günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür oğlumda büyüyor her geçen gün o kadar değişiyorki kıkırdamaya başladı bizleri takip ediyor seslere tepki veriyor başını tutmaya başladı evimizin maskotu oldu Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
ayy ne güzelll... ewde nasıl bir deişik hava yaratıyor demi..... rabbim tüm arkadaslarımıza nasip ettin kimsenin boynunu bükük bıramasın insallahhh....
Ellerimi Her Açtığımda Yine ŞÜKREDİYORUM Sahip Olduklarıma Ve Uzak Kaldıklarıma... Vardır Her ŞERRİN Bir HAYRI Ve SEBEBİ...
Yaşanması Gerekenlerin Yazılmıştır VAKT-İ ZAMANI...
Ben Elimden Geleni Yapıyorum, Geriye Kalan TAKDİR-İ İLAHİ...!!!
maşallah canım benim daha nice nice güzelliklerini göstersin Rabbim. şimdilik biz tanımıyoruz ama sen bizim yerimize öp o tatlı yanaklarındangünaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür oğlumda büyüyor her geçen gün o kadar değişiyorki kıkırdamaya başladı bizleri takip ediyor seslere tepki veriyor başını tutmaya başladı evimizin maskotu oldu Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
ayy ne güzelll... ewde nasıl bir deişik hava yaratıyor demi..... rabbim tüm arkadaslarımıza nasip ettin kimsenin boynunu bükük bıramasın insallahhh....
melekcim eşin nasıl oldu iyileşti mi
mrb canım evet daha iyi üşütmüş yumurta günlerini kaçırdık tabi bende sistit olmuşum canım çok yanıyoooooooooooo
sen nasılsın cnm
çok geçmiş olsun canım yaa Allah şifalar versin inş. sistit iltihaplanmaydı dimi yanlış bilmiyorsam eğer öyleyse papatya demleyip içersen vücuttaki iltihaba birebir canım ya. Ah şu yumurtlama günleri ne olurdu sanki biraz daha uzun sürseya elealem rasgele tutturuyo nasıl hamile kaldığını bile anlamıyo biz özen düzen yapıyoruz herşeyi bizim ki tutmuyo neyse Rabbim hayırlısını versin
slm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum emin olun sizlerde birgün benim yaşadığım mutluluğu yaşayacaksınız sadece zaman ve sabır lazım Rabbim sizinde evinizi agucuklarla dolduracak ben hep inanıyorum ve dua ediyırum sizde inanmakdan vaz geçmeyin. gülom sende yolu yarıladın sayılır 20. haftada kalp takibini yaptır bebişinin benim yarım saat sürmüştü ultrasyonda çok şükür birşey çıkmadı %80 oranında bişey olup olmadığını öğreniyosun
cok şükür iiyiz canm sen nasılsın. kalp atısını olayını duymamıstım hiç, ii oldu söledin canm. dr kendi yapmazmıki sölemek mi gerekiyor acaba. bende yeni geldim kontrolden cok şükür hersey iimiş kan verdim 3 lü test için yarın alacam sonucunu umarım oda ii cıkar... cinsiyet kesinleşti %100 erkek dedi. bir bucuk ay sonrasına gün verdi ayrıntılı ultrasyon için. kalbede ozaman mı bakacakki. ogluşu öp benm için kib aeo
hadi gözün aydın hayırlısı ile tamamına erdirsin kalp takibini 20 haftada ultrasyona bakarken yapıyolar doktorun o aya normal muaneni yaparken kalbini göreceği açıda ayarlayıp daha ayrıntılı bakıyo olmazsa sen hatırlat ihmale almasın muhtemelen ayrıntılı ultrasyonda bakar inşallah test sonucun iyi çıkar bilgilendir bizide
herkeslere iyi pazarlar kızlar bu ara pek kimse uğramıo sanınım buralara umarım herkes iyidir...
ii pazarlar canm. şükür bari sen uyradın canm :)))) kac gündür kimsecikler yok topikte. bakıyorum sürekli. biz iiyiz şükür sen nasılsın hersey yolundadır umarım...
ya bende uğrayamadım yoğundum biraz dün misafirim falan vardı hiç giremedim((( okudum topiği oluşumuzda iyiymiş maşallah Rabbim dahada iyi etsin.
ya bu topiği canlandırmak için napsak acaba :26::26:
canım her geçen gün yeni umut yeni yaşam gücüyle yuvarlanıp gidiyoruz iştemerhaba canım fırsat buldukça buradayız:)) kızlar nasılsınız bakalım ben sohbetlere geri kalıyorum herşey yolundadır inşallah
evet evet çokk özledik birbirimizipek giren olmuyor canm maalesef. buralardayız ama bazen cok yogun bazen kimsecikler olmuyor ....bizde seni özledik canm benmmm....
iiyiz canm cok şükür sen nasılsın asıl... hersey yolundadır umarım yakısıklımız nasıl büyüyormu yavas yavas... cok yormuyordr umarım seni...
aynen öle canm benm.....
maşallah oğluşuna o gülüşüne can kurbangünaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür oğlumda büyüyor her geçen gün o kadar değişiyorki kıkırdamaya başladı bizleri takip ediyor seslere tepki veriyor başını tutmaya başladı evimizin maskotu oldu Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
evet canım dua çok güzeldimerhabalar herkeseee
ne güzel anlatmış yakarışımızı bu dua. Rabbim hergün kusursuzca doğan batan güneş hürmetine, yeryüzündeki sayısız yarattığı canlılar hürmetine , O nu zikreden bütün varlıklar hürmetine, sevdiği kullar hürmetine semaya açılan eller hürmetine, yeryüzü ve semadaki sayısız melekler hürmetine, dünya üzerinde gelmiş geçmiş bütün veli evliya kulları ve sevdiği kullar hürmetine, En Sevdiği Peygamber Efendimiz (s.a.v.) hürmetine hepimize ve daha bir çok hasretini çekene hayırlı sağlıklı sıhhhatli zeki çalışkan ahlakı güzel kendi güzel evlatlar nasip etsin. evladı olanlarada onlara bağışlasın inş....
maşallah canım benim daha nice nice güzelliklerini göstersin Rabbim. şimdilik biz tanımıyoruz ama sen bizim yerimize öp o tatlı yanaklarından
aminnn canım inş. senide hayırlısıyla biran önce kavuştursun yavrucağına inş
inşallah canım benim hepimizin evi ayrıca şenlenecek bende çok inanıyorummmm o güzel duanada aminn diyorummmslm kızlar nasılsınız yazdıklarınızı okudum emin olun sizlerde birgün benim yaşadığım mutluluğu yaşayacaksınız sadece zaman ve sabır lazım Rabbim sizinde evinizi agucuklarla dolduracak ben hep inanıyorum ve dua ediyırum sizde inanmakdan vaz geçmeyin. gülom sende yolu yarıladın sayılır 20. haftada kalp takibini yaptır bebişinin benim yarım saat sürmüştü ultrasyonda çok şükür birşey çıkmadı %80 oranında bişey olup olmadığını öğreniyosun
slm arkadaslar herkese hayırlı cumalar. yine kimsecikler yokkk(( nerelerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....
gününüz aydın olsun arkadaslar....
canım hem cumartesi hem pazar günü sınavım vardıherkeslere iyi pazarlar kızlar bu ara pek kimse uğramıo sanınım buralara umarım herkes iyidir...
napsak napsakya bende uğrayamadım yoğundum biraz dün misafirim falan vardı hiç giremedim((( okudum topiği oluşumuzda iyiymiş maşallah Rabbim dahada iyi etsin.
ya bu topiği canlandırmak için napsak acaba :26::26:
heheeeheee canım bayıldım kampanyayahmm anladım canm desene yoruldun. ewet cok şükür ii cıktı sonuclar allah razı olsun en kısa zamanda sizlerede nasip etsin..
biliyorum canm valla ne yapsak :)))))) en fzla paylasım yapana 1 kutu gonal f bizden kampanyası baslatsak felan :)) marketlerde olur ya hani su kadarlık alısverişe su hediye bu hediye:))
günaydın canım eşin rahatsızlanış şükür daha iyiymiş geçmiş olsun sende sistis olmuşsun sanırım geçmiş olsun başta sağlık olsun canımm bize her gün yumurtlama günügünaydınnnnnnnnn canlarım nasılsınız bakalımm
canım her geçen gün yeni umut yeni yaşam gücüyle yuvarlanıp gidiyoruz iştesen nasılsın oğluşun maşallah öptüm kocamnnn
evet evet çokk özledik birbirimizi
maşallah oğluşuna o gülüşüne can kurbankocamnn öp canım yerime
evet canım dua çok güzeldiamin diyorum senin güzel duana
inşallah canım benim hepimizin evi ayrıca şenlenecek bende çok inanıyorummmm o güzel duanada aminn diyorummm
canım hem cumartesi hem pazar günü sınavım vardıgit gel mahfoldum
napsak napsakımmmm buldum acilen buluşma dzüznleyelim bakk hepimize nasıl iyi gelecek
heheeeheee canım bayıldım kampanyaya
günaydın canım eşin rahatsızlanış şükür daha iyiymiş geçmiş olsun sende sistis olmuşsun sanırım geçmiş olsun başta sağlık olsun canımm bize her gün yumurtlama günüRabbim hepimize tez zamanda müjde vermeyi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?