Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lalecim bizde esimle cok iyi anlasiyorduk ama illede bi kirginliklar giriyo bazen insanin hayatina . su anda konusmuyoruz dunyanin en kotu insani geliyo ama barisinca hersey sanki hic yasanmamis gibi devam ediyo. dedigin gibi hep bizler cabaliyoruz. bu aralar cok bunaliyorum hic bir seyden zevk almiyorum. neden bizlerde normal hamile kalamiyoruz ki sanki ?

canim neden erteletmek istiyorki esin tedavinizi, aslinda cevabida bellide onlarda bizde iyice yiprandik tedavi gormekten ama mecburuz baska caremi varki .. butun zorluklari biz cekiyoruz yinede gonlerini zor yapiyoruz. Ama yinede iyi bir gununu yakala konusmaya calis uzulme opuyorum.

kizlar gercekten evlat hasreti cok zor ama sabredin Allah insallah sizi sevindircek....bide eslerinizle iliskinizi kesmeyin yani bol bol konusun, küsmeyin birbirinize....

Allah herkesi ayri ayri imtihan ediyor....sabrin sonu selamettir....

kizlar gercekten evlat hasreti cok zor ama sabredin Allah insallah sizi sevindircek....bide eslerinizle iliskinizi kesmeyin yani bol bol konusun, küsmeyin birbirinize....

Allah herkesi ayri ayri imtihan ediyor....sabrin sonu selamettir....

insallah zummin, Allah isteyen herkese anne baba olmayi nasip etsin biliyorsun cok zor bir durum.
senin varmi bebegin?

var canim bi kizim normal yolla oldu ama cok rahatsiz 3 yasinda ölümlerden döndü ...
Allah ona sifa versin,,,,, kizimi kaybetmek korkusu esimle agladigimiz geceler cok zor günler gecirdik ve sonumuz nolcak Allah bilir
Rabbim o sabirla tüp bebek tedavisiyle minik kizima bi kardes verdi....yarin 1 yasina gircek kizim....Rabbime hamd olsun saglikli cok tatli...

umudunuzu hic kaybetmeyin....olmiyacak demeyin....cok dua edin....Allah sevindirsin sizi....

Allah evladina aci sifalar versin insallah sagligina kavusur biran once. iki minik yavrunuda gule gule buyut. darisi bizlere insallah.

Arkadslar nerdesiniz hic girmiyorsunuz ozluyorum sizleri :))

merhaba arkadaşlar niye denk gelmiyoruz sabah öğle akşam açıyorum topiği kimse yok. Lale ASİ den haberin varmi hiçbir topikte yok merak ettim o mutlaka uğrardı. KYS arkadaşım nasılsın sende şafak saymaya başladınmı?Mayısta gelecektin diye hatırlıyorum. En yakın zamanda:49::49::49::49::49::49:böyle olmak istiyorum RABBİMden :49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:İNŞALLAH inşallah inşallah

insallah papatyacim en kisa zamanda guzel haberler alirsin canim ya cooooook isterim bizlere guzel haber vermeni. diger arkadslardan haberim yok. kismetse tatile haziran sonuna dogru geliyorum.

slm özmen asiden hiçhaberim yok en son adres tarif ettiğim gün dü.
kys eşim erteledi mi var mı geçti ne yaptıysa bir arkadaşı ile konuşmuş da kredi çekilerek böyle hayırlı bişeye başlanmaz diyor.
:(
sinir oldum ya.krediye normalde karşı olan benim ona normal gelirdi kredi kartı krediyle birşeyler valmak.

şimdi tuttu vaz geçti.
tatsızlık büyümesin öfkeliyim kırıcı olmayım diye konuşmuyorum.ama sinirden çatlayacağım.

merhaba arkadaşlar niye denk gelmiyoruz sabah öğle akşam açıyorum topiği kimse yok. Lale ASİ den haberin varmi hiçbir topikte yok merak ettim o mutlaka uğrardı. KYS arkadaşım nasılsın sende şafak saymaya başladınmı?Mayısta gelecektin diye hatırlıyorum. En yakın zamanda:49::49::49::49::49::49:böyle olmak istiyorum RABBİMden :49::49::49::49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:İNŞALLAH inşallah inşallah

slmmm papatyacıııımmm kuzummm walla kimseye haber veremedim kusura bakmayınnnn kayınvalidemlere gitmiştikkkk onun için haber veremedimm bana çok ani olduuu kusura bakmayınnnnn cnm hakkınızı helal edin boşu boşuna merak ettinizzz:16::16::16:
sen nasılsıııınnnn bi gelişmeee varmı ne zaman öğreniyosun sonucunu inşşşşş güzel haberler alırsın cnm yaaaaa

lale canım gel acele etme daha yaşın genç amelyatın taze eşini dinle iki üç ay sonra yaptır kredi işne bişey diyemem fetva verecek durumda deyilim bak ben doğumdan 2 ay sonra ikinci denememi yaptırdım yumurta gelişmedi tek transfer yapıldı tutmadı param boşa gitti ruhsal yönden ikinci kez yıkıldım eşim dahil çevremdeki herkez bekle daha sonra yaptır dediler yok ben acılıyımya tekrar yaptırıp acımı unutacaktım sözde sanki tutacana garantim vardı dr.a sordum 2ay sonra gel dedi diye düştüm yollara ama sonuç çok kötü oldu 3 ay kanamam hiç durmadı doktor sebebde söyleyemedi çeşit çeşit ilaçlar kullandım çok zor günler geçirdim seni anlıyorum biran önce yavruna kavuşmak istiyorsun ama sabret kocanın sözünü dinle rabbim hayırlısını versin

kızlar salati tefriciye okuya bilirmisiniz benim için bebek özlemi çekenler topiğinde tefriciye hatmi yapıyorlar benim için. eğer okuya bilirseniz sayı yazın şukadar aldım diye çok memnun olurum cuma duası var

canim toplam kac tane okunuyor. ve kactane daha okunacak tabikide seve seve okurum.

arkadaşım 4444 defa okunuyor kızlarla paylaştık herkes okuya bileceyi kadar alıyor 1244 tana kaldı bu cumaya inşallah bitecek sen okuyabileceyin kadar al olurmu şimdiden teşekkür ederim okunacak dua SALATİ TEFRİCİYE

lale canım gel acele etme daha yaşın genç amelyatın taze eşini dinle iki üç ay sonra yaptır kredi işne bişey diyemem fetva verecek durumda deyilim bak ben doğumdan 2 ay sonra ikinci denememi yaptırdım yumurta gelişmedi tek transfer yapıldı tutmadı param boşa gitti ruhsal yönden ikinci kez yıkıldım eşim dahil çevremdeki herkez bekle daha sonra yaptır dediler yok ben acılıyımya tekrar yaptırıp acımı unutacaktım sözde sanki tutacana garantim vardı dr.a sordum 2ay sonra gel dedi diye düştüm yollara ama sonuç çok kötü oldu 3 ay kanamam hiç durmadı doktor sebebde söyleyemedi çeşit çeşit ilaçlar kullandım çok zor günler geçirdim seni anlıyorum biran önce yavruna kavuşmak istiyorsun ama sabret kocanın sözünü dinle rabbim hayırlısını versin

artık bişey demiyorum zaten :)

slm kızlar hiç denk gelemiyoruz benimde sonucuma az kaldı bi bitseydi hayırlısı ile salı günü belli olacak bakalım

lalecim kafani takma bundada vardir bir hayir bazi eslerimizin inadi tuttumu inadindan dondurmek biraz zor oluyor Allah yardimcin olsun.

papatyacim kusura bakma canim ya sadece 50 tane okudum keske daha once deseydin daha cok okurdum. yarinda isten ciktiktan sonra ter telas nisan var oraya gidecez . daha cok varmi okunacak insallah biter yarina.

asi, cim sen nasilsin canim fazla girmiyorsun.

kızlar sonuç negatıf KYS arkadaşım allah razı olsun sayı tamamlandı cuma seladan sonra duası yapılacak bu sefer olmadı ümüdimi hiç yitirmiyorum gene deniycem

Back
X