Arkadaşım benim deneyimim yok ama araştırmayı ve paylaşmayı seviyorum bildiğim birşey var sa sen herkezden iyi bilirsin senin için ne iyi ne kötü. ben kendi yaptıklarımdan bahsedeyim psikolojik olarak hazırlanmak için olumlu düşünüyorum mesela tüp bebek denemesi ya da masrafları yerine bizim oğlanın masrafları diyorum

fiş ve faturaları topluyorum bir dosyada tedavi ile ilgili o na da oğlanın maliyeti ve ilerde keseceğim bunları diyorum geçenlerde arkadağımın ikizleri oldu onlara hediye götüreceklerimi eşim vermek istemedi ikizler kız ama benim hediyeler maviydi.
Bu kıza olmaz ki bizim oğlana olur dedi
tabi bende hem kırmamak için hem bendeki enerji ona da geçti diye sevincimden başka birşey aldım götürdüm.
çalışıyorum ve hafta sonları bana yetmediği halde ısrarla yeğenimi alıyorum o gün çocukla zaman geçiriyorum.
bir de birbirimiz e iyi geliyoruz en azından ben öyle düşünüyorum kys,asi sen ve diğer arkadaşlara tanışmasakda burda paylaşmak kendimi iyi hissettiriyor.
açık hava tabi soğuk olmasın beni mutlu ediyor.
birde bu günlerde sebze meyve süt ürünü gibi beslenmeye çalışıyorum.
ÖNEMLİ BİRŞEY: SENİ MUTLU ETMEYEN KİŞİ KOMŞU GEZME MİSAFİR NE YAP YAP UZAK DUR LÜTFEN BUNU YAP.