Tüp Bebek Merkezleri Kayseri Tüp Bebek Merkezinde Tedavi Olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi kys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yiğit yağmur ve papatya özmen yazdıklarınızı okudum ben 1 saat önce ankaradan geldim dün adet olmuştum ilaç verdiler ve iğnede var göbek ve ya koldan ve haftaya parşembe gideceğim yeniden.
6 gün orda kalmak istemedim.
herşey çok güzel geçti çok şükür.

laleciğim rabbim tedavini hakkında hayırlı etsin inş. tedaviye olumlu sınuç verir yumurtalıkların hayırlısıyla evladın rahmine yerleşir

merhaba arkadaşlar evde pc yok işyerinden giryorum nete cumarteside izinliydim gonal f iğnelerine başladım çarşamba günü tekrar gideceğim lucrine devam ediyorum ama dozunu düşürdü lucrini 5 vuruyorum gonal f i 150 çok zor valla iğneler muayeneler rabbim herkese sabır dayanma gücü versin herkesin gönlüne göre versin emeklerimizi boşa çıkarmasın amin

yiğit yağmur ve papatya özmen yazdıklarınızı okudum ben 1 saat önce ankaradan geldim dün adet olmuştum ilaç verdiler ve iğnede var göbek ve ya koldan ve haftaya parşembe gideceğim yeniden.
6 gün orda kalmak istemedim.
herşey çok güzel geçti çok şükür.

senin tedavin ankaradamı oluyor

slm kızlar bende girmiyordum kaç gündür hayırlı haberlerinizle sevindim canım o gün girip çıkmak zorunda kaldım bir dahada açmadım kusura bakma bende şu bir ayın çabuk bitmesini istiyorum o kadar zor geçiyorki günler

yiğit yağmur merhaba
bak biz ayynı gidiyoruz ne güzel değilmi?
ben de perşembe gideceğim yeniden şimdi ilaç ve iğne kullanıyorum çok zor 2 gün eşim yaptı bugün kendim yapacağım.
görüşürüz

lale yiğit yağmur ikinizin adınada seviniyorum hadi hayırlısı olsun inş. rabbim yavrularınızı nasıp ederde burda bayram ederiz kutlarız:64::64::46:

Back
X