttaki iltihaba birebir canım ya. Ah şu yumurtlama günleri ne olurdu sanki biraz daha uzun sürse ya elealem rasgele tutturuyo nasıl hamile kaldığını bile anlamıyo biz özen düzen yapıyoruz herşeyi bizim ki tutmuyo neyse Rabbim hayırlısını versin

hiç sorma hastayım su kazara hamile kalanlaraaa nasıl oluyosaaaa elbette rabbim hayırlısını nasip etsinn

slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum emin olun sizlerde birgün benim yaşadığım mutluluğu yaşayacaksınız sadece zaman ve sabır lazım Rabbim sizinde evinizi agucuklarla dolduracak ben hep inanıyorum ve dua ediyırum sizde inanmakdan vaz geçmeyin. gülom sende yolu yarıladın sayılır 20. haftada kalp takibini yaptır bebişinin benim yarım saat sürmüştü ultrasyonda çok şükür birşey çıkmadı %80 oranında bişey olup olmadığını öğreniyosun

cok şükür iiyiz canm sen nasılsın. kalp atısını olayını duymamıstım hiç, ii oldu söledin canm. dr kendi yapmazmıki sölemek mi gerekiyor acaba. bende yeni geldim kontrolden cok şükür hersey iimiş kan verdim 3 lü test için yarın alacam sonucunu umarım oda ii cıkar... cinsiyet kesinleşti %100 erkek dedi. bir bucuk ay sonrasına gün verdi ayrıntılı ultrasyon için. kalbede ozaman mı bakacakki. ogluşu öp benm için kib aeo

slm arkadaslar herkese hayırlı cumalar. yine kimsecikler yokkk (( nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

hadi gözün aydın hayırlısı ile tamamına erdirsin kalp takibini 20 haftada ultrasyona bakarken yapıyolar doktorun o aya normal muaneni yaparken kalbini göreceği açıda ayarlayıp daha ayrıntılı bakıyo olmazsa sen hatırlat ihmale almasın muhtemelen ayrıntılı ultrasyonda bakar inşallah test sonucun iyi çıkar bilgilendir bizide

saol canm allah razı olsun...
hmm anladım canm. ayrıntılıya bakılırken bakar büyük ihtimal ama yine de hatırlatam bi. ş
şükür 3. lümüzde temiz cıkmıs aradım bugün hastahane yi ii dediler...

herkeslere iyi pazarlar kızlar bu ara pek kimse uğramıo sanınım buralara umarım herkes iyidir...

herkeslere iyi pazarlar kızlar bu ara pek kimse uğramıo sanınım buralara umarım herkes iyidir...

ii pazarlar canm. şükür bari sen uyradın canm :)))) kac gündür kimsecikler yok topikte. bakıyorum sürekli. biz iiyiz şükür sen nasılsın hersey yolundadır umarım...

ii pazarlar canm. şükür bari sen uyradın canm :)))) kac gündür kimsecikler yok topikte. bakıyorum sürekli. biz iiyiz şükür sen nasılsın hersey yolundadır umarım...

ya bende uğrayamadım yoğundum biraz dün misafirim falan vardı hiç giremedim((( okudum topiği oluşumuzda iyiymiş maşallah Rabbim dahada iyi etsin.
ya bu topiği canlandırmak için napsak acaba :26::26:

ya bende uğrayamadım yoğundum biraz dün misafirim falan vardı hiç giremedim((( okudum topiği oluşumuzda iyiymiş maşallah Rabbim dahada iyi etsin.

hmm anladım canm desene yoruldun. ewet cok şükür ii cıktı sonuclar allah razı olsun en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..
biliyorum canm valla ne yapsak :)))))) en fzla paylasım yapana 1 kutu gonal f bizden kampanyası baslatsak felan :)) marketlerde olur ya hani su kadarlık alısverişe su hediye bu hediye:))

merhaba canım fırsat buldukça buradayız:)) kızlar nasılsınız bakalım ben sohbetlere geri kalıyorum herşey yolundadır inşallah
canım her geçen gün yeni umut yeni yaşam gücüyle yuvarlanıp gidiyoruz işte sen nasılsın oğluşun maşallah öptüm kocamnnn

evet evet çokk özledik birbirimizi

maşallah oğluşuna o gülüşüne can kurban kocamnn öp canım yerime

evet canım dua çok güzeldi amin diyorum senin güzel duana

inşallah canım benim hepimizin evi ayrıca şenlenecek bende çok inanıyorummmm o güzel duanada aminn diyorummm

slm arkadaslar herkese hayırlı cumalar. yine kimsecikler yokkk (( nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

gününüz aydın olsun arkadaslar....

canım hem cumartesi hem pazar günü sınavım vardı git gel mahfoldum

napsak napsak ımmmm buldum acilen buluşma dzüznleyelim bakk hepimize nasıl iyi gelecek

heheeeheee canım bayıldım kampanyaya

günaydınnnnnnnnn canlarım nasılsınız bakalımm
günaydın canım eşin rahatsızlanış şükür daha iyiymiş geçmiş olsun sende sistis olmuşsun sanırım geçmiş olsun başta sağlık olsun canımm bize her gün yumurtlama günü Rabbim hepimize tez zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallah

saol canım eşim daha iyi bende kremlerlee iyi olmaya çalışıyorummmmmmm amin inş..... tez zamanda hepimiz hamile kalır inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…